current views are: 7

19 Μαΐου 2018
Δημοσίευση06:08

Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 19 – 20/5/2018

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση 06:08’

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γράφει η Αγγέλικα Γεωργίου

Ζωδιάκια μου αγαπημένα, καλώς ορίσατε στο τακτικό μας ραντεβού στην στήλη μας για να δούμε μαζί το πώς θα κυλίσει και αυτό το Σαββατοκύριακο σχετικά με τα αισθηματικά μας. Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξαν κάποια σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα, όπως η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο που θα φέρνει τα πάνω – κάτω για επτά χρόνια, ο Άρης που θα βρίσκεται  στον Υδροχόο όπου θα μείνει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου,  η Αφροδίτη στον Καρκίνο από αυτό το Σάββατο και μέχρι τις 13 Ιουνίου.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 19 έως 20/5/2018. 

Βέβαια να μην παραλείψουμε και την νέα Σελήνη που μας έκανε την εμφάνιση της την Τρίτη 15 Μαΐου μαζί με την  πολυαναμενόμενη είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο που αποτελεί το πλέον συζητημένο θέμα της εποχής. ¨Πράματα και θάματα¨ θα δούνε τα ωραία μας ματάκια, πιό πολύ σε μακρινότερο ορίζοντα και σε βάθος χρόνου, όμως εμείς ας μείνουμε  στο πιό κοντινό μας μέλλον που αφορά το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται. Οι όψεις που ασκούν επίδραση στα αισθηματικά μας είναι κατ΄ αρχήν η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο την Παρασκευή και σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, που ξυπνά μέσα μας τρυφερά συναισθήματα, ευαισθησίες, δοτικότητα και ενδιαφέρον για τις ανάγκες των άλλων, ιδίως αυτών που αισθανόμαστε ότι το δικαιούνται.

Αυτοί που επιρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ενώ δευτερευόντως οι Ταύροι και οι Παρθένοι,  έχουν την τάση να ονειροπολούν και να γίνονται ιδεολόγοι. Το Σάββατο 19/5ου, η Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο, έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και δημιουργούνται τριγμοί αν δεν διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους και δεν ευνοείται η επίτευξη νέων επιδιώξεων.

Την Κυριακή 20/5ου,  η Σελήνη περνά στον χώρο του Λέοντος και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο, κάνοντας μας να αντιδρούμε σπασμωδικά και βιαστικά με αποτέλεσμα ασυνεννοησία, παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.  Δεν θα έλεγα ότι είναι μία εύκολη ημέρα, όπως άλλωστε και το Σάββατο. Ας προσέξουμε λοιπόν την συμπεριφορά μας αυτό το διήμερο και αφού θα έχουμε προϊδεαστεί , μπορούμε να προλάβουμε κάθε δυσάρεστη εξέλιξη.  

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Κριαράκι μου, εσύ μπορεί να είσαι μέσα στην ορμή και την βιασύνη, όμως ούτε η αυστηρότητα ούτε η επικριτική διάθεση είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν. Και όμως τις έχεις την Παρασκευή. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο και η αντίθεση της με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Μην εκδηλώνεις αυτήν την αρνητική συμπεριφορά στο ταίρι σου γιατί τότε πας γυρεύοντας.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εξωτερικεύεις αυταρχισμό και μονολιθικότητα, ισχυρογνωμοσύνη και παντελή έλλειψη αποδοχής του δικαιώματος των άλλων να έχουν διαφορετική άποψη. Μην έλθεις σε σύγκρουση με το ταίρι σου αν δεν συμφωνείτε γιατί ποτέ δεν ξέρεις…

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα ανασάνεις, όχι για πολύ, μόνο μέχρι το απόγευμα, από τις εντάσεις που είχες αυτό το διήμερο και θα ασχοληθείς με ό,τι σε γεμίζει και απολαμβάνεις. Όμως όταν η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, αυτό θα δημιουργεί ασυνεννοησία, σύγχυση και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Πρόλαβε το!

Αν δεν έχεις ταίρι, η Παρασκευή δεν είναι ευνοϊκή ημέρα με τις γκρίνιες που θα έχεις. Αν κάνεις κάποια γνωριμία το Σάββατο, μην αφήσεις να σου βγουν οι αναποδιές σου με την ισχυρογνωμοσύνη και τον αυταρχισμό σου, ενώ την Κυριακή, ακόμη και αν ξεκινήσει ανάποδα μια γνωριμία, έχει πιθανότητες να εξελιχτεί καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταυράκι μου, την Παρασκευή δεν θα είσαι σε φόρμα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου. Δεν θα είσαι και η πιο ευχάριστη παρέα, με αποτέλεσμα αυτό το μονόχνοτο που βγάζεις να απομακρύνει τους άλλους, ακόμη  και το ταίρι σου, που τουλάχιστον αυτό, μην αφήσεις να το επηρεάσει η σκουντούφλικη διάθεση σου. Δικαιολογήσου ότι τα φταίει η Σελήνη από τον Καρκίνο και η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, που μόνο ψέματα δεν είναι.

Το Σάββατο με την Σελήνη και πάλι στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, είσαι που είσαι το πιo πεισματάρικο και ξεροκέφαλο ζώδιο, απογίνεται η ισχυρογνωμοσύνη, το πείσμα και η αυστηρότητα προς το ταίρι σου με αποτέλεσμα εντάσεις και εκρήξεις νεύρων που μόνο καλό δεν κάνουν στην σχέση σας.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Λέοντα, ασχολείσαι με τα οικογενειακά σου προς μεγάλη δυσαρέσκεια του/της συντρόφου σου που αντιδρά ιδιαίτερα από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από το ζώδιο σου, που φέρνει σύγχυση στην επικοινωνία σου κάνοντας την προβληματική.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια  γνωριμία την Παρασκευή, δείξε την ζεστή πλευρά του εαυτού σου και όχι την απόμακρη και ψυχρή. Το Σάββατο να μην βιαστείς να καταλήξεις αν σου ταιριάζει κάποια νέα γνωριμία πριν καταλάβεις αν σε καλύπτει ή την καλύπτεις στα θέλω σας. Την Κυριακή με την προβληματική επικοινωνία θα είναι δύσκολη η συνεννόηση και μάλλον θα προκύψουν παρανοήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλό και περίπλοκο Διδυμάκι, φαίνεται ότι η Σελήνη στον Καρκίνο από την Παρασκευή ακόμη όταν βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σε κάνει να ανησυχείς για τα υπάρχοντα σου και ιδιαίτερα για τα οικονομικά σου, πράγμα που συνεχίζεται και το Σάββατο με την αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα αυτήν την φορά και πάλι από τον Αιγόκερω. Πρόσεξε αυτές οι εκδηλώσεις που θα προκαλέσει η ανασφάλεια σου με εντάσεις και νεύρα για τα οικονομικά σου, να μην μεταφερθεί στην σχέση σου και στο ταίρι σου με αποτέλεσμα συγκρούσεις. Μην ξεχνάς, οικονομικά ναι  αισθηματικά είναι δύο διαφορετικά και ξεχωριστά πράγματα και δεν πρέπει να τα ανακατεύεις.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, ξυπνούν τα φιλοσυγγενικά σου συναισθήματα και επιζητάς επαφές με τους πιο κοντινούς σου, που όμως λόγω της ασυνεννοησίας της ημέρας από το τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με τον Ερμή από τον Ταύρο, κινδυνεύεις να βάλλεις την σχέση σου στο επίκεντρο διαφωνιών και παρεξηγήσεων αν αφήσεις να αναμιχθούν άλλοι σ’ αυτήν εκφράζοντας διάφορες απόψεις.

Αν δεν έχεις ταίρι, και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή και έχεις έστω και την παραμικρή αμφιβολία αν ταιριάζετε, τήρησε στάση αναμονής μέχρι να γίνει η κατάσταση πιο ξεκάθαρη. Το Σάββατο επίσης πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου το χρονικό περιθώριο, ώστε να βεβαιωθείς για τις προθέσεις της νέας γνωριμίας πριν καταλήξεις στις αποφάσεις σου και προβείς σε κάποια ενέργεια. Την Κυριακή με τον κίνδυνο της προβληματικής επικοινωνίας από το τετράγωνο Σελήνης Ερμή, να αντιμετωπίσεις νέα γνωριμία με σαφήνεια και όχι με αμετροέπεια για να γίνει κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχεις παράπονα με το ταίρι σου ευαίσθητο μου Καρκινάκι, με την Σελήνη στο ζώδιο σου και σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Παρασκευή, ο τρόπος που θα τα του εκφράσεις, ίσως καθορίσει την εξέλιξη της σχέσης σας και της ατμόσφαιρας που θα διαμορφωθεί. Οπότε πρόσεξε πως θα τα διατυπώσεις για να αποφύγεις αποξένωση και ψυχρότητα.

Το Σάββατο, επίσης δύσκολη ημέρα, με την Σελήνη στο ζώδιο σου και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα αυτήν την φορά και πάλι από τον Αιγόκερω, που σε γεμίζει καχυποψία και έλλειψη εμπιστοσύνης για το ταίρι σου με αποτέλεσμα εντάσεις.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και σε τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο, είναι έντονες οι οικονομικές ανησυχίες σου και ασκείς πιέσεις στο ταίρι σου με αποτέλεσμα και πάλι παρεξηγήσεις και φυσικά εντάσεις.

Αν είσαι μόνος/η και ξεχειλίζεις γκρίνια την Παρασκευή, μην ασχοληθείς να βρεις ταίρι, δεν θα σου ¨βγει¨! Το Σάββατο, μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία τελείως έξω από ό,τι μέχρι σήμερα έχεις συναντήσει και αυτό θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου με αποτέλεσμα να προχωρήσεις. Την Κυριακή με το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή να υπονομεύει την επικοινωνία σου, δεν θα έχεις επιτυχημένες προσπάθειες για γνωριμίες!

ΛΕΩΝ

Λιοντάρι μου υπερήφανο και μεγαλόπρεπές, σε κλείνει στον εαυτό σου η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο και η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φορτώνει το πρόγραμμα σου με επαγγελματικές υποχρεώσεις και διάφορες αγγαρείες που τεντώνουν τα νεύρα σου . Χρειάζεται η κατανόηση  από το ταίρι σου για να μην σε ζορίσει και αυτό και ξεσπάσεις την πίεση  επάνω του.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και πάλι, τα ίδια και χειρότερα, καθώς προστίθεται στην ήδη κακή σου διάθεση μανία καταδιώξεως, βλέποντας παντού κρυφούς εχθρούς που σε επιβουλεύονται, με αποτέλεσμα να υποπτεύεσαι ότι και το ταίρι σου συγκαταλέγεται σ’ αυτούς. Αν το εκφράσεις, η ψυχρότητα και η απομάκρυνση είναι δεδομένη.

Την Κυριακή, που η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο σου, επιστρέφει ο εγωκεντρισμός και η εξωστρέφεια σου. Σου τα χαλάει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Ταύρο που κάνει την επικοινωνία σου να μοιάζει χαλασμένο τηλέφωνο και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το ταίρι σου από το οποίο περιμένεις μεγαλύτερη κατανόηση.

Αν είσαι μόνος/η, οι κακοκεφιές την Παρασκευής δεν βοηθούν για γνωριμίες, ενώ το Σάββατο μην σπεύσεις να πάρεις αποφάσεις για μια γνωριμία κάτω από τις παρορμήσεις των απωθημένων σου, όπως και την Κυριακή πρέπει να τιθασεύσεις τις συμπεριφορές που υπαγορεύονται από παρορμήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχολαστικέ μου Παρθένε, η Σελήνη στον Καρκίνο και η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες σου διαθέσεις να κριτικάρεις, ακόμη και αν βρίσκεσαι σε φιλικό περιβάλλον που υποτίθεται ότι σου ταιριάζει και που εσύ επέλεξες να βρεθείς σ’ αυτό την Παρασκευή. Παρ’ όλα αυτά, για να προστατεύσεις το ταίρι σου, απόφυγε να στοχοποιηθεί από την κριτική των φίλων σου που δεν θα είναι και η πλέον καλοπροαίρετη.

Το Σάββατο με την Σελήνη και πάλι στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα αυτήν την φορά, όμως επίσης από τον Αιγόκερω, πιθανόν να διαφωνήσεις με τους φίλους σου και να οξυνθούν τα πράγματα σε βαθμό να υπάρξουν καυγάδες. Οφείλεις να μην μεταφέρεις αυτήν σου την διάθεση στο ταίρι σου και πολύ περισσότερο να μην μαλώσεις μαζί του.

Την Κυριακή με την Σελήνη να έχει περάσει στον Λέοντα, κλείνεσαι στον εαυτό σου εξ αιτίας των απωθημένων που ταλαιπωρούν το μυαλό σου. Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή από τον Ταύρο που σχηματίζεται, δυσχεραίνει την επικοινωνία σου και εντείνει τις ανησυχίες σου. Απόφυγε τις συζητήσεις με το ταίρι σου που μπορούν να οδηγήσουν σε διαφωνίες γιατί δεν είσαι σε κατάσταση να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και ο καυγάς θα είναι εξασφαλισμένος.

Αν δεν έχεις ταίρι, να μην σε επηρεάσουν δυσμενή σχόλια που αφορούν γνωριμία της Παρασκευής, το Σάββατο μπορεί να προκύψει αισθηματική σχέση με φιλικό πρόσωπο και την Κυριακή θα έχεις επιτυχία στη προσέγγιση σου αν περιορίσεις την αμετροέπεια και εκφράζεσαι με σαφήνεια.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτικέ μου Ζυγέ, με την Σελήνη την Παρασκευή στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, εσύ που το φλερτ είναι το σπορ που πας για πρωτάθλημα,  παραγκωνίζεις το ταίρι σου προς χάριν της επαγγελματικής σου αναγνώρισης και καταξίωσης. Το ταίρι σου έχει κάθε λόγο να παραπονιέται αφού το παραμελείς και μάλλον πρέπει να το πείσεις να σου συμπαρασταθεί προκειμένου και να βοηθηθείς και να γλυτώσεις από γκρίνιες.

 Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δεν ελαφρύνονται οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, το δε ταίρι σου για να μην νοιώσει ότι το αγνοείς και εσύ να μην παραμελήσεις την δουλειά σου, βάλε το στο παιχνίδι για να σε βοηθήσει και να είστε μαζί.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα θελήσεις να συναναστραφείς τους φίλους σου και να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες, όμως το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή κάνει την επικοινωνία σου προβληματική με συνέπεια να υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία μέσω των επαγγελματικών σου ασχολιών την Παρασκευή, επειδή ο χώρος είναι ευαίσθητος, πρέπει να ενεργήσεις με τακτ και διακριτικότητα για να μην εκτεθείς, πράγμα που θα συμβεί αν φλερτάρεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον το Σάββατο. Η Κυριακή για να αποβεί ευνοϊκή με μια νέα γνωριμία, απαιτεί ξεκάθαρες καταστάσεις, καλές και σωστές εξηγήσεις και καθαρές κουβέντες, να είσαι ο εαυτός σου, όχι υπερβολές, όχι προσποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιουδάκι μου, η Σελήνη την Παρασκευή στον Καρκίνο, έχει όλες τις προϋποθέσεις να σε κάνει εκδηλωτικό και εξωστρεφές, και η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να το ανατρέψει κάνοντας σε να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου δείχνοντας ψυχρότητα. Αυτό βέβαια είναι λάθος που πρέπει να αποφύγεις.

Το Σάββατο που η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, από τον Αιγόκερω και αυτόν, σε κάνει να συμπεριφέρεσαι απότομα και  με ισχυρογνωμοσύνη, όμως αν υπάρξει περίπτωση διαφωνίας με το ταίρι σου για κάποιο ζήτημα, ρίξε τους τόνους για να αποφύγεις συγκρούσεις.

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο που θα κάνει την επικοινωνία σου να έχει τα χάλια της, με κίνδυνο την ασυνεννοησία, τις παρεξηγήσεις και βέβαια καυγάδες με το ταίρι σου αν δεν προσέξεις να το προλάβεις και να το αποφύγεις.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, προσπάθησε να μην σε επηρεάσει ο Κρόνος και σου μεταδώσει την αυστηρότητα του. Το Σάββατο μάλλον θα γίνεις ο στόχος του φλερτ κάποιου προσώπου που θα σε ενδιαφέρει, ενώ την Κυριακή, με τον Ερμή να μην είναι σε ευνοϊκή θέση, προσπάθησε να μην βιαστείς να αποφασίσεις σχετικά με γνωριμία που θα κάνεις και πέσεις θύμα παρανοήσεως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανέμελο Τοξοτάκι μου, η Σελήνη την Παρασκευή στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σε σπρώχνει να κάνεις ενδοσκόπηση και να εξετάσεις σε βάθος κα μύχια της ψυχής σου, τα σώψυχα σου. Δυστυχώς θα ανασύρεις κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις που σε κάνουν να ψυχραίνεσαι και να απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Η φωνή της λογικής λέει να προσπαθήσεις να το αποφύγεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο και η διάθεση σου είναι επίσης πεσμένη, εσύ εκδηλώνεις εσωστρέφεια, κακοκεφιά και κερασάκι στην τούρτα και η δυσπιστία που φέρνει η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μην προσπαθήσεις να χειραγωγήσεις το ταίρι σου και να προκληθούν αντιδράσεις.

Την Κυριακή που θα περάσει η Σελήνη στον Λέοντα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις με το ταίρι σου σχέδια για το καλοκαίρι, όταν όμως αργότερα η Σελήνη σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα επικρατήσει ασυνεννοησία, θα προκύψουν διαφωνίες και δεν θα καταλήξετε σε αποφάσεις. Τουλάχιστον θα έχετε περάσει ωραία!

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία, να μην σε πιάσει το σοβαρό σου την Παρασκευή αλλά ούτε και το χαζοχαρούμενο, να φέρεσαι φυσιολογικά. Το Σάββατο να εμπιστευθείς την διαίσθηση και το ένστικτο σου, δεν θα σε γελάσουν, ενώ την Κυριακή θα δυσκολευτείς να έχεις μια σωστή επικοινωνία από τις παρανοήσεις που δημιουργει το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές και μεθοδικό Αιγοκεράκι, την Παρασκευή, αντίθετα με τον χαρακτήρα σου είσαι μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Αυτά σου κάνει η Σελήνη στον Καρκίνο και δε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω. Επιδιώκεις από την μια μεριά να είστε απόλυτα ταυτισμένοι με το ταίρι σου και από την άλλη να μην θέλεις να νοιώθεις την καταπίεση που συνεπάγεται αυτό και που είναι αναπόφευκτη, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις στους συμβιβασμούς!

Το Σάββατο που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου τον Αιγόκερω, απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης με το ταίρι σου γιατί πιθανότατα δεν θα τα ανεχθεί.

Όταν την Κυριακή η Σελήνη περάσει στον Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή που θα βρίσκεται στον Ταύρο, θα σου βγουν τα απωθημένα σου από την εσωστρέφεια που θα σου προκληθεί. Η ασυνεννοησία που θα προέλθει από την κακή επικοινωνία που προκαλεί το τετράγωνο θα κάνει το ταίρι σου να νομίσει ότι το καθιστάς υπεύθυνο για πράγματα με τα οποία είναι άσχετο. Πρόσεξε το αυτό!

Αν είσαι μόνος/η η Παρασκευή δεν προσφέρεται για σοβαρές καταστάσεις παρά μόνο για ανάλαφρες όπως τα φλερτάκια. Το Σάββατο, ίσως κεραυνοβοληθείς, ενώ την Κυριακή κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις ίσως να μην σε ενθουσιάσει, στην συνέχεια όμως ίσως σου αρέσει, οπότε μην βιαστείς να το απορρίψεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και ανεξάρτητε Υδροχόε, η Σελήνη στον Καρκίνο και η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φορτώνει την Παρασκευή σου με επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις την στιγμή που θα προτιμούσες να καλοπερνάς και να τεμπελιάζεις σε κάποια παραλία με το ταίρι σου. Όμως η σκληρή πραγματικότητα σε αναγκάζει να δουλεύεις, και η καλύτερη διέξοδος είναι να επιστρατεύσεις το ταίρι σου για βοήθεια αλλά και να είσαστε μαζί και να μην παραπονιέται.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις φόρτο υποχρεώσεων και επί πλέον εκνευρισμό και εντάσεις. Πρόσεξε μην πάρουν τα σκάγια το ταίρι σου γιατί θα είναι άδικο.

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και η προσοχή και όλο το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην σχέση σου. Όμως από το απόγευμα που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο η συνεννόηση με το ταίρι σου γίνεται δύσκολη και παραμονεύουν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις και τελικά οδηγούν σε μία λογική λύση: Αποφεύγεις κάθε είδους σοβαρές συζητήσεις πάση θυσία!

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην αρχίσεις και φαντασιώνεσαι αγάπες και λουλούδια! Προσγειώσου και δες την κατάσταση λογικά και αντικειμενικά. Το Σάββατο ίσως σε πολιορκήσει πιεστικά κάποιο πρόσωπο, αν σε ενδιαφέρει και σένα, βαλε όρια και φέρε το στα δικά σου μέτρα, ενώ την Κυριακή, μην σε πιάσει αμετροέπεια και τρέψεις σε φυγή το πρόσωπο που θέλεις να πλευρίσεις.

ΙΧΘΥΣ

Καλό και ονειροπόλο Ψαράκι, την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο, έχεις την παρόρμηση να ασχοληθείς με το ταίρι σου, και οι δυό σας μαζί με τις αγαπημένες ασχολίες, με πράγματα που σας ευχαριστούν. Η αντίθεση όμως της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, σου υποδεικνύει πως ό,τι είναι να κάνετε, κάνετε το μόνοι σας και όχι με άλλους, γιατί έτσι θα αποφύγετε διαφωνίες, εντάσεις και κόντρες.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο, έχεις κέφια και καλή διάθεση, θέλεις να εκφράζεσαι και να εξωτερικεύεσαι, όμως η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σε προειδοποιεί ότι για να διατηρήσεις αυτήν την κατάσταση ευφορίας, όχι μόνο να μην εμπλέξεις αλλά και πρέπει να κρατήσεις κάθε τρίτο έξω από την σχέση σου γιατί οι επιρροές και οι επεμβάσεις τους μπορεί να την βλάψουν.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Ταύρο, θα βρεθείς να έχεις φορτωθεί στην καθημερινότητα σου με έναν σωρό δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι σου. Αυτό εκνευρίζεται και διεκδικώντας τον χρόνο που νομίζει ότι δικαιούται, δημιουργεί τεταμένη ατμόσφαιρα στην σχέση σας.

Αν δεν έχεις ταίρι και την Παρασκευή κάνεις κάποια γνωριμία, να αγνοήσεις τις γνώμες και τις απόψεις τρίτων γι’ αυτήν, καλές ή κακές, γιατί υπαγορεύονται από την αντίθεση Σελήνης – Κρόνου,  αλλά να βασιστείς αποκλειστικά στην δική σου. Το Σάββατο, με μόνα κριτήρια την λογική και την αντικειμενικότητα θα πρέπει να αξιολογήσεις κάποια γνωριμία που θα προκύψει, ενώ την Κυριακή που η επικοινωνία δεν θα είναι στα καλύτερα της, δεν θα είναι λάθος αν αποφύγεις τις αναζητήσεις για ταίρι.

Πηγή: Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 19 έως 20/5/2018. από e-zwdia.gr