current views are: 8

7 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση04:10

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 7-8/7

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δημοσίευση 04:10’

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, Καλό Σαββατοκύριακο για όλους μας! Μπήκαμε πιά για τα καλά στον Ιούλιο και το καλοκαίρι μας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. 

Όπως θα διαπιστώσετε, το καλοκαίρι γενικά και ο Ιούλιος ειδικότερα, έχουν πλήθος όψεων που ίσως μας φέρουν δυσκολίες με τις εκλείψεις τους, αλλά εμείς μπορούμε επειδή ξέρουμε τι να περιμένουμε, μπορούμε με την στάση μας να τις αντιμετωπίσουμε.

Οι όψεις του Σαββατοκύριακου αρχίζουν με την παρουσία της Σελήνης την Παρασκευής στον Κριό, που από την προηγουμένη αλλά και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου θα βρίσκεται εκεί και θα μας βοηθά σε νέα ξεκινήματα, να πρωτοπορήσουμε, να πρωτοτυπήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε την ορμή του Κριαριού για να το κατορθώσουμε. Αυτό θα το καταφέρουν καλύτερα Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και δευτερευόντως Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Την Παρασκευή η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο μπορούμε να απαλλασσόμαστε από πρόσωπα που δεν θέλουμε πιά κοντά μας, αλλά και να βγαίνουν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

Πριν το μεσημέρι  του Σαββάτου, που η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Κριό, θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και σε σύνοδο με τον Ουρανό, κάνοντας μας να ψάχνουμε ποιοί είναι οι ανασταλτικοί παράγοντες στην ζωή μας. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, θα επιζητούμε σταθερότητα, να εδραιώσουμε όσα πετύχαμε, δεν είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, γινόμαστε ρεαλιστές, φιλόμουσοι και επιδιώκουμε σταθερές σχέσεις. Ευνοούνται οι Γήινοι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι και ακολουθούν Καρκίνοι και Ιχθύες. Με την Σελήνη στον Ταύρο την Κυριακή να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, θολώνει η εικόνα και η αντιληπτική μας ικανότητα και από αυτήν την αδυναμία έρχονται παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.

Ας δούμε τώρα για το καθένα σας πως θα επιδράσουν αυτές οι όψεις στα αισθηματικά αυτό το Σαββατοκύριακο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 7 έως 8 Ιουλίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό μου Κριαράκι, έχεις συνειδητοποιήσει ότι κάθε φορά που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου νομίζεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου; Ότι σου βγαίνει εγωκεντρισμός; Αν προσθέσεις και το τετράγωνο της με τον Ήλιο την Παρασκευή, που σε κάνει να θέλεις να κάνεις κουμάντο στους άλλους, πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.

Το Σάββατο όσο η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, ξεδίνετε με το ταίρι σου με το να ασχολείστε με ό,τι σας ενδιαφέρει και σας αρέσει, ενώ με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό μετά το μεσημέρι, ίσως προκύψει κάποιο ζήτημα οικονομικής φύσεως με το οποίο πρέπει να ασχοληθείτε.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, γίνεσαι  ανασφαλής για τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σου, δυσκολεύοντας και την επικοινωνία με το ταίρι σου, στο οποίο δεν πρέπει να εκφράσεις πιέσεις και κτητικότητα για να πηγαίνουν όλα καλά!

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην δείξεις εγωισμούς και τέτοια για να προχωρήσει η υπόθεση… Το Σάββατο το απόγευμα ίσως ο Ουρανός σου φέρει μια απροσδόκητη ευχάριστη γνωριμία. Την Κυριακή μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθείς με αναζητήσεις με ¨ελαττωματική¨ επικοινωνία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερό και πεισματάρικο Ταυράκι, η Σελήνη που την Παρασκευή βρίσκεται στον Κριό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, σε κάνει εσωστρεφή και επιδιώκεις την μοναξιά. Δεν μπορείς να έχεις ικανοποιητική επικοινωνία με αποτέλεσμα να υπάρχει ασυνεννοησία και να προκαλούνται παρεξηγήσεις. Από αυτήν την ατμόσφαιρα πρέπει να προστατεύσεις την σχέση σου.

Το Σάββατο, όσο η Σελήνη από τον Κριό σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα θα επιστρέψει η αυτοπεποίθηση και η καλή σου διάθεση, με την συμβολή από το ταίρι σου.

Tην Κυριακή που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, πρέπει να προσέξεις λόγια και συμπεριφορές προς το ταίρι σου, γιατί υπάρχουν κίνδυνου παρεξηγήσεων και διαφωνιών.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή να έχεις πολύ προσεκτική συμπεριφορά με μια νέα γνωριμία γιατί εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Το Σάββατο ίσως έχεις μια ευχάριστη έκπληξη με μια αναπάντεχα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα προκύψει ξαφνικά, ενώ το Σάββατο, η κακή επικοινωνία δεν ευνοεί το φλερτ. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακέ και πολύπλοκε Δίδυμε, η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή, σε κάνει να αποζητάς τις παρέες και τους φίλους σου, ομάδες και συλλόγους που ανήκεις, όμως το τετράγωνο Σελήνης-Ηλίου θα κάνει το ταίρι σου να αντιδράσει. Για να αποφύγεις τις γκρίνιες, συνδύασε ταίρι και φιλικές παρέες.

Το Σάββατο μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και θα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα και ακολούθως περνά στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό. Σε συνέχεια της χθεσινής ημέρας, αν αναμίξεις το ταίρι σου στις κοινωφελείς εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιείσαι, θα εκπλαγείς με την ευχαρίστηση που θα νοιώσει για την βοήθεια που θα προσφέρει.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, γίνεσαι εσωστρεφής, σε πιάνει κακοκεφιά και βγάζεις απωθημένα. Μην τα ξεσπάσεις όμως άδικα στο ταίρι σου!

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, κράτησε χαμηλό προφίλ, ιδίως στα λεγόμενα σου. Το Σάββατο, ανάμεσα στους ομοϊδεάτες σου σε χώρους που δραστηριοποιείσαι, ίσως είναι κρυμμένο το μελλοντικό σου ταίρι. Την Κυριακή, μην αφήσεις να σε επιρρεάσουν γνώμες και απόψεις όσων θα θελήσουν να σου δώσουν συμβουλές σχετικά με νέα γνωριμία, αλλά ούτε και τα απωθημένα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο Καρκινάκι, η Παρασκευή σε βρίσκει να μονοπωλούν τον χρόνο και το ενδιαφέρον σου τα επαγγελματικά σου ζητήματα και να παραμελείς το ταίρι σου. Πολύ φυσικό με την Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιο σου. Είναι επίσης φυσικό το ταίρι σου να παραπονεθεί, και δεν είναι φυσικό να παραβλέψεις τα παράπονα του και να μην οργανώσεις τον χρόνο σου για να το συμπεριλάβεις στις ασχολίες σου.

Το Σάββατο το μεσημέρι, αυτή απασχόληση με τα επαγγελματικά παύει πιά με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο,  την σύνοδο της με τον Ουρανό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, ίσως ακολουθήσουν ξαφνικές προσκλήσεις από φίλους, που καλό είναι να αποδεχθείς και να περάσετε ωραία με το ταίρι σου.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο οι φίλοι και οι ομαδικές και συλλογικές δραστηριότητες εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Σου τα χαλάει όμως το τετράγωνο Σελήνης-ανάδρομου Ερμή από τον Λέοντα που φέρνει ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις με το ταίρι σου επειδή το παρακάνεις με διαχύσεις με κάποιο φιλικό πρόσωπο.

Αν είσαι μόνος/η, να εκφραστείς την Παρασκευή, με σαφήνεια σε κάποια νέα γνωριμία, για να μην εννοείς άλλα εσύ και άλλα αυτή να καταλαβαίνει. Το Σάββατο μπορει να βρεις το πρόσωπο που θα ταιριάσετε σε μια φιλική συγκέντρωση, ενώ την Κυριακή για να έχει μέλλον μια γνωριμία να μην είσαι αμετροεπής. 

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, γίνεσαι ονειροπόλο για ταξίδια και ανυπόμονο για διακοπές, από την κούραση που έχεις συσσωρεύσει. Θα σε βοηθήσει το να σχεδιάσετε από κοινού με το ταίρι σου τις διακοπές χαλαρώνοντας στον καναπέ.

Το Σάββατο και μέχρι το μεσημέρι που θα βρίσκεται η Σελήνη στον Κριό και θα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου, είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε με το ταίρι σου με όποια απασχόληση σας αρέσει, γιατί από το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, θα προκύψουν επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που δεν θα μπορείς να αγνοήσεις.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο και το τετράγωνο της με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο σου, σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου ζητήματα κατ’ αποκλειστικότητα, όμως η κακή επικοινωνία με τις παρανοήσεις της, σου φέρνουν νεύρα και εντάσεις που δεν πρέπει να ακουμπήσουν την σχέση σου.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, δείξε το πραγματικό σου πρόσωπο και όχι κάτι διαφορετικό για εντυπωσιασμό. Το Σάββατο μέσα από  το επαγγελματικό σου περιβάλλον ίσως προκαλέσεις την προσοχή κάποιου προσώπου που θα σου εκφράσει το ενδιαφέρον του. Την Κυριακή πρόσεξε μήπως οι προσπάθειες σου τορπιλιστούν από τον ανάδρομο Ερμή που θα δημιουργεί ασυνεννοησία στο φλερτ σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικέ μου Παρθένε, το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Κριό με τον Ήλιο από τον Καρκίνο την Παρασκευή, σε κάνει εσωστρεφή και σου βγάζει απωθημένα και σου χαλά την διάθεση. Άφησε αυτό το κλίμα μακριά από την σχέση σου για να μην υπάρξει απομάκρυνση μεταξύ σας.

Το Σάββατο, το τρίγωνο της Σελήνης από τον Κριό με την Αφροδίτη από τον Λέοντα μέχρι το μεσημέρι, ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις ενώ κατόπιν η Σελήνη περνά στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό και τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, δημιουργώντας σου διάθεση για διακοπές με το ταίρι σου απόλυτα σύμφωνο. Οπότε σχεδιάστε το που και πότε θα πάτε.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο, εξακολουθείς να σκέπτεσαι τις διακοπές, το τετράγωνο Σελήνης-ανάδρομου Ερμή από τον Λέοντα σου χαλά την διάθεση βγάζοντας σου απωθημένα και εμποδίζοντας την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Μην αποδώσεις αυτές τις δυσκολίες στο ταίρι σου άδικα.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην δείξεις χειριστικότητα και μην ασκήσεις καταπίεση και φύγει τρέχοντας. Το Σάββατο υπάρχει περίπτωση σε ταξίδι ή σε επαφές με το εξωτερικό να γνωρίσεις ένα ταίρι με διαφορετική κουλτούρα, πολιτιστικές καταβολές και νοοτροπία που όμως δεν θα πρέπει να σε θορυβήσει και να σε εμποδίσει. Την Κυριακή,  με νέα γνωριμία επιδίωξε ξεκάθαρες και σαφείς κουβέντες για να ξέρετε που βαδίζετε και οι δύο. 

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ και γοητευτικέ Ζυγέ, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, επιδρούν επιβαρυντικά στα προσωπικά σου. Πρέπει να επιστρατεύσεις την διπλωματικότητα και την υποχωρητικότητα σου για να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και διαφυλάξεις την σχέση σου αποφεύγοντας διαφωνίες, εντάσεις και συγκρούσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Κριό και τρίγωνο με τον κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Λέοντα, η διπλωματικότητα σου ανεβαίνει και βρίσκεις τρόπους να γεφυρώσεις τις όποιες διαφορές με το ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό, ίσως σου ξυπνήσει τις επαναστατικές διαθέσεις μέσα σου και να χαλάσεις το κλίμα.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, κινδυνεύεις να βγάλεις εσωστρέφεια και απωθημένα που θα φέρουν ψυχρότητα και αποξένωση με το ταίρι σου.

Αν δεν έχεις ταίρι και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, μην υποκύψεις στις εσωτερικές πιέσεις που νοιώθεις να πάρεις γρήγορα μια απόφαση για να αποκτήσεις σχέση. Το Σάββατο ίσως ξεκινήσεις μια παθιασμένη σχέση με νέα γνωριμία, ενώ την Κυριακή να μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια, αλλά να διατηρήσεις επιφυλάξεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστηριώδη Σκορπιέ, η Σελήνη που θα βρίσκεται την Παρασκευή στον Κριό και σε τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, σε βάζει για τα καλά σε πρόσθετες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που επιβαρύνουν την καθημερινότητα σου, κουράζοντας σε και φέρνοντας σου νεύρα. Να αποφύγεις να τα ξεσπάσεις στο ταίρι σου, αλλά αντίθετα  ξεκουράσου και χαλάρωσε με την βοήθεια του χαζεύοντας στην τηλεόραση.

Το Σάββατο, όσο η Σελήνη βρίσκεται μέχρι το μεσημέρι στον Κριό, θα νοιώθεις τις πιέσεις των υποχρεώσεων, όμως μετά που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο, σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα σχηματίσει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, οι σχέσεις σου παίρνουν άλλη πιο ενδιαφέρουσα τροπή και το βέβαιο είναι ότι δεν θα πλήξεις Σαββατιάτικα…

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο να κάνει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, δυσκολεύει την επικοινωνία σου γενικά και ειδικότερα με το ταίρι σου και με την ασυνεννοησία που υπάρχει, άλλα θα λέει ο ένας και άλλα θα καταλαβαίνει ο άλλος!

Αν είσαι μόνος/η και γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο την Παρασκευή, μην βιαστείς να καταλήξεις σε αποφάσεις γιατί μπορεί να εξαπατηθείς από τα μηνύματα που θα εκπέμπει η άλλη πλευρά. Το Σάββατο μπορεί κάποια επαγγελματική σχέση τελείως αναπάντεχα να εξελιχθεί σε αισθηματική, ενώ την Κυριακή θα δυσκολευτείς να συνεννοηθείς με κάποια νέα γνωριμία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, με την Σελήνη στον Κριό να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο από τον Καρκίνο την Παρασκευή, έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σ’ αυτά που σου αρέσουν και αγαπάς και να διασκεδάσετε απολαμβάνοντας τα με το ταίρι σου, αρκει να μην βγάλεις απωθημένα και πάει περίπατο το κέφι σου.

Το Σάββατο όσο η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό, δηλαδή μέχρι το μεσημέρι, σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για να περάσετε με το ταίρι σου μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη και έρωτα. Όταν αργότερα η Σελήνη περάσει στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, ίσως ξαφνικές υποχρεώσεις και αγγαρείες καταναλώσουν όλο τον χρόνο σου.

Tην Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο και σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, προκύπτουν παρεξηγήσεις που με την σειρά τους φέρνουν εντάσεις που και αυτές θα φέρνουν παράπονα από το ταίρι σου που το παραμελείς και αυτά θα φέρουν και άλλες εντάσεις. Φαύλος κύκλος δηλαηή και άντε να βγεις από ‘κει μέσα!

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, επιβάλλεται να επιδείξεις σοβαρότητα για να κάνεις καλή εντύπωση. Το Σάββατο, αν σκοπεύεις να φλερτάρεις, ό,τι προλάβεις κάνε μέχρι το μεσημέρι γιατί μετά θα μπλέξεις σε υποχρεώσεις. Το Σάββατο είναι ακατάλληλο για φλερτ λόγω επικοινωνίας, οπότε άσε  τα σχέδια σου για καλύτερες συνθήκες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλέ και αξιοπρεπή Αιγόκερε, με την Σελήνη στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, οι επιθυμίες σου διχάζονται ανάμεσα στο ταίρι και στη πατρική σου οικογένεια. Μπορείς να τα συνδυάσεις μια χαρά αν πάρεις το ταίρι σου και πάτε στο πατρικό σου για επίσκεψη.

Το Σάββατο με την Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στον Κριό δεν θα θέλεις να ξυπνήσεις και αν ξυπνήσεις δεν θα θέλεις να σηκωθείς αλλά να χουζουρέψεις. Με το πέρασμα της Σελήνης μετά το μεσημέρι στον Ταύρο και την σύνοδο της με τον Ουρανό, ξεσηκώνεσαι για εξόδους, διασκέδαση και φασαριόζικο γλέντι με το ταίρι σου και τις παρέες σας.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, αν περάσετε με το ταίρι σου τα εμπόδια της επικοινωνίας που μας βάζει ο ανάδρομος και γλυτώσετε τους πιθανούς καυγάδες, θα περλασετε μια εκστατική Κυριακή.

 Αν είσαι μόνος/η, ή κυκλοθυμική σου διάθεση δεν θα σε βοηθήσει στην υπόθεση φλερτ την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο σχετικά με το φλερτ ¨χώμα θα πιάνεις, χρυσάφι θα γίνεται¨. Την Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία να προσέξεις τις παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε και ανθρωπιστή Υδροχόε, η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Κριό την Παρασκευή θα σε κάνει να έλθεις σε επαφή με φίλους και γνωστούς, όμως το τετράγωνο της με τον Ήλιο από τον Καρκίνο σε κάνει να εκφράζεις κτητικότητα και να έχεις έλεγχο επάνω στους άλλους, πράγμα που θα προκαλέσει ένταση με το ταίρι σου αν δεν προσέξεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη μέχρι το μεσημέρι στον Κριό και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα φουντώνει την διάθεση σου για επικοινωνία και όλες τις δυνατότητες να εκφράσεις με πάθος στο ταίρι σου τα αισθήματα σου. Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, ξεπροβάλλουν επιτακτικές ανάγκες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με την οικογένεια σου, χώρια οι αγγαρείες που σε αποσυντονίζουν.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο, οι υποχρεώσεις συνεχίζονται, και το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα δυσκολεύει περισσότερο τν κατάσταση με τις διαφωνίες, την ασυνεννοησία με το ταίρι σου, οπότε φρόντισε να διατηρείς χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε να τσακωθείτε.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, για να προχωρήσει, σπουδαίο ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα εκφράσεις τις επιθυμίες σου, ενώ το Σάββατο ίσως ο Ουρανός σου εμφανίσει αναπάντεχα μια γνωριμία, Ουρανοκατέβατη κυριολεκτικά! Την Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία, προκειμένου να προχωρήσει, θα πρέπει και οι δύο σας να καταβάλετε προσπάθειες να συνεννοηθείτε και να αποφύγετε τα επικοινωνιακά εμπόδια που δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο μου Ψαράκι, πάλι ανασφάλεια αισθάνεσαι, με την Σελήνη στον Κριό την Παρασκευή, σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Την ανασφάλεια επιδεινώνει το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από τον Καρκίνο, απαισιοδοξία προστίθεται και είναι σκόπιμο αυτά τα αρνητικά συναισθήματα να μην τα μεταφέρεις στο ταίρι σου για να μην μαυρίσει η ημέρα σας.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Κριό, μέχρι το μεσημέρι, να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη από τον Λέοντα, επιδρά ευεργετικά στην διάθεση σου κατασιγάζοντας την ανασφάλεια σου, καθώς ξεπροβάλλουν στον ορίζοντα νέες προοπτικές βελτιώσεως των οικονομικών σου. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και σε σύνοδο με τον Ουρανό, έρχονται χαρούμενες ειδήσεις από το ταίρι σου, φίλους και συγγενείς.

Την Κυριακή με την Σελήνη στον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή από τον Λέοντα, η επικοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες λόγω παρανοήσεων, παρεξηγήσεων και ασυνεννοησίας και προκειμένου να αποφύγεις προστριβές και εντάσεις με το ταίρι σου, μην ανακατέψεις στις συζητήσεις σας λόγια και απόψεις τρίτων.

Αν είσαι μόνος/η και γνωριστείς την Παρασκευή με κάποιο πρόσωπο, μην εκφράσεις τις ανασφάλειες σου και προβάλλεις εικόνα που δεν είναι ελκυστική. Το Σάββατο με την επίδραση του Ουρανού, ίσως εκπλαγείς ευχάριστα με την γνωριμία που θα κάνεις σε φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον. Την Κυριακή για να υπάρξει εξέλιξη με νέα γνωριμία, απόφυγε τα πολλά λόγια, την αμετροέπεια, σαφήνεια και ακριβολογία θα σου χρησιμεύσουν. 

Πηγή: Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 7 έως 8/7/2018. από e-zwdia.gr