current views are: 5

13 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση04:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Παρασκευή 13 Ιουλίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 04:15’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα  φέρει στην επιφάνεια τα παράπονα που έχεις από τους δικούς σου και είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να τα αναλύεις ένα-ένα προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Η αλήθεια είναι πως η συναισθηματική σου υπερχείλιση δεν θα σε βοηθήσει να είσαι αντικειμενικός/η και να δεις αν πράγματι έχεις δίκιο. Προσπάθησε να μην μείνεις κολλημένος/η σε θέματα που έχουν τελειώσει είτε αφορούν οικογενειακά ζητήματα είτε επαγγελματικά  διαφορετικά είναι πιθανόν να αποκτήσεις εμμονές που δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε εσύ που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου καθώς η συναισθηματική υπερχείλιση τείνει να είναι πιο έντονη.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα γίνει δέκτης των παραπόνων σου αλλά δεν θα είσαι αντικειμενικός/η και δεν θα μπορέσεις να  κινηθείς με τον κατάλληλο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε τις παρορμητικές αισθηματικές αποφάσεις καθώς θα είναι λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου σε καλεί να αξιολογήσεις τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι και να δεις καλύτερα τις μεταξύ σας σχέσεις. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως έχει έρθει η ώρα να κλείσεις ένα κύκλο με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο αλλά θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να αφήσεις χώρο  για κάτι καλύτερο. Πρόσεξε ακόμα και τις σχέσεις με συγγενικά σου πρόσωπα καθώς είναι πιθανόν να νιώσεις πως προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν και αυτό δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν έχεις και εκκρεμότητες με θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου και την προσοχή σου στραμμένα εκεί καθώς μπορεί να προκύψει κάτι σχετικό με αυτά που θα σε ταλαιπωρήσει.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα έχει τις ίδιες απόψεις με εσένα και αυτός θα είναι ένας πολύ καλός λόγος για να εκνευριστείς μαζί του/ης αλλά σου συνιστώ ψυχραιμία καθώς θα έχεις την τάση να  γίνεις εκδικητικός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η άφησε χώρο στη ζωή σου για αυτούς που πραγματικά το αξίζουν και μη μένεις σε μετέωρες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο σου δημιουργεί ανασφάλεια και ένα γενικότερο αίσθημα απώλειας το οποίο θα καθορίσει τη διάθεσή σου, τις οικονομικές συναλλαγές ακόμα και τις συναναστροφές σου με τους ανθρώπους γύρω σου. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς είναι πιθανό να έχεις είτε άμεση απώλεια χρημάτων είτε έμμεση μέσω κάποιας συμφωνίας η οποία δεν θα είναι υπέρ σου. Προσπάθησε να μην είσαι αφηρημένος/η αν δεν θέλεις να χάσεις και κάποιο αντικείμενο το οποίο έχει συναισθηματική 
-και όχι μόνο- αξία για εσένα. Δώσε προτεραιότητα σε ζητήματα και ανθρώπους που μπορούν να σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση καθώς είναι αυτό που χρειάζεσαι σήμερα.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ασφάλεια και αυτό θα εγείρει εντάσεις μεταξύ σας  για αυτό  αν θέλεις να τις αποφύγεις  προτίμησε να του/ης εξηγήσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν αφήσεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους χωρίς να προσπαθείς να επέμβεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σου θα φέρει σε προτεραιότητα εσένα καθώς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις με ποιο τρόπο μπορείς να βρεις αρμονία και ισορροπία μέσα σου. Οι προσωπικές  σχέσεις και συνεργασίες θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να διευθετήσεις τις ανάγκες σου σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων και να μη λειτουργήσεις εγωιστικά απέναντί τους. Ίσως νιώσεις πως οι άλλοι σε πιέζουν και αυτό θα σε κάνει να πάρεις  παρορμητικές αποφάσεις που δεν θα σε βοηθήσουν. Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις ξανά σχέσεις και συνεργασίες ώστε να μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις αν σε καλύπτουν με τη μορφή που έχουν και αν όχι να τις «μεταμορφώσεις».  Το αίσθημα της αλλαγής και της μεταμόρφωσης θα είναι περισσότερο έντονο για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και θα γίνει αιτία για να πάρεις αποφάσεις που υπό άλλες συνθήκες πιθανόν να μη σκεφτόσουν.

Σήμερα ίσως πάρεις αποφάσεις για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου υπό συναισθηματική φόρτιση και αυτό δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για τα αισθηματικά ζητήματα καθώς θα υπάρχει διάχυτη συναισθηματική φόρτιση.

ΛΕΩΝ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναταραχή και αυτό θα γίνει αφορμή για να έρθεις σε επαφή με τις σκέψεις σου. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως οι στόχοι σου χρειάζονται «επικαιροποίηση» ή ακόμα και αλλαγή και χρειάζεται να δραστηριοποιηθείς ώστε να έρθεις πιο κοντά σε αυτά που έχεις πραγματικά ανάγκη. Είναι πιθανόν να νιώσεις  ακόμα και την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις την καθημερινότητά σου ώστε να την κάνεις πιο λειτουργική και φιλικά προσκείμενη σε εσένα. Αν έχεις σχέδια προς υλοποίηση κράτησε τα για εσένα και για ανθρώπους εμπιστοσύνης και μην τα κοινοποιείς καθώς η ήμερα είναι «πονηρή».

Σήμερα  θα είσαι αρκετά καχύποπτος/η με τον/τη σύντροφό σου και αν ψάχνεις να του ρίξεις ευθύνες  για κάτι να θυμάσαι πως θα τον/ην αδικήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν θα είναι εύκολο να ερμηνεύσεις τα σημάδια που θα σου δώσει αυτός/η που θέλεις για αυτό κράτησε στάση αναμονής και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αναταραχές σε φιλικές σχέσεις που θα έχουν ως στόχο να σε κάνουν να δεις και ενδεχομένως να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα. Δες την ημέρα σαν ευκαιρία για να κάνεις κάποιες συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους και να θέσεις ζητήματα που σε έχουν πειράξει, αλλά προσπάθησε να το κάνεις σε πλαίσιο διαλόγου και όχι σε πλαίσιο διάλυσης. Ακόμα σήμερα θα εξετάσεις ξανά τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα και αν νιώσεις πως δεν σε καλύπτει ήρθε η ώρα να αποχωρήσεις από αυτήν. Να θυμάσαι πως είναι πιθανό να νιώσεις πως πιέζεσαι αλλά την ίδια στιγμή ίσως και εσύ να πιέζεις τους ανθρώπους γύρω σου και χρειάζεται μία ισορροπία και από τις δύο πλευρές. 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου μπορεί να ασκήσει βέτο σε κάποια έξοδο με φίλους σου και να εγείρει ζητήματα μεταξύ σας αλλά προσπάθησε να του/ης εξηγήσεις και μην μπεις στον πειρασμό να  σηκώσεις το γάντι. Αν είσαι ελεύθερος/η  μην ξεκινήσεις κάτι με κάποιον/α που σου δίνει μπερδεμένα σήματα.

ΖΥΓΟΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Είναι πιθανόν να βρίσκεσαι σε μία γενικότερη περίοδο ανακατατάξεων και αλλαγών οπότε η αλήθεια είναι πως δεν θα αισθανθείς έκπληξη από αυτό. Πριν πάρεις αποφάσεις προσπάθησε να δεις τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά γίνεται  γιατί αν δεν αποστασιοποιηθείς τότε σίγουρα δεν θα πάρεις αποφάσεις προς όφελός σου. Για εσένα που έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου η αίσθηση πως πατάς σε κινούμενη άμμο θα είναι έντονη καθώς  βρίσκεσαι στο κατώφλι αλλαγών. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» οπότε προσπάθησε να αφεθείς στη ροή των πραγμάτων.

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου μπορεί να έχει άποψη για κάποιο επαγγελματικό σου θέμα και αυτό να μην σου αρέσει άκουσε όμως τη γνώμη του και μην το παίρνεις εγωιστικά. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε ταλαιπωρήσει λίγο και θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει το τίμημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο είναι πιθανό να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα που έχεις για το καλοκαίρι η πιθανόν να φέρει κάποιες υποχρεώσεις που θα πηγάζουν από το συγγενικό σου περίγυρο. Αυτό θα σε αναγκάσει να τροποποιήσεις ένα ταξίδι ή κάτι που έχεις κατά νου και σίγουρα δεν θα σου αρέσει καθώς θα σε βγάλει από  το πρόγραμμα σου. Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθώς οι αλλαγές δεν θα είναι τόσο μεγάλες όσο θα σου φανούν στην αρχή, απλά εσύ θα έχεις την τάση να τις μεγαλοποιήσεις. Δώσε προσοχή και στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου καθώς είναι πιθανόν να δημιουργηθούν  αποστάσεις σε περίπτωση που νιώσεις πως σε πιέζουν να κάνεις κάτι.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου δεν θα έχει τις ίδιες απόψεις με εσένα και αυτό θα είναι αρκετό να σου προκαλέσει εκνευρισμό και να σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς αν υπάρχει χάσμα το οποίο δεν είναι σε θέση να κλείσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  μοιραία συνάντηση μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα σε κάνει να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου με έντονο τρόπο. Αν αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει ή το θεωρείς δείγμα αδυναμίας προσπάθησε να το περιορίσεις ή ακόμα και να το αποφύγεις εντελώς αφήνοντας γεγονότα του παρελθόντος πίσω σου. Τα αισθηματικά σου ζητήματα θα  έχουν τη μερίδα του λέοντος σήμερα και θα είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν τις  συναισθηματικές αναταραχές. Προσπάθησε να ξαναβρείς την ισορροπία σου διαφορετικά κινδυνεύεις να γίνεις πιεστικός/η με τους άλλους καθώς θα θεωρήσεις πως κατά κάποιο τρόπο σου ανήκουν.

Σήμερα θα νιώσεις τσιμπήματα ζήλειας με αφορμή τον/τη σύντροφό σου και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό αρκεί να μην υπερβείς τα όρια. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα συνοδευτεί με μεγάλες δόσεις πάθους, εντάσεις και έντονων συναισθημάτων και δεν θα είναι εύκολο να σκεφτείς καθαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στον Καρκίνο θα στρέψει την προσοχή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Ιδιαίτερα εσύ που είσαι γεννημένος/η το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου ίσως διαπιστώσεις μετά λύπης σου πως κάποιες από αυτές έχουν κάνει τον κύκλο τους και θα πρέπει είτε να μεταμορφωθούν σε κάτι νέο και πιο γόνιμο για εσένα είτε να αφεθούν στο παρελθόν. Ιδιαίτερη μνεία στη σημερινή ημέρα θα έχει και η σχέση με τον/τη σύντροφό σου όπου θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες αν δεν θέλεις να βρεθείς συναισθηματικά εκτεθειμένος/η. Επικεντρώσου στις ανάγκες των άλλων -των σημαντικών άλλων για εσένα- καθώς μέσα από αυτούς και την επιβεβαίωση που θα πάρεις θα μπορέσεις να νιώσεις δυνατός/η και υπολογίσιμος/η.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς πραγματικά με τον/τη σύντροφό σου και να επικεντρωθείς στις δικές  του ανάγκες καθώς αυτό θα  βοηθήσει να μην υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα αλλάξει όλη την αντίληψη σου για τις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με το εργασιακό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο αθόρυβα γίνεται καθώς θα έχεις την τάση να δημιουργήσεις εντάσεις που θα επηρεάσουν και την απόδοσή σου αλλά και τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους εκεί. Απόφυγε τις συγκρούσεις και κράτησε την ψυχραιμία σου ακόμα κι αν νιώσεις πως κάποιοι είναι εριστικοί απέναντί σου.  Είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με την καθημερινή σου ρουτίνα και να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα. Καλό θα είναι να μην το κάνεις σήμερα καθώς η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σε βοηθήσει να δεις καθαρά.

Σήμερα η εργασιακή σου καθημερινότητα μπορεί να φέρει σύγκρουση στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να είσαι διαλλακτικός/η μαζί του προκειμένου να μην πάρει  σοβαρή τροπή. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν ενδείκνυται για αισθηματικά ζητήματα καθώς θα σε κάνει να βλέπεις τις αισθηματικές υποθέσεις σαν αγγαρείες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μερική Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου θα  τονίσει τα ερωτικά σου ζητήματα καθώς θα τα κάνει νούμερο ένα προτεραιότητά σου. Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη είναι να νιώσεις πως οι επιθυμίες σου και οι αισθηματικές σου ανάγκες είναι διαταγή για τον/τη σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος/η- για τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου. Σήμερα ενδέχεται να  έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους και  να το εκλάβουν ως καταπίεση. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να θυμάσαι πως το φλερτ δεν είναι απαραίτητο να  κρύβει  βαθύτερες έννοιες, για αυτό μην προσπαθήσεις να το αναλύσεις και να αποκτήσεις εμμονές απλά απόλαυσέ το!

Σήμερα θα έχεις την τάση να καταπιέσεις τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να ακούσεις αυτά που θέλεις και αυτό θα εγείρει έντονα συναισθήματα αλλά και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία καρμική γνωριμία μπορεί να κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου και να τη γεμίσει ένταση και πάθος! 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr