ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 15 Ιουλίου

Δημοσίευση 11 Ιουλίου 2018, 18:53 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2018, 12:51
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 15 Ιουλίου
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Λέοντα και  σε προτρέπει να βρεις τρόπους για να περάσεις καλά  κάνοντας δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Δοκίμασε να ασχοληθείς ξανά  με κάποιο χόμπι σου καθώς θα σε βοηθήσει να περάσεις μία δημιουργική μέρα και να εκφραστείς μέσα από αυτό. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα φέρει μία σειρά υποχρεώσεων που μπορεί να μην είναι σημαντικές είναι όμως αρκετές και θα πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους. Το διάλειμμα κάπου εδώ έφτασε στο τέλος του και ήρθε η ώρα να επιστρέψεις ξανά στις υποχρεώσεις σου!

Σήμερα ο/η σύντροφός σου είναι εκείνος/η που θα σε βοηθήσει να περάσεις μία όμορφη μέρα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα εκφράζεται καλύτερα μέσα από τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε κάτι δυνατό.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικογενειακά σου ζητήματα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κάτσεις παρέα με τους δικούς σου ανθρώπους και να συζητήσεις μαζί τους. Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος/η όσον αφορά τα θέματα που έχουν εκείνοι και αυτό θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των σχέσεων σας. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και ο/η σύντροφός σου θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην ημέρα σου, ενδεχομένως να παραπονεθεί που τον έχεις παραμελήσει για λίγο. Ασχολήσου με τα αισθηματικά σου ζητήματα, δες τους φίλους σου, δώσε προτεραιότητα σε μία δραστηριότητα που σε γεμίζει καθώς η ημέρα θα σε προτρέψει να «καλομάθεις» τον εαυτό σου.

Σήμερα το δεύτερο μισό της ημέρας είναι πολύ καλό για αισθηματικά ζητήματα για αυτό προτίμησε το για να αφιερώσεις χρόνο στον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα  γνωριμία δεν αποκλείεται να ξεκινήσει σήμερα λόγω των ικανοτήτων σου στο φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να δίνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα νέα των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου με αποτέλεσμα να ασχολείσαι με αυτά! Οι επαφές και οι συνομιλίες με τους ανθρώπους γύρω σου θα σε βοηθήσουν να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις και να μάθεις πράγματα τα οποία ίσως σου φανούν χρήσιμα και για δικά σου θέματα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και είναι πιθανό να σε πιάσει μία τάση για παράπονα ιδιαίτερα στους δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην το παρακάνεις αν δεν θέλεις να σε κρατήσουν σε απόσταση!

Σήμερα  το πρώτο μισό της ημέρας είναι καλύτερο για επαφές με τον/τη σύντροφό σου καθώς  από το απόγευμα και  έπειτα θα σε πιάσει το παράπονο  και σίγουρα θα βρεις κάτι να του/ης προσάψεις! Αν είσαι ελεύθερος/η  χρησιμοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να καταφέρεις να σπάσεις τον πάγο  σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλη μία ημέρα που θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου θέματα και μάλιστα περισσότερο από κάθε τι άλλο μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου για οικονομική ασφάλεια. Αυτή η ανάγκη σου θα γίνει η κινητήριος δύναμη για να διαπραγματευτείς και να καταφέρεις πράγματα που σχετίζονται με οικονομικές  δοσοληψίες, λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις. Το απόγευμα  η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και το κύριο μέλημα σου θα γίνουν οι άνθρωποι πού βρίσκονται το στενό σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις και οι επαφές θα σου φτιάξουν τη διάθεση καθώς θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από τα οικονομικά ζητήματα.

Σήμερα  το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται καλύτερα για αισθηματικές επαφές για αυτό αν έχει σύντροφο προτίμησε να κάνεις μία βόλτα μαζί του/ης το απόγευμα! Αν είσαι ελεύθερος/η  η επικοινωνιακή σου διάθεση μπορεί να φέρει εξελίξεις σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα βοηθήσει τη ροή των γεγονότων.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα δείξεις ένα  εκρηκτικό ταπεραμέντο στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς μιας και η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε κάνει να προβάλεις έντονα τον εαυτό σου και την προσωπικότητά σου. Αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς από τη μία σίγουρα θα μείνεις αξέχαστος/η στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς όμως από την άλλη μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια που έχεις καθώς θα μπορέσεις να βρεις λύσεις για οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και υποχρεώσεις.

Σήμερα προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς η ημέρα δεν θα ευνοήσει τις εντάσεις και αν τις δημιουργήσεις εσύ δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  άκουσε τι έχει να σου πει αυτός/η που σε ενδιαφέρει και μη μονοπωλήσεις τη συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μία διακριτική στάση στα θέματα που σε απασχολούν ώστε να μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα είναι δύσκολο να συνεχίσεις να είσαι διακριτικός/η ακόμα και αν το θέλεις.  Οτιδήποτε και αν κάνεις είναι πιθανό να το κάνεις με φασαρία και αυτό σίγουρα θα ανάψει τα αίματα! Πρόσεξε τις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς με αυτά που θα πεις είναι πολύ πιθανό να παρεξηγηθείς!

Σήμερα το ταίρι σου θα βρεθεί προ εκπλήξεων καθώς δεν θα είσαι τόσο ήσυχος/η όσο τις προηγούμενες ημέρες και θα κάνεις αισθητή την παρουσία σου στην ημέρα του/ης και τις αποφάσεις του/ης! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ευνοϊκές προϋποθέσεις αρκεί να μην  παρασυρθείς από κινήσεις εντυπωσιασμού!

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα την προσοχή σου θα τραβήξουν ομάδες ανθρώπων  με τους οποίους συνδράμεις προς ένα κοινό σκοπό αλλά και οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές δραστηριότητες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και θα φέρει και αρκετό νέο κόσμο γύρω σου με τους οποίους θα διαπιστώσεις πως έχεις κοινά σημεία επαφής. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα προτιμήσεις  να αποφύγεις τη φασαρία και την πολυκοσμία  καθώς θα νιώσεις πως κουράστηκες. Προσπάθησε να κρατήσεις λίγη ενέργεια καθώς υπάρχει περίπτωση να προκύψει και κάποια δουλειά την οποία δεν είχες μέσα στο πρόγραμμα.

Σήμερα προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου στο πρώτο μισό της ημέρας και γιατί όχι να ετοιμάσεις και μία συνάντηση και παρέα με τους αγαπημένους σας φίλους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου εξάψει την περιέργεια αλλά προτίμησε να πλησιάσεις διακριτικά  προς το μέρος της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα, κοινωνικές υποχρεώσεις και θέματα που σχετίζονται με τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα  καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα τα φέρει στο προσκήνιο. Σήμερα καλό θα ήταν να μην αρνηθείς κάποιο κοινωνικό  η εταιρικό κάλεσμα καθώς μέσα από αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις τη φήμη και την κοινωνική αναγνώριση. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα αφήσεις τα «πρέπει» για να ασχοληθείς με τα «θέλω». Αυτό που θα θελήσεις λοιπόν είναι να δεις τους αγαπημένους σου φίλους καθώς μέσα από αυτούς θα μπορέσεις να πάρεις την ενέργεια που χρειάζεσαι.

Αν έχεις ένα κοινωνικό κάλεσμα σήμερα ζήτησε από τον/τη σύντροφό σου να σε συνοδεύσει καθώς είναι μία καλή ευκαιρία για να τον/ην συστήσεις σε σημαντικούς για εσένα ανθρώπους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσω τρίτων και θα συνοδευτεί από αρκετές πληροφορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα το μυαλό σου δεν θα συνεργάζεται απόλυτα με τις υποχρεώσεις που έχεις καθώς θα βρίσκεται ήδη σε διακοπές και θα είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να το επαναφέρεις στην τάξη! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και ευνοεί τα ταξίδια κάθε είδους είτε να νοερά είτε πραγματικά για αυτό και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς οπουδήποτε αλλού. Το απόγευμα θα αρχίσεις σιγά-σιγά να βρίσκεις τη συγκέντρωση σου καθώς η Σελήνη που μπήκε στην Παρθένο δεν θα σου αφήσει πολλά περιθώρια. Ένα επαγγελματικό ζήτημα πιθανόν να σε γυρίσει λίγο «άτσαλα» στις υποχρεώσεις σου καθώς θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση.

Σήμερα  θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό σου καθώς από τη μία θα είσαι αφηρημένος/η και από την άλλη μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία εκτός από επαγγελματικό θα έχει και προσωπικό ενδιαφέρον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό και σήμερα να εξακολουθείς να έχεις μια ψυχολογική αναστάτωση  με αφορμή περασμένα γεγονότα και η Σελήνη από το Λέοντα θα την ενισχύσει.  Μην ανησυχείς καθώς όσο περνάει η ημέρα τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα  μιας και το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο. Σιγά σιγά η διάθεση σου θα ξεκινήσει να ανεβαίνει και θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά πράγματα που μπορούν να σου δώσουν χαρά. Οι επαφές με τους γύρω σου και η καλή παρέα -όπως οι αγαπημένοι σου άνθρωποι αλλά και αγαπημένα σου βιβλία- θα σε βοηθήσουν  να ξαναβρείς το κέφι σου και την όρεξή σου!

Σήμερα  προτίμησε να δεις το/η σύντροφο στο δεύτερο μισό της ημέρας καθώς το βράδυ θα είσαι περισσότερο επικοινωνιακός/η και με όρεξη για αισθηματικές επαφές. Αν είσαι ελεύθερος/η μία συζήτηση περί γνώσεων και απόψεων με κάποιον άνθρωπο θα σου αποκαλύψει πως έχετε πολλά κοινά  μεταξύ σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και τονίζει τη συναισθηματική πλευρά κάθε είδους σχέσεων  για αυτό και ήδη θα έχεις παρατηρήσει πως είναι δύσκολο να πεις «όχι» σε αυτά που σου ζητούν οι άλλοι. Η ημέρα θα περάσει εύκολα καθώς θα ασχοληθείς πολύ με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο θα διαπιστώσεις πως θα ξεκινήσεις να αλλάζεις διάθεση. Είναι πιθανόν ακόμα και από μια μικρή αφορμή να έρθουν στο μυαλό σου παρελθοντικές καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Προσπάθησε να σκεφτείς αν υπάρχει λόγος να τα κρατήσεις στο παρόν και αν η απάντηση είναι αρνητική άφησε τα πίσω  εκεί όπου ανήκουν.

Η ημέρα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ερωτική για εσένα και τον/τη σύντροφό σου  αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από εσένα και τη διάθεση με την οποία θα τον/ην πλησιάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα νιώσεις την ανάγκη να δεσμευτείς αλλά η επιλογή σου μπορεί να μην ενδείκνυται για μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι υποχρεώσεις που έχεις θα συνεχίσουν και σήμερα να σε πιέζουν χρονικά και να μη σου αφήνουν πολλά περιθώρια για να ασχοληθείς με κάτι άλλο μιας και η Σελήνη από το Λέοντα θα τις πολλαπλασιάσει!  Προσπάθησε να ξεμπερδεύεις με οτιδήποτε έχεις μέχρι το απόγευμα  καθώς μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν. Το πιο πιθανό είναι  να νιώσεις την περιέργεια να δεις τι κάνουν οι αγαπημένοι σου συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου.  Προτίμησε να τους δεις καθώς οι επαφές μαζί τους αφενός θα σου φτιάξουν τη διάθεση και αφετέρου θα γίνουν η αφορμή για να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από εκείνους και να διευρύνεις τον περίγυρό σου!

Σήμερα θα δώσεις προτεραιότητα στον/τη σύντροφό σου και είναι μία καλή ευκαιρία για να του/ης κάνεις και μία έκπληξη αποκλειστικά για εσένα και για εκείνον/η! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της προς εσένα και έπειτα θα είναι στο χέρι σου να σκεφτείς πως θέλεις να κινηθείς. 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr