current views are: 4

17 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση12:42

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη έως 22/7

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο 

Δημοσίευση 12:42’

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο 

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα ως 22/7/2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Σε μια πρώτη ανάγνωση αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο καλή, πιο ήρεμη από την προηγούμενη καθώς δεν περιέχει δύσκολες αστρολογικές όψεις. Κι όταν οι αστρολόγοι λέμε δύσκολες εννοούμε ποιο είναι το επίπεδο δυσκολίας ως προς το πώς θα έπρεπε να τις διαχειριστούμε. Ωστόσο, βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα μεταξύ δύο σκληρών εκλείψεων, ο Άρης είναι ανάδρομος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης και η επίδραση της επικείμενης Σεληνιακής έκλειψης έχει αρχίσει να γίνεται πολύ έντονη.

Την προηγούμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα Παρασκευή και 13 είχαμε τη Μερική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο, στης οποίας την επίδραση βρισκόμαστε ακόμη, γι αυτό πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας, τις συναισθηματικές μας υπερχειλίσεις, τη δυσθυμία μας.

Ο ανάδρομος Άρης είναι ο αστρολογικός παράγων στον οποίο οφείλεται η κατάπτωσή μας, πόσο μάλλον αν λάβουμε υπόψη μας το γεγονός ότι βρίσκεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, όψη που λειτουργεί σαν βαμπίρ της ενέργειάς μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μόνος τρόπος να εκτονώσουμε αυτή την όψη είναι να μην παραιτηθούμε από την ενέργεια του Άρη και να φροντίσουμε το σώμα μας, κάνοντας γυμναστική οποιασδήποτε μορφής προκειμένου να αυξήσουμε την ευεξία μας.

Αυτή η εβδομάδα κλείνει με μια πολύ ευχάριστη όψη, το εξάγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο και του Δία από τον Σκορπιό, η οποία προσφέρει πολλές ευκαιρίες για φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, διασκέδαση, καλοπέραση, ιδιαίτερα στα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και του νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του δευτέρου δεκαημέρου. Αν λάβουμε υπόψη μας και τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, τότε η όψη αυτή κλείνει σε ένα σύστημα που ονομάζεται διευκολυμένη αντίθεση ή σφήνα με τον Δία να παίζει το ρόλο της σφήνας, να απορροφά, να φιλτράρει και να εκτονώνει τις ενέργειες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, με ρομαντικές νότες, εκφραστικά λόγια αγάπης, υπερβολές στην κατανάλωση αλκοόλ (προσοχή όταν οδηγείτε) και φαγητού.

Πηγή: Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει ως 22/7/2018. από e-zwdia.gr