current views are: 15

21 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση05:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Σάββατο 21 Ιουλίου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 05:15’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Τα απωθημένα σου και οι σκέψεις σου θα σου προκαλέσουν έντονα συναισθήματα που δεν θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και αναμοχλεύει αυτά που κρατάς μέσα σου και σε έχουν πικράνει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι βοηθητικό για να χαλαρώσεις αρκεί να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και οτιδήποτε μπορεί να θρέψει το πνεύμα και την ψυχή σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για καλλιτεχνικές ασχολίες αλλά όχι για οικονομικές και πρακτικές για αυτόν αν παρουσιαστεί κάτι τέτοιο καλύτερα να το μεταθέσεις για αύριο.

Σήμερα  η ημέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πολύ κοντά με το/η σύντροφο σου καθώς θα νιώσεις  πως οι απόψεις σας ταυτίζονται και μάλιστα θα γίνουν η αφορμή για να προκληθεί και έντονη έλξη μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να κάνεις μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία και να πιστέψεις πως βρήκες την αδερφή ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι και συναναστρέφεσαι σχεδόν καθημερινά θα έχουν την τάση να εμπλακούν στις αποφάσεις σου όμως η αλήθεια είναι πως κι εσύ επιθυμείς τη δική τους γνώμη. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους άλλους σε σημείο που δεν θα διστάσεις να υιοθετήσεις δικές τους απόψεις και όχι δικές σου ακόμα και σε θέματα που σε αφορούν αποκλειστικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να δεις τους φίλους σου και να ασχοληθείτε μαζί με κάποιο καλλιτεχνικό ή πολιτιστικό δρώμενο καθώς αυτό θα σας προκαλέσει ψυχική ισορροπία που θα σας βοηθήσει να δεθείτε ακόμα περισσότερο.

Η ημέρα ευνοεί την αγάπη και τα όμορφα συναισθήματα και είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τυχόν διαφωνίες σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει σχεδόν ιδανικά και θα σου φτιάξει την ημέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δουλειές και υποχρεώσεις που θα πρέπει να τελειώσεις με αποτέλεσμα να σε προσγειώσει λίγο απότομα σε αυτές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ισορροπήσει την προσγείωση, καθώς θα σε βοηθήσει να ονειροπολήσεις και να βρεις έστω και κάποιες μικρές στιγμές μέσα στην ημέρα για να ξεφύγει το μυαλό σου από αυτά τα πρακτικά ζητήματα που σε κουράζουν. Αν η δουλειά σου σχετίζεται με καλλιτεχνικές ασχολίες η ημέρα θα είναι εξαιρετική για εσένα καθώς θα έχεις έμπνευση αν όχι προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές υποχρεώσεις καθώς θα είσαι λίγο αφηρημένος/η και αυτό δεν θα σε βοηθήσει.

Σήμερα η επαφή με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να λειτουργήσει αγχολυτικά για εσένα καθώς θα είναι όαση μέσα στην απαιτητική και κουραστική ημέρα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει κατά την ενασχόλησή σου με «πεζά» πράγματα αλλά θα γεμίσει με χρώμα και συναισθήματα την ημέρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο θυμόσοφος λαός και το γνωμικό θα βρει άμεση ανταπόκριση σε εσένα μιας και η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου προκαλέσει ενθουσιασμό και την ανάγκη να ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  θα στρέψει την προσοχή σου σε ρομαντικά πράγματα και θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσεις μία καλλιτεχνική ενασχόληση όχι μόνος/η σου αλλά παρέα με τον/τη σύντροφό σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου η ημέρα μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία η οποία θα σου προκαλέσει ερωτικά σκιρτήματα, και θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις σκέψεις που φέρεις μαζί σου καθημερινά και σε αγχώνουν.

Σήμερα  είναι η κατάλληλη ημέρα για να «παρασύρεις» τον/τη σύντροφό σου σε ρομαντικά πράγματα όπως ένα όμορφο δείπνο ή μία βόλτα αποκλειστικά για εσάς τους δύο σε ένα αγαπημένο ειδυλλιακό μέρος. Αν είσαι ελεύθερος/η ένας έρωτας μπορεί να ξεκινήσει σήμερα  για αυτό κοίταξε γύρω σου καθώς μπορεί να είναι πιο κοντά από ότι φαντάζεσαι.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε κάποιο θέμα που μπορεί να έχει ένα άτομο της οικογένειας σου ή σε κάποιο θέμα σχετικό με το σπίτι σου σαν ακίνητο. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και θα φέρει συζητήσεις οι οποίες μπορεί να καταλήξουν σε έντονες διαφωνίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα βοηθήσει τις οικογενειακές σχέσεις καθώς μπορεί να σε κάνει αρκετά ευαίσθητο/η αλλά σίγουρα δεν θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η εν-συναίσθηση σου θα σε βοηθήσει να μπεις στη θέση των άλλων και να καταλάβεις το λόγο για τον οποίο έχουν κάποιες συγκεκριμένες απόψεις και αυτό θα είναι πάρα βοηθητικό. Προσπάθησε να αποφασίσεις για ζητήματα που σας αφορούν με γνώμονα το κοινό δικό σας καλό και μην τα δεις ατομικά.

Σήμερα ένα θέμα που μπορεί να  σε απασχολεί θα γίνει αιτία για να έρθεις πραγματικά κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτό θα σας δέσει και θα σας κάνει ένα. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ρομαντική πλευρά ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει δεν θα αργήσει να φανεί και να σου δημιουργήσει θετικά συναισθήματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δημόσιες σχέσεις θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα τονίσει την ανάγκη σου για επικοινωνία και επαφές με το περιβάλλον σου. Ένας καφές με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια βόλτα σε συγγενείς, φίλους ακόμα και γείτονες θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα μάθεις και νέα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να προσφέρεις στους δικούς σου ανθρώπους πρακτικά και συναισθηματικά στηρίγματα και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο. Μέσα από την προσφορά σου σε ανθρώπους που χρειάζονται κάτι από εσένα θα νιώσεις και εσύ ο/η ίδιο/α μεγαλύτερη ηρεμία, γεγονός το οποίο θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κανονίσεις να βγεις με το ταίρι σου μία βόλτα και να δείτε άτομα τα οποία έχετε παραμελήσει από κοινού! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με ιδιαίτερα ρομαντική  διάθεση μέσω ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο περιβάλλον σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα εστιάσει μόνο σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα χρήματα και τα αποκτήματα σου καθώς αυτά θα είναι το μέσο για να νιώσεις πίστη στις ικανότητες σου. Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δημιουργώντας σου ανασφάλεια με αποτέλεσμα να αρχίσεις να πιστεύεις πως αυτά που έχεις κερδίσει και καταφέρνεις να κερδίζεις καθημερινά είναι λίγα και δεν γίνεται να σε καλύψουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις απλά και μόνο εάν εντάξεις στην καθημερινότητά σου μία καλλιτεχνική δραστηριότητα. Σήμερα χρειάζεται να επενδύσεις στο πνεύμα σου καθώς αυτό θα έχει μεγαλύτερη σημασία για την αυτοπεποίθησή σου από ότι τα υλικά αγαθά.

Η συναισθηματική επαφή που χρειάζεται να έχεις με τον/τη σύντροφό σου είναι σημαντικότερη από όλα τα υπόλοιπα για αυτό σήμερα προσπάθησε να την ανακτήσεις ιδιαίτερα αν τις τελευταίες ημέρες απομακρυνθήκατε. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν έστω και προσωρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς θα φέρει στην επιφάνεια την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις αλλά και σε ανθρώπους που αγαπάς.  Η ανάγκη σου να συνδράμεις σε θέματα των αγαπημένων σου ανθρώπων  όπως είναι οι συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου μπορεί να σε κάνει πιεστικό/η απέναντί τους ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις. Προσπάθησε να ασχοληθείς μόνο με κάτι που θα σου ζητηθεί διαφορετικά οι προθέσεις σου μπορεί να παρεξηγηθούν ιδιαίτερα αν συνοδεύονται με αρκετές δόσεις έντονων συναισθημάτων.

Σήμερα  χρειάζεται να εξωτερικεύσεις στο/η σύντροφο σου τα συναισθήματα που νιώθεις για εκείνον/η διαφορετικά εάν τα κρατήσεις μέσα σου θα λιμνάσουν και θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναταραχή. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να κάνεις μία ρεαλιστική επιλογή σε ένα αισθηματικό ζήτημα για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιόδοξη φύση σου θα σε αφήσει αλλά μην ανησυχείς κάπως θα είναι προσωρινό μιας και η Σελήνη από το Σκορπιό θα κάνει τις ανασφάλειες και τα άγχη σου να υπερισχύσουν και να πάρουν προβάδισμα έστω και για λίγο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απομακρύνεις τις αρνητικές σκέψεις. Σήμερα θα έχεις ένα εξαιρετικό δώρο και αυτό θα είναι η διαίσθησή σου που θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις προθέσεις των άλλων πριν καν σε πλησιάσουν. Χρησιμοποίησε τη για να πάρεις σωστές αποφάσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά διλήμματα και να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο σκέψεων και ανησυχιών.

Σήμερα  θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος/η σε οτιδήποτε αφορά τη σχέση σου και τον/τη σύντροφό σου και αυτό θα τον εκπλήξει ευχάριστα καθώς δεν έχεις συνηθίσει να εξωτερικεύεις τις ευαισθησίες σου. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τη διαίσθησή σου προκειμένου να πάρεις τη σωστή απόφαση για μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει τη συναισθηματική σου ανάγκη να βρεθείς με φίλους σου και ανθρώπους που αγαπάς καθώς η συναναστροφή μαζί τους θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου. Το τρίγωνο που  σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου και θα νιώσεις την ανάγκη να προσφέρεις είτε στους φίλους σου είτε σε οποιονδήποτε άλλο το χρειάζεται. Δεν αποκλείεται να τους παρακινήσεις προκειμένου να συνδράμετε όλοι μαζί σε ένα σύλλογο ή ομάδα που ασχολείται με εθελοντισμό.  Αυτό που χρειάζεται να προσέχεις είναι η ευαισθησία σου καθώς μπορεί να γίνει το αδύνατο σου σημείο για κάποιους που θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα είναι υποστηρικτικός/η σε οτιδήποτε και αν του/ης πεις ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με ομάδες, συλλόγους και φίλους σας και σίγουρα μπορείς να στηριχθείς επάνω του. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  με ενδιαφέρον καθώς θα σας ενώσει ένας κοινός σκοπός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σου καταξίωση είναι συνδεδεμένη με την επαγγελματική και σήμερα θέλεις να ξεχωρίσεις με κάθε τρόπο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σου αφήσει περιθώρια να σκεφτείς κάτι άλλο.  Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τεχνηέντως επαγγελματικές κακοτοπιές καθώς η διαίσθησή σου θα λειτουργεί προς όφελός σου. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος ή αν θέλεις να χαλαρώσεις το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι ασχολήσου με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα, διάβασε ένα βιβλίο ή παρακολούθησε μία ταινία καθώς αυτά θα είναι αρκετά για να σε αποφορτίσουν από την έντονη επαγγελματική ημέρα. 

Σήμερα παρ’ όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που θα έχεις φρόντισε να αφιερώσεις και λίγο χρόνο στον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική και για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία αμιγώς επαγγελματική θα σου δείξει μία άλλη πλευρά της, πιο προσωπική.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα η εξωστρεφής διάθεση σου δεν θα σε αφήσει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα καθώς θέλεις να χαλαρώσεις μέσα από συζητήσεις με ανθρώπους που απαρτίζουν τον περίγυρο σου.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό  και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βγεις έξω, να συζητήσεις με κόσμο και να έρθεις κοντά με ανθρώπους μέσα από τις ίδιες αντιλήψεις που έχετε. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου, μίας εκπομπής στην τηλεόραση ή μιας καλλιτεχνικής δραστηριότητας. Σήμερα είτε επιλέξεις συλλογικές είτε μοναχικές δραστηριότητες το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσεις όμορφα.

Παρακίνησε τον/τη σύντροφό σου να παρακολουθήσετε μία ενδιαφέρουσα ταινία ή κάποιο πολιτιστικό δρώμενο καθώς η τροφή του πνεύματος θα ανοίξει νέους διαύλους την επικοινωνία σας. Αν είσαι ελεύθερος/η το φλερτ σου θα είναι ταυτόχρονα ερωτικό και ρομαντικό και αυτό θα αυξήσει κατακόρυφα τις επιτυχίες σου! 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr