ΖΩΔΙΑ

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 21 έως 22/7/2018

Δημοσίευση 20 Ιουλίου 2018, 14:40 / Ανανεώθηκε 20 Ιουλίου 2018, 14:58
Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 21 έως 22/7/2018
Facebook Twitter Whatsapp

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αγαπημένα μου ζωδιάκια, εύχομαι να έχουμε ένα πολύ Καλό Σαββατοκύριακο όλοι και όλες μας! Βρισκόμαστε πιά στην μέση του Καλοκαιριού, αρκετοί από εμάς ήδη βρίσκονται σε διακοπές, άλλοι περιμένουν πως και πως την ημέρα που θα τις αρχίσουν, όλοι περιμένουμε από αυτές να μας ξεκουράσουν και να μας αποφορτίσουν από όλα όσα μας άφησε ένας χρόνος δουλειάς. Και αυτό το Σαββατοκύριακο έχει όψεις που ασκούν επίδραση στα αισθηματικά μας και αυτές θα περιγράψουμε εδώ πριν προχωρήσουμε στις προβλέψεις για το καθένα σας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 21 έως 22 Ιουλίου 2018 

Την Παρασκευή 20/7ου , η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό και μας εφιστά την προσοχή να αποφύγουμε τα αρνητικά συναισθήματα που θα μας οδηγήσουν σε άσκοπες συγκρούσεις, όπως ζήλια, εριστικότητα, καχυποψία και να αφεθούμε να μας οδηγήσει η διαίσθηση που ο Σκορπιός μας χαρίζει για να φτάνουμε στην ουσία των πραγμάτων με σοβαρότητα. Βέβαια δεν μας λείπει και ο ερωτισμός, η κτητικότητα και η μυστικοπάθεια του Σκορπιού. Πιο έντονα θα το νοιώσουν οι υδάτινοι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ενώ πιο μέτρια Παρθένοι και Αιγόκεροι. Την ίδια ημέρα η Σελήνη σχηματίζει Ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο και αδυνατούμε να έχουμε έλεγχο των παθών μας και παράλληλα εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω που μας δίνει δυνατότητα να αυτοελεγχόμαστε και να επικεντρωνόμαστε στην δουλειά μας, εισπράττοντας επιδοκιμασία και αναγνώριση.

Το Σάββατο 21/7ου, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που μας απελευθερώνει από συναισθηματικές δεσμεύσεις και αισθανόμαστε αλληλεγγύη. Την Κυριακή 22/7ου,  η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και κυριαρχούν η αισιοδοξία, η τάση να φιλοσοφήσουμε και η ταξιδιάρικη διάθεση, ο αυθορμητισμός να παραβλέπουμε τα ψιλά γράμματα και η υπερβολή. Ευνοούνται Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και δευτερευόντως Ζυγοί και Υδροχόοι. Νωρίς το βράδυ της Κυριακής, η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη που θα βρίσκεται στον Υδροχόο, που μας επιτρέπει να κινητοποιηθούμε για να επιλύσουμε προβλήματα που δεν είχαν βρει την λύση τους στο παρελθόν. Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 21 έως 22 Ιουλίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια. 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Νευρικό μου, παρορμητικό Κριαράκι, τον νου σου την Παρασκευή. Είναι η Σελήνη που βρίσκεται στον Σκορπιό και σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο που σε ‘φουντώνει’ και σε γεμίζει καχυποψία και όρεξη για καυγάδες. Όμως σε συγκρατεί το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και μάλλον το ταίρι σου γλυτώνει τα ξεσπάσματά σου.

Το Σάββατο η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό σε γεμίζει αντιφατικά συναισθήματα, απωθημένα και σκοτεινές σκέψεις από την μια αλλά και ευαισθησία και ρομαντισμό από την άλλη, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αν αποβάλεις τα αρνητικά και εκδηλώσεις τα θετικά στο ταίρι σου θα ανανεώσετε την σχέση σας. Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη φουντώνει η διάθεσή σου για επικοινωνία, πληροφόρηση, ταξίδια, παρέες, διασκέδαση. Και αφού το βραδάκι η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και σε φέρνει πιο κοντά στους φίλους σου οργάνωσε με το ταίρι σου μια μεγάλη παρέα και βγείτε για ξεφάντωμα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, την Παρασκευή έχε συγκρατημένη συμπεριφορά, το Σάββατο κράτα επιφυλάξεις όσο και αν νιώσεις έντονα συναισθήματα ενώ την Κυριακή σε μια φιλική συγκέντρωση μπορεί να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι μου, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό να σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στο ζώδιό σου γίνεσαι ισχυρογνώμων και επιθετικός/η. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω στρέφει την σκέψη σου σε φιλοσοφικές αναζητήσεις και ταξίδια και έτσι αποφεύγεις διαφωνίες και καυγάδες με το ταίρι σου που ενώ μπορεί να ξεκινήσουν από ασήμαντες αφορμές και να κορυφωθούν.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, η ατμόσφαιρα είναι άκρως ερωτική δίνοντας έμφαση στην σχέση σου με το ταίρι σου και αν του/της εκδηλώσεις τον έρωτά σου σε όλη του την ένταση η σχέση σας θα απογειωθεί. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και σε φορτώνει εσωστρέφεια, καχυποψία και άσκημες αναμνήσεις βασανίζουν την ψυχή σου. Προστίθεται και το βράδυ επαγγελματικός προβληματισμός εξ’ αιτίας του εξαγώνου της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο. Αν κατηγορήσεις το ταίρι σου για ‘περσινά ξινά σταφύλια’ θα προκαλέσεις μεταξύ σας ψυχρότητα που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθεί.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή θα πρέπει να προσεγγίσεις με διπλωματία και τακτ το άτομο που σε ενδιαφέρει. Το Σάββατο ίσως γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου και την Κυριακή μπορεί το παρελθόν να σου ξαναχτυπήσει την πόρτα, εσύ αποφασίζεις αν θα ανοίξεις ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πανέξυπνα, πολυμήχανα Διδυμάκια μου, την Παρασκευή που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και κάνει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο γεμίζει την μέρα σου με υποχρεώσεις και αγγαρείες και εσένα με υπερβολικά νεύρα. Ευτυχώς για το ταίρι σου η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που σε λογικεύει και καταπραΰνει τα νεύρα σου.

 Το Σάββατο ακόμα στον Σκορπιό η Σελήνη συνεχίζει να σε επιβαρύνει με επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε οπλίζει με ρομαντισμό και ευκαιρίες να χαλαρώσεις ονειροπολώντας σε μια παραλία, με το ταίρι σου, χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Τοξότη σχηματίζοντας, το βράδυ, εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο φέρνοντας ίσως κάποια ανατροπή στα σχέδια που έχεις κάνει με το ταίρι σου, είτε για διακοπές είτε για κάποιο ταξιδάκι. Κάτι τέτοιο μπορεί να σας χαλάσει το κέφι.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή να φερθείς με σοβαρότητα αποφεύγοντας τις υπερβολικές εκδηλώσεις, το Σάββατο σε επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να συναντήσεις το άλλο σου μισό ενώ την Κυριακή μια πιθανή επανασύνδεση θα σε απασχολήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο και παραπονιάρικο Καρκινάκι μου, η Παρασκευή σε φέρνει σε δύσκολη θέση καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό που σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο, από την μια σε σπρώχνει στην χαρά της ζωής και τον έρωτά σου και από την άλλη σου προκαλεί έντονα συναισθήματα αμφισβήτησης και καχυποψίας προς το ταίρι σου. Έρχεται όμως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να σε λογικέψει και συγκρατείσαι και αποφεύγεις τις εντάσεις.

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Σκορπιό και ενισχύεται από το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες γεμίζει την μέρα σου με ρομαντικά συναισθήματα αγάπης και έρωτα που αν τα εκδηλώσεις στο ταίρι σου θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και το βράδυ σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο φορτώνεσαι δουλειές, αγγαρείες, κούραση και εκνευρισμό. Μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου, θα είναι άδικο. Αν ζητήσεις την βοήθειά του/της δεν θα σου την αρνηθεί.

Αν κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμήσεις. Το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί ένας νέος έρωτας και την Κυριακή ψάξε σε χώρους της καθημερινής σου ρουτίνας για ένα νέο ταίρι.

ΛΕΩΝ

Επιβλητικό, υπερήφανο Λιοντάρι μου, την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σου ξυπνάει απωθημένα, παράπονα και γκρίνιες, το δε ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο επιδεινώνουν την κατάσταση προκαλώντας σου υπερένταση και εκνευρισμό. Όμως το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε προσγειώνει και σε λογικεύει και αποφεύγεις την ένταση στην σχέση με το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε απασχολούν προβλήματα ή της πατρικής σου οικογένειας είτε του σπιτιού σου. Το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να σου συμπαρασταθεί σε οποιοδήποτε πρόβλημά σου και αυτό θα σε συγκινήσει. Την Κυριακή με την Σελήνη στον Τοξότη πια αλλάζει η διάθεσή σου, γίνεσαι πρόσχαρος/η και αποφασίζεις να ασχοληθείς, εσύ και το ταίρι σου, με ότι αγαπάτε περισσότερο.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή με τέτοιον εκνευρισμό καλύτερα να μην ασχοληθείς με θέματα καρδιάς. Το Σάββατο μια νέα γνωριμία προβλέπεται να ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα και ρομαντισμό και την Κυριακή το βράδυ με το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο το παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα. Σκέψου καλά πριν την ανοίξεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρακτικό, μεθοδικό μου Παρθενάκι την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σε κάνει πολύ επικοινωνιακό/η αλλά το ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο σου προσδίδουν οριστικότητα και ισχυρογνωμοσύνη. Μπορεί λοιπόν να έρθεις σε σοβαρή διαφωνία με το ταίρι σου ακόμα και αν πρόκειται για θέματα που αφορούν άλλους. Εκείνο που βοηθάει και σε ηρεμεί είναι το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

Το Σάββατο η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό, ανεβάζει την επικοινωνιακή σου διάθεση, και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φωτίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προβλέπεται λοιπόν ένα εξαιρετικό Σαββατόβραδο με το ταίρι σε παρέα από φίλους και συγγενείς. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και χαλάει η διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι όλοι σε επιβαρύνουν και σε αδικούν. Τα πράγματα διορθώνονται το βραδάκι που η Σελήνη κάνει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο ξεμπερδεύεις με τις αγγαρείες και το ταίρι σου γλυτώνει την γκρίνια σου.

Αν είσαι μόνος/η την Παρασκευή κράτα τις επιφυλάξεις σου σε μια νέα γνωριμία, το Σάββατο σε φιλική συγκέντρωση μπορεί να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι και την Κυριακή τα φλερτ ευνοούνται, δραστηριοποιήσου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, διπλωμάτη μου, την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια και το ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο σου θυμίζει παλιές οικονομικές ατασθαλίες, και τσίτα τα νεύρα σου, και πάει το διπλωματικό σου ταλέντο. Αν είναι να ξεσπάσεις στο ταίρι σου για έξοδα, που ‘μαζί τα φάγατε’ στο κάτω-κάτω, θα είναι άδικο. Πάρε την βοήθεια του εξαγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που θα σε λογικέψει και θα σε ηρεμήσει.

Το Σάββατο η Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό τονίζει τις ανασφάλειές σου αλλά το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ωθεί το ταίρι σου να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Την Κυριακή με την Σελήνη πια στον Τοξότη απογειώνεται η επικοινωνιακή σου δεινότητα, εκδηλώνεις τον έρωτά σου στο ταίρι σου, σε όλη του την ένταση και ανανεώνεται η σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή, ξέχνα τα απωθημένα σου ενώ το Σάββατο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το διπλωματικό σου ταλέντο. Την Κυριακή το βράδυ που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο, ένας παλιός έρωτα έρχεται στην επιφάνεια και μπορείς να επαναδιαπραγματευθείς την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστηριώδες Σκορπιουδάκι μου, την Παρασκευή η Σελήνη βρίσκεται επάνω σου σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο με το ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο βάζοντας στο κέντρο του κάδρου τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αλλά και προκαλώντας σου εκνευρισμό, ένταση και ξυπνάει απωθημένα σου. Ευτυχώς σχηματίζει και εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, σου προσφέρει ψυχραιμία, εγκράτεια και ορθή κρίση και γλυτώνει το ταίρι σου από τα ξεσπάσματά σου.

Το Σάββατο, που η Σελήνη, ακόμα στο ζώδιό σου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, γεμίζει την ψυχούλα σου με ρομαντισμό και συναίσθημα, εκδηλώνεσαι στον/την σύντροφό σου και η σχέση σας ανανεώνεται. Την Κυριακή που θα περάσει η Σελήνη στον Τοξότη θα τονιστεί η υλική και συναισθηματική σου ανασφάλεια αλλά οι εκδηλώσεις του/της συντρόφου σου θα σε καλύψουν, τουλάχιστον στον συναισθηματικό τομέα.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή φρόντισε να μην φανείς αγενής, το Σάββατο κράτα επιφυλάξεις και την Κυριακή το βράδυ, το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο θα σε ενεργοποιήσει και ίσως βρεις το άλλο σου μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισιόδοξο και αυθόρμητο Τοξοτάκι μου, την Παρασκευή η Σελήνη στον Σκορπιό σε ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο χάνεις το κέφι σου, σε πιάνει εσωστρέφεια και ξεπηδούν από τα βάθη του μυαλού και της ψυχής σου φαντάσματα του παρελθόντος. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα καταλαγιάσει τα νεύρα σου και θα αποφευχθούν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη από τον Σκορπιό, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την διαίσθηση να μαντέψεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες του/της συντρόφου σου και αυτό θα τον/την ενθουσιάσει. Όμως το σκηνικό αλλάζει την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και σε κάνει εγωκεντρικό/η προβληματίζοντας το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή δεν είναι καλή μέρα για αισθηματικές προσεγγίσεις, το Σάββατο θα πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου σε μια νέα γνωριμία και την Κυριακή το βράδυ η Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο σου λέει ότι πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου για να έχεις επιτυχίες στα αισθηματικά σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρό και ‘καθώς πρέπει’ Αιγοκεράκι μου, την Παρασκευή θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό σχηματίζει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο. Φίλοι, σύντροφοι και κοινωνικές δραστηριότητες στο επίκεντρο της μέρας, παλιές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις έρχονται στην επιφάνεια και ένα ταίρι περιμένει να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου για να βρεθείτε. Μην φοβάσαι τίποτα, το εξάγωνο της Σελήνης με τον ‘Μπαμπά’ σου τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε οπλίζει με ψυχραιμία και σοβαρότητα ώστε να τα καταφέρεις και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Με την Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό, το Σάββατο, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, οι φίλοι ακόμα προτεραιότητά σου και αυξάνεται και η ευαισθησία σου σε θέματα φιλανθρωπίας και αλτρουισμού. Το ταίρι σου συμμερίζεται τις ευαισθησίες σου και σας βλέπω σε κάποια φιλανθρωπική συγκέντρωση. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Τοξότη προκαλώντας σου ανασφάλεια και κακή διάθεση και βλέπεις παντού κρυφούς εχθρούς. Προσπάθησε να κάνεις μια ξεκάθαρη κουβέντα με το ταίρι σου αν θες να λύσετε τυχόν προβλήματα στην σχέση σας, όχι μισόλογα και μαχαιρώματα πίσω από την πλάτη. Πάντως σου έχω και καλά νέα. Το βράδυ που η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει κάποια οικονομική ενίσχυση που δεν περίμενες.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή θα πρέπει να είσαι ‘καθώς πρέπει’. Ξέρεις εσύ. Το Σάββατο μπορεί να συναντήσεις το νέο σου ταίρι σε μια ομάδα που δραστηριοποιείσαι και την Κυριακή μην δώσεις λαβή για σχόλια κοινοποιώντας μια νέα σου γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκκεντρικέ μου Υδροχόε, την Παρασκευή που η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και κάνει ταυ τετράγωνο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου και τον Ουρανό στον Ταύρο φουντώνει η ανάγκη σου για επαγγελματική καταξίωση όμως κάποια προβληματάκια θα εμποδίσουν την επίτευξη των στόχων σου και θα σου προκαλέσου ένταση και νεύρα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα σε οπλίσει με αυτοκυριαρχία και ψυχραιμία και δεν θα ξεσπάσεις στο ταίρι σου.

Το Σάββατο που η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στον Σκορπιό εξακολουθούν να σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και το τρίγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθάει αλλά θα χρειαστεί και προσπάθεια και κούραση από την πλευρά σου. Το ταίρι σου θα δείξει την κατανόηση που χρειάζεται και δεν θα έχει αντίρρηση να περάσετε το βράδυ σας στο σπίτι χαλαρά και ξεκούραστα. Την Κυριακή χαλαρώνεις με την Σελήνη στον Τοξότη και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε φίλους και παρέες. Σήμερα μπορεί το ταίρι σου να παραπονεθεί ότι το παραμελείς αλλά το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου θα βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν εντάσεις.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε κουράγιο για νέες γνωριμίες ενώ το Σάββατο μπορεί να σε περιμένει το άλλο σου μισό σε επαγγελματικό περιβάλλον. Την Κυριακή πάλι, μια νέα γνωριμία, που μπορεί να μην σου έδωσε ελπίδες στην αρχή, μπορεί να καρποφορήσει. 

ΙΧΘΥΣ

Ρομαντικό, ονειροπόλο μου ψαράκι, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Σκορπιό φουντώνουν οι ανησυχίες σου για φιλοσοφικές αναζητήσεις αλλά το ταυ τετράγωνό της με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο και τον Ουρανό στον Ταύρο θα σε κάνουν ισχυρογνώμονα και μια σοβαρή συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου μπορεί να καταλήξει σε διαφωνίες και εντάσεις. Ευτυχώς το εξάγωνό της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει φίλους σου κοντά σου που με την μεσολάβησή τους θα αμβλυνθεί η ένταση.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμα στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σε πιάνει τάση φυγής και επιθυμία για ταξίδια. Θα μπορούσες να εκτονωθείς με μια εκδρομή με το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και προτεραιότητά σου γίνεται η κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση. Το βράδυ που σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Άρη στον Υδροχόο φέρνει και απωθημένα σου στην επιφάνεια και υπάρχει φόβος η δυσθυμία σου να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση με το ταίρι σου. Στο χέρι σου είναι να το αποφύγεις.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμήσεις και να φερθείς ευγενικά. Το Σάββατο με όπλο τον ρομαντισμό σου θα κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου και την Κυριακή βγάλε από το μυαλό σου απωθημένα και κακές αναμνήσεις και όλα θα πάνε καλά σε μια νέα γνωριμία.

Πηγή: Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 21 έως 22 Ιουλίου 2018  από e-zwdia.gr