current views are: 8

20 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση15:21

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 23 – 29/7/2018

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

Δημοσίευση 15:21’

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 23 ως 29/7/2018. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν χαρακτήριζα αυτή την εβδομάδα ως μία από τις δυσκολότερες του καλοκαιριού. Κατ’ αρχάς συγκεντρώνει, και μάλιστα με έντονο τρόπο, όλες τις ενέργειες των τριών εκλείψεων ενώ την Παρασκευή πραγματοποιείται η πιο σκληρή έκλειψη του καλοκαιριού. Ας έχουμε την προσοχή μας τεταμένη προς πάσα κατεύθυνση για να αποφύγουμε σημαντικά λάθη κι ας προσπαθήσουμε να είμαστε ψύχραιμοι.

Αν δεν ήμασταν κάτω από την ομπρέλα της έκλειψης, θα έλεγα ότι αυτή η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο που κυβερνά, τον Λέοντα, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Ήλιος λαμπρός και ερωτικός που, ωστόσο, με το που περνάει στον Λέοντα, σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό και προκαλεί εντάσεις, τριγμούς, αναγκαιότητα αλλαγών, απρόβλεπτες καταστάσεις, κυρίως σε όσους ανήκουν στα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), ιδιαίτερα δε στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

Η αντίθεση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα που πραγματοποιείται με ακρίβεια την Τρίτη 24 Ιουλίου, χρήζει προσοχής καθώς προκαλεί την τάση να ωραιοποιούμε τις καταστάσεις και να ζούμε στο ροζ συννεφάκι μας, αυξάνοντας τις πιθανότητες των δυσάρεστων συνεπειών.

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου ο Ερμής αρχίζει την φαινομενική ανάδρομη κίνησή του στον Λέοντα. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 19 Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία, να αποφεύγουμε τις υπογραφές συμβολαίων και τις σημαντικές κινήσεις. Αντιθέτως, αυτό το διάστημα προσφέρεται για ενδοσκόπηση, αναθεωρήσεις και συνειδητοποίηση των λαθών του παρελθόντος.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου θα έχουμε το πιο μεγάλο σε διάρκεια ματωμένο φεγγάρι του εικοστού πρώτου αιώνα! Ματωμένο φεγγάρι λέμε ποιητικά την έκλειψη της Σελήνης. Η συγκεκριμένη θα είναι πολύ σκληρή καθώς η Σελήνη θα σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη ενώ σε συνδυασμό με τον Ήλιο θα σχηματίζουν ένα ταυ τετράγωνο των Φώτων με τον Ουρανό, αφήνοντας πολλά σενάρια ανοικτά: τρομοκρατικές ενέργειες, ατυχήματα, πυρκαγιές, εκρήξεις ηφαιστείων, θερμά επεισόδια, εντάσεις στις εμπόλεμες ζώνες. Σε προσωπικό επίπεδο πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας, να περιορίσουμε τον εγωισμό μας, να μην είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε δεκτικοί στις αλλαγές.

Να θυμάστε αγαπημένοι μου φίλοι ότι τα πάντα εξαρτώνται από το πώς τα διαχειριζόμαστε. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των εκλείψεων υπάρχουν κάποιοι που προσλαμβάνονται στη θέση των ονείρων τους, που κερδίζουν τον πρώτο λαχνό, που δημιουργούν τη σχέση της ζωής τους. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να μας συμβεί το ύπατο καλό, αρκεί να το επιτρέπει ο προσωπικός μας χάρτης και να έχουμε διαχειριστεί τις ενέργειες με δεκτικότητα και θετικότητα. 

Πηγή: Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει για τις 23 ως 29/7/2018.  από e-zwdia.gr