ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2018, 16:52 / Ανανεώθηκε 27 Ιουλίου 2018, 16:58
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Αύγουστος είναι αναμφισβήτητα ο αγαπημένος μήνας των απανταχού ερωτευμένων!

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερwτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

Ο Αύγουστος είναι αναμφισβήτητα ο αγαπημένος μήνας των απανταχού ερωτευμένων! Ερωτευμένων με τη ζωή, τον έρωτα, το καλοκαίρι, των απανταχού δραστήριων τύπων που αποζητούν τις χαρές μιας σχέσης, τις απολαύσεις, την ικανοποίηση των παθών τους.

Στο πλαίσιο ενός δύσκολου καλοκαιριού με πολλά δυσάρεστα και με καταστάσεις που ξεπερνούν τον ανθρώπινο νου, αυτός ο Αύγουστος αναμένεται να έχει κάπως πιο «ψυχρές» θερμοκρασίες στον ερωτικό τομέα. Ένα «πάγωμα» θα αιωρείται στην ατμόσφαιρα καθώς θα έχουμε την τρίτη και τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που θα είναι μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα στις 18, 42 μοίρες του ζωδίου και θα πραγματοποιηθεί στις 11 του μήνα. Μια έκλειψη που «μιλάει» για υπερβολές και εντάσεις, που λαμβάνει χώρα στο φυσικό περιβάλλον των ερώτων, τον Λέοντα, που θα δυσκολέψει κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) και δη τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερό τους.

Μέσα σε όλα αυτά ο Άρης θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 27 Αυγούστου, ο Ερμής θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 19, η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις, η επιθετικότητα είναι στο πρόγραμμα αλλά, ωστόσο, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες επανασύνδεσης με το φαύλο παρελθόν.

Σημαντική πλανητική μετακίνηση για όσους, κόντρα στις δυσκολίες, προσπαθήσετε να απολαύσετε τον έρωτα, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 7 Αυγούστου. Από θέση αλλά και λόγω όψεων που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα ενισχύσει όσους θέλετε να σοβαρευτείτε, να αναλάβετε τις ευθύνες μιας σχέσης, να φέρετε τη σχέση σας στο εδώ και τώρα, έτοιμοι να την περάσετε από τις δοκιμασίες της καθημερινότητας.

Αξίζει να κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία και στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, η οποία θα είναι αρκετά βοηθητική λόγω του γεγονότος ότι τα Φώτα (Ήλιος στην Παρθένο και Σελήνη στους Ιχθείς) θα σχηματίσουν ένα σύστημα όψεων που είναι πολύ ευνοϊκό και ονομάζεται χαρταετός με τη συμβολή του Κρόνου και του Ουρανού. Ο Αύγουστος κλείνει πιο ομαλά, φέρνοντας περισσότερα χαμόγελα και δημιουργώντας νέες ελπίδες και θετικότερη διάθεση… 

Πηγή: Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη. από e-zwdia.gr