ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018

Δημοσίευση 27 Ιουλίου 2018, 16:19 / Ανανεώθηκε 27 Ιουλίου 2018, 16:51
Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018
Facebook Twitter Whatsapp

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια.

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια.

Αρμονία και ισορροπία είναι οι λέξεις – κλειδιά για την Αφροδίτη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού. Ο Ζυγός είναι ο ειρηνοποιός του ζωδιακού, ένας πολύ καλός διπλωμάτης, έτσι λοιπόν τώρα προσπαθείτε να εξισορροπήσετε τις διαφορές σας στη σχέση σας, κατανοείτε ότι είναι αυτές που σάς συμπληρώνουν. Ξέρετε ότι η ισορροπία θα πρέπει να διατηρηθεί πάση θυσία, ακόμα κι αν υπάρχουν συγκρούσεις, αντιθέσεις και αδικία. Γίνεστε τώρα πιο ευγενικοί και εκλεπτυσμένοι, αγωνίζεστε για τη συντροφικότητα και την καλή συνεργασία, έτσι κερδίζετε πολλά σε αντάλλαγμα. Δίνετε προσοχή στη δημιουργία μιας υγιούς σχέσης, παραμένοντας ανοιχτοί στη διαπραγμάτευση και το συμβιβασμό.

Κάτι πρέπει να φύγει. Κάτι νέο πρέπει να ξεκινήσει. Η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα θέλει να παραγκωνίσετε το εγώ σας και να αφήσετε την αληθινή αγάπη να λάμψει μέσα από την καρδιά σας προκειμένου  να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς, έτσι λοιπόν υπάρχει φωτιά στον αγώνα σας για την αγάπη, το φεγγάρι σάς δείχνει ότι δεν αρκεί μόνο να αγαπάτε, είναι απαραίτητο να κάνετε τα πάντα για να διατηρήσετε την αγάπη. Αλλάξτε σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές που αποτρέπουν την ευτυχία σας. Αφήστε τον αληθινό εαυτό σας να λάμψει, ξεκινήστε ένα νέο ταξίδι με μια νέα νοοτροπία.

Ετοιμαστείτε να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις, να υψώσετε λευκή σημαία, καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία από τα μέσα του μήνα. Το σύμπαν σας προσφέρει ένα εισιτήριο για να πάτε ένα ταξίδι στο νησί της ευδαιμονίας και της χαράς. Τώρα γνωρίζετε αν αυτή η παλιά αγάπη αξίζει ή όχι μια δεύτερη ευκαιρία, κατανοείτε ότι αυτές οι παρανοήσεις ήταν ανάξιες λόγου και αναρωτιέστε γιατί σας χώρισαν με τον αγαπημένο σας. Αν αγνοήσατε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, τώρα ο δυναμικός τρόπος έκφρασής σας σάς βοηθά να πάρετε αυτό που θέλετε από την αγάπη.

Υπό το φως της πανσελήνου στους Ιχθύς, ένα μαγικό πέπλο μυστηρίου ξεδιπλώνεται ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο που αγαπάτε, νιώθετε γύρω σας τα πάντα να είναι θολά. Μυστικά, συγκεκαλυμμένες καταστάσεις, παράνομες σχέσεις … η πανσέληνος στους Ιχθύς δημιουργεί μια ατμόσφαιρα … Ρωμαίου και Ιουλιέτας, νιώθετε έντονο το ρομαντισμό, είστε ποιητικοί αλλά ζείτε με τη φαντασία, τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις σας. Αναρωτιέστε: Το άτομο αυτό σάς αγαπά ή όχι; Ζείτε στην ανασφάλεια και την αγωνία, περπατάτε στην ομίχλη κι αυτό αφυπνίζει ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές που οδηγούν σε δυστυχία, εθισμό και χειραγώγηση.

Χρησιμοποιήστε τη συμπόνια από την επίκριση, είναι αυτή που θα θεραπεύσει εσάς και τη σχέση σας. Προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του αγαπημένου σας, μη γίνεστε ο σκληρός δικαστής που γίνεται αμείλικτος στις αποφάσεις του. 

Διάβασε ΕΔΩ τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018

Πηγή: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Αυγούστου 2018. από e-zwdia.gr