current views are: 10

18 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση03:30

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Σάββατο 18 Αυγούστου

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 03:30’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με μια διάθεση να τα βάλεις με όλους καθώς οι αναμνήσεις που θα φέρει η Σελήνη από τον Σκορπιό δεν θα είναι ευχάριστες και θα σου δημιουργήσουν μια γενικότερη δυσθυμία! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις τον εκνευρισμό σου αλλά ούτε και να βρεις δικαιολογία για αυτόν. Σε περίπτωση που έχεις οικονομικές εκκρεμότητες καλύτερα να αποφύγεις να τις διεκδικήσεις καθώς η ημέρα δεν είναι ελπιδοφόρα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή και σε ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς η ήμερα δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και τα θέλω σου.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να δικαιολογήσεις κάποιες κινήσεις σου που μπορεί να σε εκθέσουν στον/στη σύντροφό σου και αυτό σκέψου διπλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Αν είσαι ελεύθερος/η το πάθος σου θα είναι ευεργετικό για μια νέα γνωριμία αλλά δεν θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά!

Ταύρος

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα δώσει προτεραιότητα σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς τις τελευταίες ημέρες θα έχεις παρατηρήσει πως δημιουργούνται ζητήματα που τις φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να συζητήσεις και να επικοινωνείς τις ιδέες σου και τις απόψεις σου καθώς δεν θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο. Προσπάθησε να τηρήσεις σιγή ιχθύος και να μην εμπλακείς σε κανένα θέμα αν δεν σε αφορά άμεσα διαφορετικά θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Σήμερα υπάρχει πιθανότητα να μην μπορέσεις να εκφράσεις κάτι που θέλεις προς τον/τη σύντροφό σου και θα πρέπει να προσεκτικός/η για να μη δώσεις λάθος εικόνα. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα δεν είναι βοηθητική για ένα αισθηματικό σου ζήτημα.

Δίδυμοι

Οι μικρές υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές και σήμερα για αυτό θα είναι δύσκολο να βρεις ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και ο καλύτερος τρόπος για να προλάβεις να φέρεις τις υποχρεώσεις σου εις πέρας είναι να την κάνεις ένα ρεαλιστικό ημερήσιο πλάνο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα εντείνει την κούραση σου και είναι πιθανόν να την εξωτερικεύσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις διενέξεις καθώς αυτές θα εντείνουν τον εκνευρισμό σου και θα σου δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερη κούραση!

Σήμερα θα είσαι αρκετά αυστηρός/η με τον/τη σύντροφό σου και είναι πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση σχετικά με μία δουλειά την οποία δεν έκανε με τον τρόπο που θα ήθελες! Αν είσαι ελεύθερος/η κράτησε ένα μικρό καλάθι σήμερα καθώς θα νιώσεις κούραση ακόμα και στη σκέψη ενός φλερτ!

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως κατά βάθος απεχθάνεσαι τα άγχη και τις υποχρεώσεις! Προσπάθησε να βρεις χρόνο για μία βόλτα με τον/τη σύντροφό σου ή μία βόλτα με τους φίλους σου καθώς αυτό θα είναι το αγχολυτικό σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα σε κουράσει καθώς θα διαπιστώσεις πως δεν θα είναι εύκολο να βρεις το κέφι σου ακόμα και αν βρίσκεσαι με ανθρώπους που αγαπάς. Προσπάθησε να απομακρύνεις τη σκέψη σου από οικονομικές υποθέσεις, υποχρεώσεις και λογαριασμούς αν θέλεις να καταφέρεις να χαλαρώσεις!

Σήμερα υπάρχει περίπτωση να έρθεις σε ρήξη με τον/τη σύντροφό σου για ασήμαντα ζητήματα και αυτή είναι η παγίδα που πρέπει να αποφύγεις προκειμένου να κρατήσεις ένα καλό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να σε αποσυντονίσει και χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που θα την προσεγγίσεις.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί την τάση για παράπονα και οι άνθρωποι της οικογένειάς σου θα είναι οι πρώτοι που θα καταλάβουν τη διάθεσή σου σήμερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα παράπονα σου στους οικείους σου. Αν παρόλα αυτά είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και θέλεις να το πεις οπωσδήποτε, προσπάθησε να το εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγει τις παρεξηγήσεις. Σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθείς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το έχεις υπόψη σου όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στις αντιδράσεις σου ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με τον/τη σύντροφό σου καθώς αλλά θα θέλεις να πεις και αλλιώς θα φαίνονται. Αν είσαι ελεύθερος/η οι προσπάθειές σου δεν θα φέρουν αποτέλεσμα σε ένα αισθηματικό ζήτημα καθώς η ημέρα δεν είναι βοηθητική.

Παρθένος

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί περισσότερο σε θέματα που έχουν οι γύρω σου παρά σε οτιδήποτε απασχολεί εσένα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να δείξεις την επικοινωνιακή σου άνεση, καθώς μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Πρόσεξε καθώς κάποια πράγματα μπορεί να ακουστούν τελείως διαφορετικά από αυτό που θέλεις λόγω του τρόπου που θα τα πεις. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο κράτησε την ψυχραιμία σου προσπάθησε να το λύσεις και μην τα βάλεις με όλους και με όλα!

Σήμερα μπορεί να πεις κάτι που ο/η σύντροφός σου θα το πάρει κάπως αλλιώς και με αυτό τον τρόπο θα ξεκινήσουν οι παρεξηγήσεις μεταξύ σας, αν δεν φιλτράρεις πολύ καλά τα λόγια σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται συγκροτημένη σκέψη και δράση και όχι αυθορμητισμό καθώς η ημέρα δεν θα τον εννοήσει.

Ζυγός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με την έννοια που είχες και τις προηγούμενες ημέρες δηλαδή να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου θέματα, διαφορετικά δεν θα καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί εμμονές με οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα, τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο τις γνώμες των φίλων σου για ένα δικό σου ζήτημα οι οποίες περισσότερα θα σε μπερδέψουν παρά θα σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις τα σημαντικά ζητήματα και εσένα και μην κρίνεις βάσει των άλλων.

Σήμερα δεν θα είναι εύκολο να μην σε παρεξηγήσει ο/η σύντροφός σου καθώς θα έχεις ένα τρόπο να κάνεις ακόμα και ένα κομπλιμέντο να ακουστεί περίεργο! Αν είσαι ελεύθερος/η μην ακούσεις κάποιον φίλο σου για ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς μετά θα το μετανιώσεις και θα του ρίξεις ευθύνες.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να αφήσεις στην άκρη δουλειές και υποχρεώσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να εκφράσεις με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που σκέφτεσαι. Σήμερα θα πρέπει να είσαι εξίσου προσεκτικός/η και σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς ο τρόπος που θα τα προσεγγίσεις θα σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις. Η διπλωματία είναι μια καλή λύση για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική ημέρα.

Σήμερα η επικοινωνία με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολη καθώς ούτε εσύ ο/η ίδιος/α δεν θα μπορείς να εκφράσεις τι είναι αυτό που θέλεις! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες αλλά θα χρειαστείς υπομονή προκειμένου να φέρεις μία στα μέτρα σου!

Τοξότης

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να μην έχεις ιδιαίτερο κέφι καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό θα σε κάνει να ταυτιστείς όχι μόνο με τους δικούς σου φόβους αλλά και με τους φόβους των άλλων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν είναι βοηθητικό για να καταφέρεις να δικαιολογήσεις την καχυποψία σου σήμερα. Η συζήτηση είναι μία καλή λύση προκειμένου να καταφέρεις να εξωτερικεύσεις αυτά που σε απασχολούν και να μην τα αφήσεις να λιμνάσουν μέσα σου. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις καθώς δεν θα έχεις θετική διάθεση ούτε ενέργεια και αυτό θα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να πάρεις τις σωστές.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση με το/η σύντροφό σου, η οποία θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη αν δεν υπολογίζεις και τη δική του/ης άποψη. Αν είσαι ελεύθερος/η μην ταυτίσεις μια νέα γνωριμία με οποιαδήποτε παλαιότερη καθώς έτσι θα την αδικήσεις.

Αιγόκερως

Οι κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες με φίλους, συναδέλφους και ομοϊδεάτες σου θα αποσπάσουν την προσοχή σου από οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και ευνοεί τις παρέες και τις ομάδες όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει μικρές δυσκολίες. Είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως δύσκολα θα βρεις σημείο επαφής με τους άλλους και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πως με κάποιους ανθρώπους είχες απόλυτη ταύτιση. Πριν βγάλεις συμπεράσματα σκέψου μήπως έχεις βάλει και εσύ το χέρι σου σε αυτό με τον τρόπο σου!

Σήμερα προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός/η με τον/τη σύντροφό σου και άκουσε και τη δική του/ης γνώμη προκειμένου να βρείτε ένα κοινό σημείο επαφής. Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην δεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει αισθηματικά σαν φίλο γιατί θα του/της πεις πράγματα που δεν χρειάζεται να ξέρει.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο καθώς είσαι αποφασισμένος/η να τις επιτύχεις με κάθε τρόπο, ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο και την καλοκαιρινή σιέστα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Λέοντα μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς σου. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι ένα θετικό στοιχείο, όμως σε υπερβολική δόση δεν θα σε βοηθήσει να δεις τις παγίδες και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις. Άφησε σημαντικά πλάνα για άλλη ημέρα και μην υποτιμήσεις τους επαγγελματικούς ανταγωνιστές σου.

Σήμερα θα έχεις την τάση να υποτιμήσεις τον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να σας φέρει σε ρήξη καθώς θα είσαι άδικος/η μαζί του/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η αυτοπεποίθηση σε υπερβολικό βαθμό δεν θα βοηθήσει ένα αισθηματικό σου ζήτημα καθώς θα δώσεις αποκλειστική προσοχή σε αυτά που θέλεις εσύ.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να βρεθείς με συγγενείς και ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντος σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να διαφημίσεις τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου, καθώς όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε συγχύσει και μάλιστα υπέρ του δέοντος. Σήμερα οι επαφές με τους άλλους θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συνειδητά ανθρώπους που ξέρεις πως ενδέχεται να δημιουργηθούν διενέξεις μεταξύ σας. Σε περίπτωση που προκύψει μία διαφωνία μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να πάρει αποφάσεις, γιατί η εικόνα που θα δώσεις στους άλλους για εσένα δεν θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σήμερα είναι πιθανόν να πεις κάτι για πλάκα που αφορά τον/τη σύντροφό σου μπροστά σε τρίτους και αυτό να τον/ην πειράξει, για αυτό χρειάζεται προσοχή. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η καθώς η ημέρα δεν είναι βοηθητική για να δείξεις τα χαρίσματα σου σε αυτόν/ην που θέλεις.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr