Οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι κι οι Ιχθύες, με την Αφροδίτη να έχει περάσει στον Σκορπιό ήδη από τις 9 του μήνα, θα έχετε καλά νέα να ακούσετε από αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ όσοι το επιθυμείτε, μπορείτε να πέσετε (άνετα) θύματα των συναισθημάτων σας διότι δε βλέπω να σας τυχαίνει καμία -μα καμία όμως- αναποδιά! Αντιθέτως, ο Σεπτέμβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για όλα τα ζώδια, για να απλώσουν τα δίχτυα τους και να αδράξουν την ευκαιρία να επεκταθούν συναισθηματικά! Οι Καρκίνοι σηκώστε κεφάλι, ο Άρης έχει φύγει από τον Αιγόκερω, η Αφροδίτη, όπως σας έγραψα, είναι στον Σκορπιό, ήρθε η ώρα να πάρετε το αίμα σας πίσω! Οι Ιχθύες δε θα έχετε κανένα πρόβλημα να γοητεύσετε πρόσωπο που είναι αρκετά μακριά σας ή έστω έξω από… τα κυβικά σας! Δοκιμάστε, η τύχη είναι με το μέρος σας!

Οι Ταύροι, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, έχετε πιάσει το λαχείο! Μπορεί να σας κόβει το αυγολέμονο λιγάκι ο Άρης στον Υδροχόο, αλλά αγνοήστε τον και επικεντρωθείτε στα θετικά. Κάποια γνωριμία θα σας βγει κελεπούρι, ενώ οι δεσμευμένοι θα περάσετε περίοδο νηνεμίας και μελιών με τον/την σύντροφό σας!

Λιονταράκια μου γλυκά, με τον Άρη στον Υδροχόο, αξίζει να πάρετε τα ρίσκα σας, σε καλό θα σας βγουν! Μπορεί να νομίζετε ότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας ανταγωνίζεται, αλλά κάνετε λάθος. Μια κινητικότητα θα φέρει στα οικογενειακά σας θέματα, αλλά τίποτα κακό. Ο Άρης, όμως, είναι όλα τα λεφτά γιατί θα ανεβάσει την θερμοκρασία στα ερωτικά σας!

Κριάρια μου δυνατά, έχετε μια ολόκληρη Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 25, που σας κοιτάει στα μάτια και το μόνο που θέλει είναι να διεκδικήσετε μερικά πράγματα και για εσάς. Δεν σας λέω να πατήσετε πόδι, απλά να φροντίσετε να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιόητα στη σχέση σας, ενώ όσοι/ες είστε singles, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το status σας! Μην ξεχνάτε ότι θα έχετε κι όλο τον Ζυγό απέναντί σας να σας δίνει τρελές πάσες για γνωριμίες!

Τοξοτάκια μου, με ό,τι συμβαίνει στο πλανητικό σκηνικό, θα μπείτε σε γερές σκέψεις και θα θελήσετε να βάλετε ανθρώπους και καταστάσεις σε μια σειρά. Κάντε το και μην φοβάστε τις συνέπειες, έχετε την υποστήριξη της Πανσελήνου στον φιλικό σας Κριό. Ανοίξτε το δρόμο για κάτι καινούργιο!

Παρθενάκια και Αιγοκεράκια, μέχρι τις 22 που θα είναι ο Ερμής στον Παρθένο, προλαβαίνετε να κάνετε ανοίγματα προς τα έξω, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, ενώ εσείς, καλά μου Αιγοκεράκια, προσπαθήστε να μην συμπεριφέρεστε με κυνισμό στο έτερο ήμισυ, καθώς ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σας σπάσει λίγο στα νεύρα. Μάλιστα, το σεξάκι σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο ΑΝ δεν κολλήσετε σε μικροκαβγάδες. Οι Παρθένοι, πάλι, με την Πανσέληνο στον Κριό στις 25, θα έχετε την ίδια μοίρα με τα Αιγοκεράκια: σεξ πολύ και καλό! Enjoy!

Πηγή: astrology.gr