current views are: 8

18 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση10:05

Ερμής στον Ζυγό από 22 Σεπτεμβρίου – 10 Οκτωβρίου: Προβλέψεις για τα ζώδια

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. 

Δημοσίευση 10:05’

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. 

της Δάφνης Ιωάννου

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό και θα παραμείνει ως τις 10 Οκτωβρίου. Με τον Ερμή στο Ζυγό γινόμαστε διπλωμάτες και ειρηνοποιοί και ενεργούμε για την αποκατάσταση της αρμονίας στις σχέσεις μας. Είμαστε εύγλωττοι, γοητευτικοί και με κατευναστική φωνή. Έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα θέμα από όλες τις πλευρές και να φέρουμε την αρμονία στο χάος. Επειδή έχουμε μια έμφυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, είναι ευκολότερο για τις αντιμαχόμενες πλευρές να εμπιστευτούν την κρίση μας.

Ερμής στον Ζυγό: Μόνο με ευγένεια και διπλωματία θα κερδίσεις τους γύρω σου! 

Η αναποφασιστικότητά μας γίνεται κάποιες φορές εξοργιστική για τους γύρω μας. Η καθυστέρηση αυτή προέρχεται από την επιθυμία μας να σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα προσεκτικά και να ακολουθήσουμε τον καλύτερο δρόμο. Αλλά εάν χρειαζόμαστε πάρα πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε, τότε οι ευκαιρίες μάς προσπερνάνε. Αποφεύγουμε τις συγκρούσεις αλλά έτσι δημιουργούμε σύγχυση στις σχέσεις μας με τους άλλους. Συγκρίνουμε τις απόψεις και τις ιδέες των άλλων κι αυτό μας παρέχει μια αντικειμενική, δίκαιη και ισορροπημένη άποψη. Επιλύουμε τα προβλήματά μας με συζήτηση και διάλογο, μέσα σε ένα ήσυχο περιβάλλον.

Ακούμε τι έχουν να πουν οι γύρω μας, έχουμε διακριτικότητα και πειθώ σε μια συζήτηση. Γινόμαστε ο μεσολαβητής σε δυο αντιμαχόμενες πλευρές και τους βοηθάμε να καταλήξουν σε συμφωνία. Απεχθανόμαστε τις δυσάρεστες συζητήσεις και αντιπαθούμε τις αντιπαραθέσεις. Ακόμη και αν επικρίνουμε ένα πρόσωπο, δεν είμαστε προσβλητικοί και πάντα εξετάζουμε όλες τις πλευρές. Από την αρνητική πλευρά, μπορεί να είμαστε διστακτικοί στο να πάρουμε μια απόφαση και ο φόβος της σύγκρουσης μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολική αποδοχή των απόψεων των άλλων. Πολλές φορές αδυνατούμε να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση και έτσι αναζητούμε τη συμβουλή των φίλων μας.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας. 

Ερμής στον Ζυγό και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στον Ζυγό στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βελτιώνεται η επικοινωνία στη σχέση σας, γίνεστε πιο συγκαταβατικοί και συνεργάσιμοι, δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση. Αν είστε μόνοι, με την ευγένειά σας και τη διαλλακτικότητά σας προσεγγίζετε το αντικείμενο του πόθου σας, είστε πιο ομιλητικοί και ευχάριστοι, ο συναρπαστικός τρόπος ομιλίας σας έλκει τους άλλους κοντά σας. Τώρα δίνετε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια των άλλων, ίσως ακόμη να έχετε κάποιες ανησυχίες για την έκβαση κάποιων σημαντικών σχέσεων σας ή το πώς φαίνεστε στους άλλους. Αποφύγετε την παρορμητική και εγωιστική τάση σας να επιβάλετε τις δικές σας απόψεις στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, το μυαλό σας είναι στραμμένο στην εργασία σας, έχετε τον ενθουσιασμό και τη βοήθεια των συναδέλφων σας να ξεκινήσετε ένα νέο έργο καθώς τώρα είστε περισσότερο εργατικοί και διαλλακτικοί. Αναλύετε κάποιες καταστάσεις και η εστίασή σας στις λεπτομέρειες σάς οδηγεί στην επιτυχία. Προσέξτε όμως την υπερβολική ανάλυση και την τελειομανία σας, καθώς αυτό μπορεί να σας φέρει διανοητική και συναισθηματική εξάντληση. Μπορεί να σας ζητηθεί να βοηθήσετε κάποια άτομα στην εργασία σας και οι συμβουλές σας θα αποδειχτούν πολύτιμες. Ίσως επίσης αναλάβετε κάποια υποχρέωση, η οποία καθιστά δύσκολο να χαλαρώσετε ή οι πολλές ώρες εργασίας σάς αγχώσουν και σας εκνευρίσουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, είστε ευγενικοί και χαρούμενοι στον τρόπο προσέγγισης του αντίθετου φύλου, η γοητεία σας και ο μαγνητισμός σας φέρνουν κοντά σας πολλούς θαυμαστές. Διασκεδάζετε φλερτάροντας και συμμετέχοντας σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, γνωρίζετε νέα άτομα που κάνουν τη ζωή σας πιο χαρούμενη και ευχάριστη. Περνάτε έντονες ρομαντικές στιγμές, συζητώντας με τον αγαπημένο σας, λαμβάνοντας και δίνοντας αγάπη. Η ευφράδειά σας και ο τρόπος μετάδοσης των ιδεών σας, προσελκύουν το θαυμασμό και τις επευφημίες των άλλων. Τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με άνεση και αποτελεσματικά, κάνοντας τους γύρω σας να αποδεχτούν τις ιδέες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, οι σκέψεις σας πάνε πίσω στο παρελθόν και επικοινωνείτε συχνότερα με τα πιο προσφιλή σας πρόσωπα. Αναλώνετε τον προσωπικό χρόνο σας σκεφτόμενοι το σπίτι σας και τις ανάγκες του και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες αυτών που αγαπάτε. Το μυαλό σας επεξεργάζεται κάποια άτομα του παρελθόντος, αλλά και κάποιες θεμελιώδεις αξίες, σκέφτεστε αν κάποιες σχέσεις σας αξίζουν να είναι στη ζωή σας ή όχι. Τώρα σας αρέσει να είστε στο σπίτι σας, δε θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε, αλλά να ζείτε με τις φαντασιώσεις σας και το παρελθόν. Με τη διαίσθησή σας και τον ευγενικό τρόπο επικοινωνίας σας, σας είναι εύκολο να αγγίξετε την ψυχή των άλλων.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, η ευγλωττία και η διακριτικότητά σας φέρνουν κοντά σας νέα άτομα από τα οποία λαμβάνετε χαρά και ευτυχία. Θα υπάρχει τώρα μεγάλη εισροή πληροφοριών και ειδήσεων, αλλά και ένας έντονος ρυθμός στην καθημερινή σας ζωή. Κάνετε νέες γνωριμίες, οι οποίες οδηγούν στη σύναψη μιας νέας ερωτικής σχέσης ή συνεργασίας. Αν είστε σε σχέση, επιδιώκετε τώρα τις διασκεδαστικές συνομιλίες και τις ανάλαφρες συζητήσεις, αποφεύγοντας να θίξετε δύσκολα ζητήματα. Είστε ευφυείς και επικοινωνιακοί, επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή αποφασίζετε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Σε κάθε συζήτηση προβάλετε ένα εύστοχο επιχείρημα και οι άλλοι αποδέχονται τις απόψεις και τις ιδέες σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, το μυαλό σας είναι στραμμένο στα οικονομικά σας, καθώς σκέφτεστε ποια είναι τα πιο σταθερά βήματα για την οικονομική σας ανάπτυξη. Έχετε δημιουργικές ιδέες και απόψεις για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, αλλά και τις σωστές συμβουλές ανθρώπων που σας βοηθούν στην οικονομική σας ευημερία και σταθερότητα. Συζητάτε σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια και οι συζητήσεις σας περιστρέφονται γύρω από οικονομικά ζητήματα. Τώρα έχετε έξυπνες ιδέες για μια σωστή συνεργασία, σκεφτόμενοι τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε σταθερότητα και αξιοπιστία.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλετε τις μοναδικές και έξυπνες ιδέες σας, αλλά και να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, στηριζόμενοι στη συνεργατική σας διάθεση. Είστε χαρούμενοι και αυθόρμητοι στην επικοινωνία, πράγμα το οποίο προσελκύει τους άλλους γύρω σας, έχετε ιδέες για να κάνετε πιο ευχάριστη τη ζωή σας και ξεσηκώνετε τους άλλους με την ευφυΐα σας. Τραβάτε την προσοχή διαμέσου της επικοινωνίας και ασχολείστε με δραστηριότητες που βάζουν το μυαλό σας σε κίνηση. Αποκαλύπτεται η διπλωματική και ευγενική φύση σας, θέλετε να επικοινωνήσετε και κανείς δεν πρόκειται να αμφισβητήσει τις ιδέες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας, έχετε συγκεχυμένες σκέψεις για κάποιο άτομο ή για το παρελθόν σας, χάνεστε στο βάθος των σκέψεων σας, είστε αναποφάσιστοι και διστακτικοί στις ενέργειές σας. Ίσως σκέφτεστε την καταλληλότητα κάποιων ατόμων στη ζωή σας, ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι να μοιραστούν τη ζωή σας. Η έμπνευση, η φαντασία σας και η έντονη διαίσθησή σας, σας βοηθούν να βρείτε τις απαντήσεις σε ένα πρόβλημά σας. Τώρα γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι και συμπονετικοί, βοηθάτε τους άλλους προσφέροντας τις συμβουλές σας και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τις πράξεις τους. Γίνεστε πιο απόμακροι με αγνώστους και αναζητάτε την ηρεμία σας στην άνεση του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, βρίσκεστε με φίλους που έχουν τις ίδιες ιδέες με τις δικές σας ή οι απόψεις σας ασκούν έντονη επιρροή μέσα σε μια ομάδα. Σας ενδιαφέρει τώρα περισσότερο το τι πιστεύουν οι άλλοι άνθρωποι για σας και προσπαθείτε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση. Νέες γνωριμίες που κάνετε τώρα, μπορεί να εξελιχθούν είτε σε μια νέα ερωτική σχέση ή φιλία ή συνεργασία. Επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο, προβάλετε τις πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες σας στα κοινωνικά δίκτυα και μεταδίδετε μέσα από το διαδίκτυο ευρείς πληροφορίες. Ασκείτε έντονη επίδραση στους άλλους διαμέσου της επικοινωνίας και περιβάλλεστε από ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο, από άτομα με τα οποία έχετε κοινά ιδανικά και αξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, έρχονται στο προσκήνιο η υπευθυνότητα και η σοβαρότητά σας, με την ευγένειά σας και τη διακριτικότητά σας ωθείτε τους άλλους ανθρώπους να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση ή εργασία. Σκέφτεστε την επίτευξη των στόχων της καριέρας σας και οι νέες πληροφορίες που λαμβάνετε, σας βοηθούν να αναλάβετε δράση για ένα έργο σας. Ωστόσο, μπορεί να νιώσετε παγιδευμένοι σε κάποιες υποχρεώσεις. Προσέξτε μην εργάζεστε πολλές υπερωρίες, γεγονός που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κούραση και να σκέφτεστε συνέχεια τη δουλειά. Μπορεί να είστε ανήσυχοι, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, και αναζητάτε κάποια ευχάριστη και χαλαρωτική δραστηριότητα για να εκτονωθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, επικοινωνείτε με ένα ευρύ κοινωνικό δίκτυο, με άτομα από την πιο μακρινή γωνιά του πλανήτη, ανταλλάσσετε απόψεις και ιδέες που επεκτείνουν τους γνωστικούς σας ορίζοντες. Κάνετε τώρα περισσότερες φιλοσοφικές συζητήσεις, ασχολείστε με μεταφυσικά ζητήματα ή τη θρησκεία, υπερασπίζεστε σθεναρά τις θέσεις σας, οι συζητήσεις σας είναι χαρούμενες και ζωντανές. Είστε αποτελεσματικοί στην επικοινωνία, έχετε σωστή επιχειρηματολογία και μια έτοιμη απάντηση για κάθε ερώτημα. Ίσως αποκτήσετε μια νέα φιλοσοφία ζωής, κατανοώντας τα μεγάλα μυστήρια της ζωής. Προσέξτε μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα και πέσετε στις παγίδες της ματαιοδοξίας και της υπερβολής.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τα λόγια σας είναι πιο δυνατά από τις πράξεις σας! Αρκεί η ευγένεια και η διακριτικότητα κάποιου/ας, για να ανάψει το σεξουαλικό πάθος σας. Αν έχετε κάνει πρόσφατα μια νέα γνωριμία, συνειδητοποιείτε ότι όσο περισσότερο επικοινωνείτε, τόσο περισσότερο αυξάνονται η οικειότητα και η εμπιστοσύνη μεταξύ σας, ανεξάρτητα της ύπαρξης συμφωνίας στις απόψεις και τις ιδέες σας. Αν είστε σε σχέση, επιφέρετε αρμονία και ισορροπία στις διαφωνίες σας, έρχεστε πιο κοντά πνευματικά και συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγαλύτερη εγγύτητα μεταξύ σας. Δεν αγνοείτε τις ιδέες του αγαπημένου σας και λαμβάνετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να πάρετε μια σημαντική απόφαση που αφορά και τους δυο σας. 

Πηγή: Ο Ερμής στον Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου 2018. από e-zwdia.gr