current views are: 6

24 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση04:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 04:15’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα θα προτιμήσεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία και τη φασαρία γιατί δεν θα νιώθεις άνετα με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις παρόλο που εσύ δεν έχεις συχνά τέτοιου είδους ζητήματα.  Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί  ζητήματα εμπιστοσύνης με τους άλλους για αυτό και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις μόνος/η σου και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα σε βοηθήσει ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και να δεις κάθε τι που σε απασχολεί πιο αισιόδοξα!  Είναι πιθανόν να έχεις και ένα ευχάριστο νέο σχετικά ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα ζήτημα που σχετίζεται με το «επιχειρείν».

Σήμερα  ακόμα και αν δεν είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής ο/η σύντροφός σου θα βρει τρόπο να σου φτιάξει τη διάθεση και τελικά να απολαύσετε  ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να του/ης αφιερώσεις λίγο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα  είναι η τυχερή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς ακόμα περισσότερο και να συγχρωτιστείς με ανθρώπους που ξέρεις πως περνάς καλά.  Εκμεταλλεύσου την εξωστρέφεια των τελευταίων ημερών για να δεις τους φίλους σου και να περάσεις χρόνο μαζί τους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και θα σου φέρει καλή τύχη κυρίως σε θέματα που  σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες. Στρέψε την προσοχή σου σε αυτές καθώς οι πιθανότητες να βγεις κερδισμένος/η είτε με μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα είναι μεγάλες.

Η ημέρα ευνοεί ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό εκμεταλλεύσου την για να στραφείς και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση άμεσα καθώς σήμερα τα αισθηματικά ζητήματα θα ευνοηθούν πολύ. 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες θα ξεκινήσουν με αφορμή επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να κάνει ιδιαίτερα σημαντικό οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου και την κοινωνική σου αναγνώριση.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι κατάλληλο για κοινωνική και επαγγελματική προβολή αρκεί να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να δείξεις τις ικανότητές σου.  Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να συζητήσεις με προϊσταμένους σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, μιας και είναι κάτι που εννοείται.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία μπορείς να συνδυάσεις επαγγελματική και προσωπική ζωή, αρκεί να έχεις καλή θέληση για να το κάνεις, για αυτό δεν θα έχεις δικαιολογίες για να παραμελήσεις τον/τη σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος/η η τύχη σου δουλεύει και θα σου το δείξει  μέσα από μία κοινωνική γνωριμία. 

Καρκίνος

Το μυαλό σου θα ταξιδεύει σήμερα και μπορεί να βρίσκεται σε καλοκαιρινές αναμνήσεις του παρελθόντος ή σε ένα ταξίδι αναψυχής που έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις στο μέλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ενισχύει την  πεποίθηση σου πως το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα και προλαβαίνεις να φύγεις έστω και για ένα διήμερο! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό είναι πιθανό να σου φέρει μία πρόταση για ένα ταξίδι ακόμα και αν δεν το περιμένεις! Το ταξίδι μπορεί να είναι επαγγελματικής φύσεως αλλά και πάλι μπορείς να περάσεις πολύ καλά σε αυτό, μιας και θα βρεις ευκαιρία να συνδυάσεις το τερπνό μετά του ωφελίμου. 

Σήμερα πρότεινε στον/τη σύντροφό σου ένα ταξίδι αναψυχής καθώς η ημέρα ενδείκνυται για κάτι τέτοιο προκειμένου να μπορέσετε να αλλάξετε παραστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και επαφές με κόσμο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος.

Λέων

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί μόνο με δικούς σου ανθρώπους, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα εντείνει την καχυποψία σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συναναστραφείς με κόσμο. Οι σκέψεις σου θα είναι περίεργες και θα φέρεις στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε είχαν δυσκολέψει. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε οτιδήποτε σου προκαλεί θετικές σκέψεις και συναισθήματα και έτσι θα μπορέσεις να μετριάσεις την ανησυχία που νιώθεις. Δεν αποκλείεται να έχεις και ευχάριστα νέα σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα στο οποίο είναι εμπλεκόμενα και τρίτα πρόσωπα.

Σήμερα θα έχεις έντονα συναισθήματα και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει πολύ στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα την αναθερμάνουν, αλλά την ίδια στιγμή μπορούν να σου προκαλέσουν και  ζήλια η οποία θα χαλάσει το καλό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία  θα έχει εύνοια αρκεί να μην αναμειχθούν πολλοί σε αυτή!

Παρθένος

Σήμερα  δεν θα νιώθεις σίγουρος/η να πάρεις καμία απόφαση που να σχετίζεται είτε με προσωπικά είτε με επαγγελματικά ζητήματα αν δεν ρωτήσεις και τη γνώμη των έμπιστων σου ανθρώπων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τονίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και το πόσο σημαντικές είναι για εσένα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να «παρασυρθείς» από τη γνώμη που θα έχουν εκείνες για τα ζητήματα που σε απασχολούν. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό θα φέρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου είτε αυτό είναι μια νέα συνεργασία, μια πρόταση για δουλειά ακόμα και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο!

Σήμερα είναι πιθανόν να σου έρθουν σκέψεις στο μυαλό σχετικές με το επόμενο βήμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, αλλά πριν αποφασίσεις οτιδήποτε  συζήτησε το με τον/ην άμεσα ενδιαφερόμενο/η! Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και αρκετό φλερτ! 

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις της ημέρας βρίσκονται σε προτεραιότητα σήμερα καθώς θέλεις να ξεμπερδεύεις και να μην τις έχεις και για αύριο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ένα ρεαλιστικό πλάνο προκειμένου να  κατανείμεις σωστά το χρόνο σου στις δραστηριότητες που έχεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το  Σκορπιό  θα σε βοηθήσει  να  κερδίσεις μία έξτρα αμοιβή προερχόμενη από την εργασία σου ή να διαπραγματευτείς με κέρδος για εσένα, μία νέα εργασιακή πρόταση.  Η ημέρα θα έχει ευκαιρίες σε τέτοιου είδους ζητήματα το μόνο που μένει είναι να μην τις αφήσεις να προσπεράσουν.

Σήμερα  ο/η σύντροφός σου είναι πιθανό να σε εκπλήξει ευχάριστα καθώς θα βρει τρόπο να  σε αποφορτίσει από την έντονη μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η  μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον ή δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με ένα φλερτ σε ένα μέρος όπου θα πας για μία εργασία.

Σκορπιός

Η ημέρα από το πρωί θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και η διάθεση σου στα καλύτερα της, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να φέρνει στο διάβα σου ευχάριστους ανθρώπους αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες.  Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση για να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να την ανεβάσει και άλλο και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για τις ερχόμενες ημέρες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει ξέγνοιαστες στιγμές διασκέδασης και μάλιστα μπορεί και να το παρακάνεις καθώς θα έχεις τάσεις για υπερβολές!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και το ταίρι σου και θα πρέπει να θυμάσαι πως με όσο περισσότερες δραστηριότητες ασχοληθείτε και όσο περισσότερα πράγματα κάνετε μαζί και όσο πιο ερωτευμένοι και αχώριστοι θα νιώθετε. Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας νέος έρωτας είναι μέσα στις πιθανότητες της ημέρας.

Τοξότης

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σπιτιού καθώς είναι πολύ πιθανό να έχεις στο μυαλό σου είτε μια αλλαγή κατοικίας είτε μια αλλαγή στη διακόσμηση του χώρου όπου ζεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεμπερδεύεις με  θέματα που σχετίζονται με την οικία σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις σκεφτεί και τις αλλαγές που έχεις κατά νου. Η βοήθεια είτε πρακτική είτε συναισθηματική μπορεί να έρθει από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου και να σου χαρίσει ανακούφιση. Η ημέρα θα  δημιουργήσει ένα ζεστό κλίμα εντός οικογενειακής εστίας και θα  περιορίσει τις διαφορές των προηγούμενων ημερών.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς και με το σπίτι σου και με τον/τη σύντροφό σου, μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρετε μία απόφαση για συγκατοίκηση από τη μία στιγμή στην άλλη. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες ευνοούνται και ένα «δώρο» αισθηματικής φύσεως θα έρθει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι πολύ κοινωνικός/η με αποτέλεσμα όλοι να αναζητούν την παρέα σου και φυσικά προτεραιότητα σε αυτό θα έχουν οι φίλοι σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε  προτρέπει σε συναντήσεις και επαφές με κόσμο καθώς τα vibes που θα εκπέμπεις θα είναι ιδιαίτερα θετικά!  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διευρύνεις ακόμα περισσότερο τον φιλικό και κοινωνικό σου περίγυρο καθώς θα ενισχύσει την καλή σου φήμη. Ακόμα θα σου φέρει ευκαιρίες για να  ξεκλέψεις λίγο χρόνο ώστε  να περάσεις καλά και  να βρεις τρόπο να διασκεδάσεις ακόμα και αν η ημέρα σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις!

Σήμερα είναι μία ευνοϊκή μέρα για βόλτες με τον/τη σύντροφό σου και συναντήσεις με τους φίλους σας, για αυτό μη μείνεις αδρανής στο σπίτι και παρότρυνε και το ταίρι σου για «δράση»! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία έρχεται  μέσω κάποιου φιλικού σου προσώπου και θα σε βάλει ξανά στην ενεργό δράση και στο φλερτ!
 
Υδροχόος

Η ημέρα θα έχει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα σου όπως και με τράπεζες ή την εφορία . Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα που σε προτρέπει να διευθετήσεις οικονομικές υποχρεώσεις και να προβείς σε διακανονισμούς προς όφελος σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα έχεις εύνοια σε αυτά τα ζητήματα και μάλιστα δεν αποκλείεται να έχεις και μία πρόταση που θα αυξήσει το εισόδημά σου. Τα επαγγελματικά ζητήματα ευνοούνται εξίσου σήμερα και από εκεί μπορεί να έρθει μία  αναγνώριση την οποία επιθυμείς. 

Σήμερα  θα βρεθείς κερδισμένος/η με κάποιο τρόπο από τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα αν έχετε ένα κοινό επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν θα μπορέσεις να κρατήσεις μυστικά τα αισθηματικά σου ζητήματα, για αυτό αν το θέλεις θα πρέπει να  το προσπαθήσεις πολύ, μιας και η μέρα θα  έχει «κινητικότητα».

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί την ανάγκη να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων, για την ακρίβεια να το μονοπωλήσεις. Η ενέργειά σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα πρέπει να βρεις τρόπο ώστε να τη διοχετεύσεις για θετικό σκοπό, διαφορετικά η νευρικότητα θα είναι μία από τις παρενέργειες της. Το τρίγωνο που  θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τη διάθεση σου στη χαρούμενη και ήρεμη εκδοχή της! Είναι επίσης πολύ πιθανό να φέρει και μία πρόταση για ένα ταξίδι ή κάποιο νέο που σχετίζεται με το εξωτερικό που θα σε χαροποιήσει και θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τη σχέση με τον/τη σύντροφό σου -ιδιαίτερα για εσένα- καθώς θα βρεις τρόπο να «κερδίσεις» σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία νέα σχέση καθώς οι συνθήκες στην προσωπική σου ζωή θα είναι ευνοϊκές ως προς αυτό! 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr