current views are: 73

21 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση15:01

Πόσο χειριστικά είναι τα 12 ζώδια;

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως μπορείς να τον χειριστείς: 

Δημοσίευση 15:01’

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως μπορείς να τον χειριστείς: 

Είναι εύκολο άραγε να χειριστείς έναν Κριό, έναν Λέοντα, έναν Ιχθύ; Μπορείς να καθοδηγήσεις τα ζώδια του αέρα; Όλα είναι πιθανά και όλοι έχουν τον τρόπο και το κουμπί τους, αρκεί να μπορέσεις να διεισδύσεις στην ψυχολογία τους, να καταλάβεις τι θέλουν, τι δεν ανέχονται, και τι είναι αυτό που δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να πατήσεις. Τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου βοηθούν παρά πολύ στο τι πρέπει να κάνεις και ποια οδό να ακολουθήσεις για να μπορέσεις να σώσεις μια κατάσταση ή να καθοδηγήσεις κάποια γεγονότα ή να βοηθήσεις κάποιον χαρακτήρα να μην παγιδευτεί από τα ίδια του τα λάθη.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως μπορείς να τον χειριστείς: 

ΚΡΙΟΣ

Στο θέμα του χειρισμού δεν είναι από τις εύκολες περιπτώσεις ένας Κριός, δεν είναι όμως και από τις πολύ δύσκολες. Ανήκει στα δυναμικά ζώδια, στις προσωπικότητες που αγαπούν την αρχηγεία και την ηγεσία, επαναστατεί και εξαγριώνεται στην καταπίεση και στις εντολές. Αν τον κάνεις λοιπόν να νιώσει πως είναι ελεύθερος να αποφασίζει και αν δεν κάνεις το λάθος να τον καταπιέσεις ή να τον διατάξεις, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να μπορείς να επηρεάσεις τα νερά του. Ο επιτακτικός τρόπος θα του βγάλει αρνητισμό, ένταση, θα βρει πρόσφορο έδαφος για μάχη. Αν χρησιμοποιήσεις έξυπνα λέξεις που εκθειάζουν τα καλά του χαρακτηριστικά τότε θα σε εμπιστευτεί και θα σε ακούσει, στην τελική θα σου το κάνει το χατίρι που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Ταύρου, θέλει να ζει σε ένα ήρεμο κλίμα, αργοκίνητο, χωρίς απότομα και έντονα σκαμπανεβάσματα, και δεύτερον δεν θέλει να βλέπει κόκκινο πανί. Πάντα μπορείς να καταλάβεις ποιές πράξεις ή ποιές φράσεις κοκκινίζουν τα μάτια ενός Ταύρου, αποφύγεις λοιπόν αυτό που ξέρεις πως μπορεί να τον φουντώσει και του μιλάς σε ήρεμο τόνο, με χαμογελαστό πρόσωπο, προσφέροντας του το αγαπημένο του φαγητό. Ο Ταύρος έχει το χαρακτηριστικό να εστιάζει στο εκατό τοις εκατό σε αυτό που του προσφέρει ικανοποίηση και απόλαυση, συνεπώς τότε ακριβώς είναι το σωστό σημείο για να μπορέσεις να τον επηρεάσεις. Είναι χειριστικός ο Ταύρος αρκεί να βρεις τον σωστό τρόπο και κυρίως την σωστή χρονική στιγμή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας Δίδυμος εξαιτίας του ότι πάσχει από έλλειψη σοβαρότητας δεν τον παίρνεις και εσύ με την σειρά σου ποτέ στα σοβαρά, με αποτέλεσμα να έχει την ικανότητα να σε επηρεάζει και να σε κάνει ότι θέλει, χωρίς να το καταλαβαίνεις, χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς έναν Δίδυμο στο θέμα του χειρισμού, θα πρέπει να καταφέρεις να τον χειριστείς πριν χειριστεί εκείνος εσένα. Σε γενικές γραμμές δεν μπορείς κατευθύνεις έναν Δίδυμο γιατί πολύ απλά ο ίδιος δεν έχει κάποια κατεύθυνση. Ανήκει στα ζώδια του αέρα, πηγαίνει μια δώθε μια κείθε, θέλει πολύ μεγάλη ευστροφία μαεστρία και τύχη για να μπορέσεις να τον τοποθετήσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείς να χειριστείς έναν Καρκίνο, όμως αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα όρια, αν ξεφύγεις ή αν θεωρήσεις πως μπορείς να τον κάνεις ότι θέλεις, τότε θα βρεθείς ξαφνικά από πάνω κάτω και μάλιστα πολύ κάτω. Ο Καρκίνος συνειδητά θα στο πει το ναι, συνειδητά θα σου κάνει το χατίρι, μη νομίζεις πως τον έχεις τουμπάρει, ξέρει πολύ καλά για ποιο λόγο κάνει κάτι και πόσες φορές θα το κάνει. Έχει πάντα χαρτί και μολύβι, γράφει και δεν ξεχνά ποτέ, μια δυο τρεις την τέταρτη θα πιαστείς στην φάκα. Είναι συγκαταβατικός μέχρι τι στιγμή που θα πάρει την απόφαση να βγάλει το ατελείωτο πείσμα του, είναι θετικός μέχρι τι στιγμή που θα δεις και την άλλη του πλευρά.

ΛΕΩΝ

Ένας Λέοντας πέφτει στην παγίδα της κολακείας και εύκολα γίνεται χειριστικός. Επειδή ασχολείται πολύ με το ‘είναι’ του, με την εικόνα του, με το πώς θα εντυπωσιάσει, καταναλώνει όλη την φαιά ουσία του σε αυτά τα σημεία και τα άλλα τα αφήνει να λειτουργούν παραπλεύρως. Εκεί παραπλεύρως λοιπόν αν σταθείς μπορείς μέσω φιλοφρονήσεων και κολακευτικών χαρακτηρισμών να τον τουμπάρεις και να τον κατευθύνεις εκεί που θέλεις. Βέβαια φοβού να μην ξυπνήσει ξαφνικά από τον λήθαργο του εγωκεντρισμού του γιατί από τον θυμό ενός Λέοντα συνήθως δεν ξεφεύγεις αλάβωτος. Θα πρέπει λοιπόν να τηρηθούν τα όρια, σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ‘όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα’. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος αγαπάει την λογική, ένα και ένα κάνουν δύο γιατί να κάνουν τρία; Επομένως το οτιδήποτε αν του σερβίρεις με λογικά επιχειρήματα και με έναν εκλογικευμένο τρόπο σκέψης, θα καταφέρεις να τον πείσεις. Αν έχεις στα χέρια σου αποδείξεις και τεκμηριωμένες απόψεις τότε εύκολα μπορείς να φέρεις την υπόθεση στα δικά σου νερά. Τίποτα δεν θα καταφέρεις αν αυτό που προσπαθείς να πετύχεις ένας Παρθένος το βρίσκει παράλογο, ανάρμοστο ή πρακτικά άτοπο. Θα χρειαστεί λοιπόν εξυπνάδα, ευστροφία, και μεγάλο ταλέντο, για να μπορέσεις να καθοδηγήσεις τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις. Πιάνουν παρά πολύ παραδείγματα των ίδιων του των πράξεων ή των επιλογών του.

ΖΥΓΟΣ

Διαχειρίσιμος είναι ένας Ζυγός, μπορείς να τον κατευθύνεις και να τον καθοδηγήσεις, άλλες φορές θα το πει το ναι από την καλή του την καρδιά, άλλες φορές επειδή κάτι κάνει εκείνη τη στιγμή είναι αγχωμένος και δεν ακούει τι λέει, άλλες φορές πάλι γιατί τον μπέρδεψες με τα επιχειρήματα σου και δεν κατάλαβε τι είπε. Το θέμα όμως είναι πως ένας Ζυγός κοιμάται μέχρι τη στιγμή που ένας έντονος θόρυβος θα τον ξυπνήσει και από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην χαθεί η μπάλα. Θα την πληρώσεις ακριβά την διαχείριση που έκανες σε έναν Ζυγό, όταν αρχίσει να αντιδρά και τα ρέστα θα σου πάρει. Όταν ο Ζυγός πάρει την απόφαση να συνδυάσει ευστροφία και πονηριά τότε το παιχνίδι το χάνεις μέσα από τα χέρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλει μέθοδο, οργάνωση, στρατηγική, γνώσεις ψυχολογίας και τεχνολογίας, πολύ καλή ανάγνωση των αναλύσεων του Φρόιντ, και ξετρύπωμα της σκοτεινής πλευράς της κάθε κατάστασης, αν μπορέσεις να τα κάνεις όλα αυτά, τότε ίσως και να καταφέρεις να χειριστείς έναν Σκορπιό. Διότι δεν είναι μόνο αυτά που θα κάνεις σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, είναι κι το ότι θα πρέπει να χειριστείς και την διαίσθηση του. Κοντολογίς, τα πράγματα με έναν Σκορπιό είναι πολύ δύσκολα, μπορείς να τον διαχειριστείς μόνο σε θέματα για τα οποία ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως. Ο Σκορπιός όταν διαισθανθεί πως απειλείται, πως κινδυνεύει, και πως κάτι πάει να τον περικυκλώσει τότε γεμίζει το κεντρί του. Ετοιμάζει την οργανωμένη του αντίδραση ή αντεπίθεση, οι καταστάσεις εύκολα γυρίζουν μπούμερανγκ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι από τις πολύ δύσκολες περιπτώσεις, δώστου κάτι να απασχολείται, τάξε του κάτι που του αρέσει ή που του το χρωστάς από κανένα στοίχημα ή από κάποια παλιά συμφωνία και θα καταφέρεις να την καθοδηγήσεις την κατάσταση. Ο Τοξότης πολλές φορές από το να έχει το μυαλό του στη δράση ξεχνάει να σκεφτεί, επάνω στη φάση που καταναλώνει πρακτικά την ενέργεια του μπορείς να τον επηρεάσεις εγκεφαλικά. Είναι από τους χαρακτήρες που έχουν το κουμπί τους, θα βρεις τον τρόπο να πάρεις θετικές απαντήσεις, ωστόσο με έναν Τοξότη ποτέ δεν κλειδώνεται μια κατάσταση, οι κινήσεις του είναι απρόβλεπτες, ξαφνικά μπορεί να τα αλλάξει τα δεδομένα και δε θα δώσει ούτε εξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από τα κρυφά χαρακτηριστικά του Αιγόκερου είναι ότι παρασύρεται, γι αυτό και στον χαρακτήρα ενός Αιγόκερου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο ωροσκόπος του. Σε κάποια συγκεκριμένα θέματα μπορείς να τον διαχειριστείς και να τον καθοδηγήσεις πολύ εύκολα, σε κάποια άλλα όμως όσο και να πασχίσεις οι προσπάθειες σου θα πέφτουν έξω. Όλα λοιπόν είναι εξαρτώμενα από το θέμα, από την ψυχολογική φάση στην οποία βρίσκεται την συγκεκριμένη στιγμή ή περίοδο, και από τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις. Έχει ευαίσθητες χορδές ο Αιγόκερως, εξοργίζεται όμως από την πονηριά και την μικροπρέπεια, αν πέσεις στα μάτια του τότε δεν θα ξανά ανεβείς ποτέ. Καλύτερα ζήτα με ευθύτητα αυτό που θέλεις, μίλα με ειλικρίνεια και αμεσότητα θα το εκτιμήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έναν Υδροχόο αν ενισχύσεις την μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του και για τις πνευματικές του ικανότητες, τότε θα καταφέρεις να τον τραβήξεις στα δικά σου νερά, πάντα έμμεσα γιατί αν συνειδητοποιήσει πως πιάστηκε σε δίχτυα τότε μια μεγάλη έκρηξη θα γίνει στον εγκέφαλο του. Είναι κάπως επικίνδυνο το να προσπαθείς να διαχειριστείς έναν Υδροχόο γιατί αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό, τότε το μπέρδεμα θα είναι μεγάλο και ο καβγάς που θα προκύψει ακόμα μεγαλύτερος. Η διαχείριση ενός Υδροχόου θέλει υπομονή κα σύστημα, μπορείς να τον κατευθύνεις αν του θυμίζεις τα λάθη και τις αστοχίες των ίδιων του των πράξεων. Ένας Υδροχόος βάζει μυαλό μόνο μέσα από τα δικά του προσωπικά λάθη. 

ΙΧΘΥΣ

Ένας Ιχθύς ναι μεν ελίσσεται, ναι μεν βρίσκει τρόπο να αποδράσει και να ξεφύγει, ωστόσο μπορείς να διαχειριστείς την συμπεριφορά του. Είναι από τους χαρακτήρες που δεν θέλει να πληγώνει και να στεναχωρεί, αν συνειδητοποιήσει πως έπραξε κάποιο λάθος θα προσπαθήσει να επανορθώσει, δεν του αρέσει να κάνει τα ίδια λάθη. Είναι συναισθηματικός, αποφεύγει τους καβγάδες, ωστόσο δεν αποδέχεται εύκολα κάτι, πολλές φορές αποδεικνύεται στενόμυαλος. Συχνά πυκνά είναι κολλημένος στον δικό του κόσμο, δεν αντιλαμβάνεται την πραγματική έκταση μιας κατάστασης και εκεί είναι που θα πρέπει να καταβάλεις προσπάθειες για να τον προσγειώσεις στον πλανήτη γη. Ένας Ιχθύς δεν αποκλείεται να σου αποδείξει πως χρειάζεται απαραιτήτως διαχείριση. 

Πηγή: Πόσο χειριστικά είναι τα 12 ζώδια; από e-zwdia.gr