current views are: 5

27 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση15:15

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε αναλυτικές οριβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Δημοσίευση 15:15’

Διαβάστε αναλυτικές οριβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Οφθαλμόν αντί οφθαλμού; Τι είναι αυτό που έχει γεμίσει την ψυχή σας δηλητήριο και μνησικακία;

Στις 5 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στον Σκορπιό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου καλείστε να αποβάλετε τυχόν συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, χειραγώγησης και ελέγχου, και να αγωνιστείτε για έναν βαθύ μετασχηματισμό των σχέσεων σας. Έρχεστε αντιμέτωποι με τους κακούς σας δαίμονες αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η συγχώρεση και η ανωτερότητα θα σας απελευθερώσουν.

Στις 9 Οκτωβρίου, η Νέα Σελήνη στο συντροφικό ζώδιο του Ζυγού σας ζητά να αγωνιστείτε για την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας, να αποδεχτείτε τις διαφορές σας και να συμβιβαστείτε, να κάνετε μια νέα αρχή αποσαφηνίζοντας τι επιθυμείτε από τους γύρω σας. Η διπλωματία και η ευγένεια είναι οι λέξεις – κλειδιά για την ευτυχία σας.

Στις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Σκορπιό δημιουργεί την ανάγκη να διεισδύσετε στο κάτω μέρος των πραγμάτων και προσδίδει έναν έντονο τρόπο έκφρασης στην επικοινωνία σας. Νιώθετε την ανάγκη να αποκαλύψετε τα συναισθήματα των άλλων, να μάθετε τα κίνητρα και τις προθέσεις τους. Ρίχνετε το δηλητήριό σας καθώς τώρα επιδιώκετε να χειραγωγήσετε το μυαλό των γύρω σας.

Στις 24 Οκτωβρίου, η πανσέληνος στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και τα αποκτήματά σας, στη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Αλλάζετε τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας, οικοδομείται ασφάλεια και σταθερότητα. Υπάρχει ροπή προς τις αισθησιακές απολαύσεις και οτιδήποτε ικανοποιεί τις αισθήσεις σας.

Στις 31 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται ανάδρομη στον Ζυγό και ως τις 17 Νοεμβρίου καλείστε να επανεκτιμήσετε τις οικείες σχέσεις σας καθώς και τις συνεργασίες σας. Σχέσεις που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας για αρμονία και ισορροπία θα φύγουν μακριά σας και συνειδητοποιείτε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή, αν νιώθετε έτοιμοι για δέσμευση και γάμο. Αφήνετε πίσω σας παρελθούσες συμπεριφορές που δεν μπορούν να οδηγήσουν σε συναισθηματική σταθερότητα και κλονίζουν την ασφάλειά σας.

Στις 31 Οκτωβρίου, ο Ερμής στον Τοξότη επεκτείνει το μυαλό και τις ιδέες σας, τώρα μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, παραμερίζοντας τις λεπτομέρειες. Επιδιώκετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας είτε διαμέσου μιας γνώσης ή ενός μακρινού ταξιδιού. Η αισιοδοξία σας και ο ενθουσιασμός σας σάς οδηγούν σε μεγάλα επιτεύγματα.

Για να διαβάσετε τις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας κάντε κλικ εδώ: Διάβασε ΕΔΩ τις μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβίου 2018

Πηγή: Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2018. από e-zwdia.gr