current views are: 4

2 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση04:14

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 04:14’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σπιτιού καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους, προκειμένου να τα διευθετήσεις.  Αυτό μπορεί να σε αγχώσει αλλά δεν χρειάζεται καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να κερδίσεις το σεβασμό και την προσοχή  της οικογένειάς σου.  Ακόμα η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κλείσεις ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου σαν ακίνητο και να διευθετήσεις κάποιες δουλειές οι οποίες έχουν προκύψει και σχετίζονται με αυτό! Δεν πρέπει να παραλείψεις και την ερωτική σου διάθεση η οποία θα είναι στα ύψη και θα  δημιουργήσει θερμό κλίμα στην  προσωπική σου ζωή. 

Σήμερα τα ερωτικά σου ζητήματα θα ευνοηθούν καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε κάνει ιδιαίτερα θερμό/η, και τον/τη σύντροφό σου ιδιαίτερα τυχερό/η!  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες ερωτικές περιπέτειες αναμένεται να ξεκινήσουν, πρόσεξε να μην ξεκινήσεις πολλές ταυτόχρονα!

Ταύρος

Οι συγγενείς, οι γνωστοί και οι γείτονες θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα σου, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα βοηθήσει τη σύσφιξη των σχέσεων με τους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος. Αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση όμως τα θετικά για εσένα δεν τελειώνουν εδώ σήμερα, μιας και το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό  θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δημοφιλής στο περιβάλλον σου. Αιτία  είναι πως θα μπορέσεις να τονίσεις κάθε θετικό στοιχείο του χαρακτήρα σου ασκώντας μεγάλη γοητεία σε αυτούς που θα συναναστραφείς! Η ημέρα ενδείκνυται και για αγορές που σχετίζονται με την εμφάνισή σου και μπορούν να σε ομορφύνουν καθώς θα είναι απόλυτα επιτυχημένες. 

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα  για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε μία βόλτα στα μαγαζιά  αλλά ακόμα και αν δεν είναι πρόθυμος/η για κάτι τέτοιο μην ανησυχείς καθώς οτιδήποτε κι αν κάνετε θα περάσετε τέλεια! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου θα κάνει το θαύμα της σήμερα και θα φέρει νέες κατακτήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα το μόνο που θα σε απασχολεί θα είναι οτιδήποτε σχετίζεται με τα χρήματα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Καρκίνο θα σε κάνει ιδιαίτερα φιλάργυρο/η! Η αλήθεια είναι πως οι οικονομικές συναλλαγές,  οι διευθετήσεις των λογαριασμών και οι οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται σήμερα καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό είναι βοηθητικό. Είναι πολύ πιθανό να έχεις μία ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από μία δεύτερη απασχόληση ή από  ένα νέο  εργασιακό project οποίο θα συνοδευτεί και με το απαραίτητο μπόνους! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις τα χρήματα στο ταμείο σου, για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς απλά να δεις τις ευκαιρίες.

Ο/η σύντροφός σου θα έχει τον τρόπο να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου για αυτό και αξίζει να επενδύσεις χρόνο σε εκείνον/η και να του/ης κάνεις και κανένα χατίρι παραπάνω! Αν είσαι ελεύθερος/η το επίμονο φλερτ κάποιου ανθρώπου θα σου ανεβάσει τη διάθεση καθώς θα σε κάνει να νιώσει ξεχωριστός/η.

Καρκίνος

Σήμερα που η Σελήνη πέρασε στο ζώδιό σου είναι μία καλή ημέρα για να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε εσένα και στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Για να γίνει αυτό θα χρειαστούν  συναντήσεις και συζητήσεις μαζί τους καθώς από μακριά δεν γίνεται τίποτα! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό είναι ευνοϊκό για κάθε είδους προσέγγιση ιδιαίτερα για αισθηματικές προσεγγίσεις.  Ακόμα δεν αποκλείεται να σου φέρει και μία συμφωνία η οποία θα συνοδεύεται από οικονομικό κέρδος για αυτό αξίζει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Σε κάθε περίπτωση η ημέρα ευνοεί πολύ τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις επαφές για ζητήματα που σχετίζονται με νέες συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες. 

Η ημέρα είναι κατάλληλη  για να αναθερμάνεις το κλίμα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, μιας και το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σου υπενθυμίζει πως οι σχέσεις χρειάζονται εκπλήξεις για να παραμείνουν ακμαίες! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου θαυμαστές!

Λέων

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα με χαλαρούς ρυθμούς καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο σου δημιουργεί ραθυμία και μία πτώση ενέργειας, η οποία δεν θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις το ξέφρενο πρόγραμμα που έχεις συνήθως!  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να ανακάμψεις και τελικά να βρεις τρόπους να περάσεις καλά ακόμα και μέσα στο σπίτι. Οι επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους θα είναι ένας  τρόπος για να καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σήμερα είναι πως η παραμονή σου στο σπίτι θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις, για αυτό μη τη φοβάσαι! 

Σήμερα μπορείς να κάνεις μία ωραία έκπληξη στον/τη σύντροφό σου όπως να ετοιμάσεις ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, μιας και η ημέρα ευνοεί τέτοιου είδους κινήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε προτεραιότητα σε αυτόν/ην που μαζί του/ης νιώθεις πως θα μπορούσες να είσαι συναισθηματικά ασφαλής!

Παρθένος

Σήμερα θέλεις να περάσεις την ημέρα μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους, στο στέκι σας παρέα με ένα ποτό και συζητώντας με τις ώρες, μιας και η Σελήνη που μπήκε στον Καρκίνο θα τονίσει την ανάγκη σου να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη ούτε στο φιλικό σου περίγυρο, και θα αυξήσει και τη δημοτικότητα σου εκεί. Οι φιλικές συναθροίσεις, οι συλλογικές δραστηριότητες αλλά και η διασκέδαση ευνοούνται για αυτό πάρε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν ώστε να περάσεις καλά! 

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα παρατηρήσει πως μπορείς να ασκείς τεράστια επιρροή και γοητεία όχι μόνο πάνω του/ης αλλά και στους φίλους σου και μπορεί να αρχίσει να ζηλεύει, αν του δώσεις δικαιώματα! Αν είσαι ελεύθερος/η  είναι πολύ πιθανόν κάποιο πρόσωπο που  κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον χωρίς να είναι απαραίτητα φίλος/η σου να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του.

Ζυγός

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα και να αποκτήσεις τη δόξα και τη φήμη που επιθυμείς. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει από τη μία ημέρα στην άλλη -ακόμα και αν εσύ σήμερα είσαι ανυπόμονος/η για αυτό- χρειάζεται να έχεις υπομονή. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη από το Σκορπιό μας λέει πως θα είναι εύκολο να επιτύχεις όχι όλα όσα θέλεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά σίγουρα κάποιες πολύ σημαντικές επιδιώξεις σου και να αναγνωριστεί η αξία σου! Μία νέα επαγγελματική πρόταση είναι πολύ πιθανή και θα έρθει σαν επισφράγιση των δυνατοτήτων σου.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κάποιο επαγγελματικό επίτευγμα και να προκαλέσεις το θαυμασμό του/ης συντρόφου σου, και αυτό θα αναθερμάνει και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η προσοχή που θα σου δοθεί από τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, δεν θα είναι μόνο γιατί είσαι καλός/η στη δουλειά σου αλλά επειδή είχε και εξαιρετικά γοητευτικός/η!

Σκορπιός

Οι συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου, μια βόλτα σε κάποιο πολιτιστικό event ή μια μικρή απόδραση είναι μερικά από τα σενάρια της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σε βοηθά να βρεις τρόπους να περάσεις καλά, να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να περάσεις απαρατήρητος/η ακόμα και αν το θέλεις.  Η γοητεία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και θα σου χαρίσει νέους θαυμαστές και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες χρήσιμες για αυτά που θέλεις να επιτύχεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να θυμηθείς ξανά το φλερτ προς τον/τη σύντροφό σου και να το επαναλάβεις, καθώς θα δημιουργήσει έντονα, ερωτικά συναισθήματα ανάμεσα σας! Αν είσαι ελεύθερος/η  τα αισθηματικά  ζητήματα που έχεις εκκρεμότητα σου επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Τοξότης

Σήμερα τα συναισθήματα σου θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να επικαλεστείς τη λογική προκειμένου να καταφέρεις να τα διαχειριστείς και να μη σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε φέρνει σε επαφή με το παρελθόν, και μάλιστα μπορεί εύκολα να σε παρασύρει και να δημιουργήσει προσκόλληση σε περασμένα γεγονότα.  Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό  θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα ερωτικά σου ζητήματα, καθώς θα υπάρχει παρασκήνιο σε αυτά. Την ίδια στιγμή μπορεί να σου φέρει κάποιο οικονομικό κέρδος που δεν περιμένεις  δημιουργώντας μία ισορροπία  στα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματα της ημέρας.

Σήμερα τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα αλλά πέρα από πίεση στον/τη σύντροφό σου θα σου δημιουργήσουν και έντονη ερωτική διάθεση, και αυτό είναι το θετικό στοιχείο της ημέρας! Αν  είσαι ελεύθερος/η μία  περιπέτεια του παρελθόντος θα κάνει την επανεμφάνισή της.

Αιγόκερως

Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία να δώσεις προτεραιότητα στους άλλους καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν σχέσεις στη ζωή σου, οι οποίες χρειάζονται την προσοχή σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό  θα σε βοηθήσει να γεφυρώσεις αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Η επιρροή που θα έχεις στους αγαπημένους σου σήμερα θα είναι μεγάλη και θα είναι  δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος/η και αυτό είναι ένα καλό στοιχείο για να χτίσεις τις σχέσεις σου. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για σχέσεις και συνεργασίες και θα παρατηρήσεις πως μέσα από αυτές θα βγεις άμεσα ωφελημένος/η.

Σήμερα θα μπορέσεις να καταλάβεις την επιρροή που ασκείς στον/τη σύντροφό σου μέσω της γοητείας σου και αυτό θα κατευνάσει τις ανασφάλειες που σε πιάνουν κατά καιρούς, μιας και θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Αν είσαι ελεύθερος/η  εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες που έχεις να σαγηνεύσεις οποιονδήποτε θελήσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις και να περάσεις την ημέρα χαλαρά, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο σου λέει πως είναι η «ημέρα δουλειάς». Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως τελικά όσες δουλειές και να έχεις θα βρεις τρόπο να καλύψεις και τις προσωπικές σου ανάγκες. Αυτές μπορεί να είναι μία βόλτα ή μια συνάντηση με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια έξοδος σε μία κοινωνική εκδήλωση. Η γοητεία που ασκείς στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, θα είναι το μέσο για να μπορέσεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και να βοηθήσεις τον εαυτό σου σε προσωπικά αλλά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα.

Σήμερα  η επαφή με το ταίρι σου θα είναι το διάλειμμα σου από τις υποχρεώσεις σου και μάλιστα το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα κάνει αυτό το διάλλειμα ιδιαίτερα ευχάριστο! Αν είσαι ελεύθερος/η  η γοητεία σου δεν θα κάνει διακρίσεις ούτε στο εργασιακό σου περιβάλλον και θα γίνει η αιτία για να δημιουργηθεί ένα φλερτ εκεί.

Ιχθύες

Σήμερα η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ θετική διάθεση καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Καρκίνο θα τονίσει την αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σου και αυτό θα βοηθήσει και εσένα αλλά και τους ανθρώπους θα συναναστραφείς! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να συναντήσεις κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και να τεστάρεις τη γοητεία που ασκείς στους άλλους! Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν και θα σου φτιάξουν τη διάθεση, καθώς δεν αποκλείεται να η γοητεία σου να φέρει και νέους θαυμαστές. Ακόμα και αν έχεις υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αναβάλεις προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή καθώς τα αισθηματικά ζητήματα ευνοούνται.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ερωτευτείς ξανά με το/η σύντροφο σου καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική και θα σε επηρεάσει για καλό σκοπό. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα έχει αυξημένες πιθανότητες για να συναντήσεις τον έρωτα, ο οποίος μπορεί να έρχεται από άλλη πόλη, από άλλη χώρα ή να έχει  διαφορετική κουλτούρα! 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr