current views are: 11

18 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση04:00

Τα ζώδια, όταν βαδίζουν μόνα στην αισθηματική τους ζωή!

Πώς μπορούν να περάσουν καλά τα ζώδια, όταν είναι αδέσμευτα; 

Δημοσίευση 04:00’

Πώς μπορούν να περάσουν καλά τα ζώδια, όταν είναι αδέσμευτα; 

Πόσο καιρό αντέχεις χωρίς σχέση; Να βλέπεις τους φίλους σου ζευγαρωμένους, ενώ εσύ παραμένεις… μπακούρι; Το θέλεις αυτό ή απλά δεν μπορείς να βρεις το άτομο που σου ταιριάζει; Και παράλληλα, δέχεσαι κι έναν καταιγισμό ερωτήσεων από το περιβάλλον σου, πότε θα κάνεις σχέση, πότε θα νοικοκυρευτείς επιτέλους και πότε θα σκεφτείς το ενδεχόμενο να αφήσεις τη μοναξιά σου για πάντα.

Όλα αυτά μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε στενοχωρούν, όμως τελικά η ελευθερία έχει και τα καλά της. Μάθε πώς μπορείς να περάσεις καλά ακόμα και χωρίς σχέση, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Πώς μπορούν να περάσουν καλά τα ζώδια, όταν είναι αδέσμευτα; 

Κριός

Σαν δυναμικό και ελεύθερο ζώδιο που είσαι, αναζητάς πολλές φορές τη μοναξιά σου και επιλέγεις να μην έχεις σχέση για αρκετό χρονικό διάστημα. Αυτό σε βοηθά πολύ να τα βρεις με τον εαυτό σου, να ανασυγκροτήσεις τις σκέψεις σου και να βάλεις τα θέλω σου σε προτεραιότητα. Όταν ανακαλύψεις πραγματικά τι θες, μπορείς να περάσεις με ευκολία στο ενδεχόμενο μιας μελλοντικής σχέσης. Έχεις ανάγκη όμως τη μοναξιά, για να μπορέσεις μετά περάσεις στην ολική ανανέωση της ζωής σου.

Ταύρος

Εσύ, αγαπημένε Ταύρε, είσαι ένα ζώδιο που αγαπά να βρίσκεται σε σχέση, γιατί αυτό σε βοήθα να νοιώθεις πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος. Η αλήθεια είναι ότι η μοναξιά σε τρομάζει και σε κάνει να αποσυντονίζεσαι. Όμως κατά τις περιόδους που δεν είσαι σε σχέση, η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα ελεύθερα, χωρίς να σου ασκείται κάποιος έλεγχος, ενώ γενικά μπορείς να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Το να είσαι ελεύθερος και μακριά από τα δεσμά μιας σχέσης, είναι το καλύτερο για εσένα, γιατί επιτέλους μπορείς να ασχοληθείς με αγαπημένες σου συνήθειες, να βγαίνεις με φίλους σου και να κάνεις ό,τι τρελό σου περνάει από το μυαλό. Αν πάλι για μεγάλη χρονική περίοδο είσαι χωρίς σχέση και αυτό σε ενοχλεί, προσπάθησε να καταπιαστείς με ενέργειες που σε ευχαριστούν και ανανέωσε το φιλικό σου περιβάλλον. Ό,τι σχέση έχει με την επικοινωνία, είναι το καλύτερο για εσένα. Εκμεταλλεύσου το.

Καρκίνος

Δεν είναι και το καλύτερο για εσένα, ευαίσθητε Καρκίνε, να είσαι μόνος, γιατί αυτό σε κάνει να νιώσεις απομονωμένος, ενώ πολλαπλασιάζονται οι ανασφάλειές σου. Σκέψου όμως και τα θετικά. Η μοναχική ζωή μπορεί να σε κάνει να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να αποκτήσεις πιο μεγάλη εσωτερική πίστη. Και από την άλλη, δε θα έχεις αμφιβολίες αν το άτομο που έχεις διπλά σου σε αγαπάει πραγματικά ή όχι. Και επίσης, μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν θα έκανες ποτέ μπροστά στο ταίρι σου. Σκέψου το!

Λέων

Σου αρέσει να έχεις σχέση, μοναδικέ Λέοντα, αλλά και πάλι, αν περνάς μεγάλη περίοδο μοναξιάς, δε θα σε πάρει και από κάτω. Και αυτό γιατί θα σου δώσει το ελεύθερο να φλερτάρεις με όποιο άτομο θέλεις, να κάνεις ό,τι γουστάρεις με τους φίλους σου και να προκαλείς το γενικό θαυμασμό, χωρίς να έχεις την κριτική ενός συντρόφου. Επίσης, θα φόρας ό,τι θέλεις και πάλι χωρίς κριτική. Γιατί έτσι σου αρέσει εσένα. Τελικά, η μοναξιά σου ταιριάζει απόλυτα.

Παρθένος

Όταν είσαι μόνος, μπορείς να ασχοληθείς πιο πολύ με τον εαυτό σου και τα επαγγελματικά σου και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανένα. Επειδή η λογική κατέχει πρώτη θέση στη ζωή σου, μια περίοδος ερωτικής μοναξιάς σε κάνει να νιώθεις ελευθερία, ενώ δε φοβάσαι ότι οι πράξεις σου θα περάσουν από την κριτική του συντρόφου σου. Είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνεις νέους φίλους, να ασχοληθείς με σπορ που σου αρέσουν και γενικά να βάλεις στόχους, που μπορείς να υλοποιήσεις με ευκολία.

Ζυγός

Είσαι ένα ζώδιο, αγαπημένε Ζυγέ, που του αρέσει να έχει σχέση στη ζωή του και σπάνια θέλεις να είσαι μόνος. Όταν βιώνεις μια μοναχική περίοδο χωρίς σύντροφο, αποσυντονίζεσαι και δεν μπορείς να λειτουργείς σωστά. Σου προκαλεί κατάθλιψη και απομόνωση. Νιώθεις ότι δεν αξίζεις τίποτα. Από την άλλη όμως, σκέψου και αυτό: Θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα. Ούτε κάθε δυο και τρεις να ρωτάς το ταίρι σου αν σε αγαπά ή όχι. Μεγάλη υπόθεση αυτό. Απόλαυσε τη μοναξιά σου.

Σκορπιός

Την περίοδο που θα είσαι ερωτικά ελεύθερος, μυστήριε Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις πολλά. Συχνά θέλεις να απομονωθείς από όλους και να καθίσεις με τον εαυτό σου για ένα χρονικό διάστημα, να προσπαθήσεις να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη. Να δεις τι σε συμφέρει να κάνεις και τι όχι. Κάτι που δε θα είχες τη δυνατότητα να το κάνεις, αν είχες σύντροφο διπλά σου. Επιπλέον, δε θα έχεις κανέναν να μεγεθύνει τα λάθη σου και να ελέγχει τη ζωή σου. Η μοναξιά που βιώνεις, σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος.

Τοξότης

Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή σου, να βρίσκεται εκτός σχέσης και να απολαμβάνεις την ελευθερία σου. Την ελευθερία σου, που δεν επιτρέπεις σε κανένα να σου την στερήσει, κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις όταν έχεις σχέση. Άρα, με τη μοναξιά σου καταφέρνεις να κάνεις τα ταξίδια που θέλεις με φίλους, να πας όπου θέλεις, να συμπεριφέρεσαι όπως σου έρθει, χωρίς τον έλεγχο κανενός. Δεν είναι ανάγκη να σου πούμε εμείς να ζήσεις στο έπακρο την ερωτική σου μοναξιά, γιατί το κάνεις ήδη από μονός σου!

Αιγόκερως

Εσύ, Αιγόκερε, έχεις τη δική σου άποψη για τη μοναξιά. Με τη διορατικότητα που σε διακρίνει, νιώθεις πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει κάποια στιγμή να μένει μόνος, για να τα βρίσκει με τον εαυτό του. Να μπορεί να ηρεμήσει και να μην έχει το άγχος της συμβίωσης. Η δική σου περίοδος μοναξιάς είναι πολύ δημιουργική, σε κάνει να πέφτεις με τα μούτρα στη δουλεία και να πετυχαίνεις, να κερδίζεις στόχους άπιαστους. Δεν μπορεί να σε αποσυντονίσει κανένας και κυριολεκτικά βρίσκεσαι στην καλύτερη φάση της ζωής σου. Δε σε φοβάμαι, επιβιώνεις με επιτυχία! 

Υδροχόος

Η μοναχική ερωτική περίοδος που περνάς στη ζωή σου, ανεξάρτητε Υδροχόε, σε κάνει να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος και δημιουργικός, να κάνεις πράγματα που δε θα μπορούσες να κάνεις αν ήσουν μέσα σε σχέση και γενικά να είσαι απόλυτα ο εαυτός σου. Έτσι και αλλιώς, έχεις τόσο κόσμο γύρω σου, που δύσκολα θα μείνεις μονός, ενώ μπορείς να έρθεις πιο κοντά με άτομα, που ίσως να είχες παραμελήσει όντας σε σχέση. Δε θα ακούς γκρίνιες, ούτε θα δέχεσαι ελέγχους στη ζωή σου (το χειρότερό σου αυτό), ενώ θα ζεις την ελευθερία σου στο μέγιστο βαθμό. Η καλύτερη περίοδος για εσένα. Ζήσε με ένταση και πάθος! 

Ιχθύς

Εκεί που είσαι μόνος, ξαφνικά κάτι σε πιάνει και θέλεις να κάνεις σχέση. Και όταν είσαι σε σχέση, οι ανασφάλειές σου μεγαλώνουν και σε κάνουν να επιζητάς τη μοναξιά σου. Αχ, αγαπημένο ψαράκι! Μάθε να απολαμβάνεις τη μοναξιά σου. Βρες τα με τον εαυτό σου. Βάλε τη ζωή σου σε μια τάξη, χωρίς κανένα έλεγχο. Αν καταφέρεις να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, σίγουρα θα καταφέρεις να κερδίσεις τα πάντα στη ζωή σου. Έχουμε εμπιστοσύνη σε εσένα! 

Πηγή: Τα 12 ζώδια σε περίοδο εργένικης ζωής. από e-zwdia.gr