current views are: 8

8 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση05:15

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 05:15’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί τις ιδανικές  συνθήκες για να δεις ξανά ένα ζήτημα που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων,  ασφάλειες αλλά και με το δημόσιο τομέα.  Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να σε ξεγελά αυτό το ιδανικό κλίμα που θα δημιουργηθεί γύρω από τη διευθέτηση αυτών των ζητημάτων, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα έξοδα από ότι έσοδα. Προσπάθησε να είσαι πολύ προσεκτικός/η με κάθε οικονομική διευθέτηση και συναλλαγή που θα κάνεις ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις. Η ημέρα μπορεί να  δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο φίλο σου  λόγω διαφορετικών απόψεων.

Σήμερα  θα έχεις μία αρκετά πολεμοχαρή διάθεση η οποία θα αποτυπωθεί και στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου, για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα για να μην δημιουργήσεις ρήξη ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα σου εφιστά την προσοχή καθώς  από αισθηματικά ζητήματα μπορεί να ξεκινήσουν εντάσεις.

Ταύρος

Άλλη μία ημέρα που θα σε απασχολήσουν αρκετά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό βρίσκει τρόπο να τις φέρει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για πολλές συζητήσεις καθώς η μία κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και τελικά να υπάρξουν έντονες διαφωνίες. Απόφυγε να λύσεις ζητήματα  που σχετίζονται με αγαπημένους συνεργάτες ή με τον/τη σύντροφό σου σήμερα, καθώς ο εκνευρισμός δεν θα αργήσει να φανεί και από τις δύο μεριές. Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει εξίσου, και πάλι θα πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που θα επιλέξεις να το διευθετήσεις.

Σήμερα  η ημέρα δεν θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου καθώς μέσα από αυτές μπορεί να προκύψουν διαφωνίες οι οποίες θα σας φέρουν  απέναντι. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως μία πρόσφατη γνωριμία ήταν απλά ένα πυροτέχνημα το οποίο πέρασε.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε απασχολήσει αρκετά ένα εργασιακό σου ζήτημα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα φέρει τέτοιου είδους θέματα στο προσκήνιο. Ακόμα είναι πιθανό να προκύψει και κάποια αγγαρεία από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο η οποία θα φορτώσει και άλλο την ημέρα σου με δουλειές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα κουραστείς αρκετά και η κούραση θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προτίμησε να αρνηθείς ευγενικά μία επιπλέον δουλειά  ή έστω να τη μεταθέσεις για μία άλλη ημέρα ώστε να καταφέρεις να βρεις έστω και λίγο χρόνο για την ξεκούραση σου.

Σήμερα θα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου… αν δεν βρεθείτε… καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα δημιουργήσουν και στους δυο σας εκνευρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η απόφυγε την ενασχόληση με αισθηματικά ζητήματα καθώς η κούραση δεν θα είναι καλός σύμβουλος.

Καρκίνος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με διάθεση να φλερτάρεις τον/τη σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος/η,  να φλερτάρεις γενικότερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για μία ρομαντική και ερωτική ημέρα. Παρόλα αυτά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να χαλάσει αυτές τις συνθήκες καθώς θα δημιουργήσει στιγμές γεμάτες ένταση. Πρόσεξε τον τρόπο που θα αντιδράσεις σε οτιδήποτε, καθώς είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, με αυτόν/ην που θα ήθελες να γίνει ταίρι σου ή με κάποιο φίλο σου.  Το μυστικό για να μπορέσεις να περάσεις αλώβητα  τις εντάσεις είναι να αφήσεις εκτός των συζητήσεων και φυσικά εκτός του μυαλού σου, ζητήματα που σχετίζονται με το παρελθόν.

Σήμερα είναι πιθανόν να έρθεις σε ρήξη με τον/τη σύντροφό σου για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα του παρελθόντος να έρθουν στο προσκήνιο καθώς αυτά θα είναι η «πηγή του κακού». Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα συνιστά προσεκτικές κινήσεις σε οποιοδήποτε αισθηματικό ζήτημα.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να δεχτείς ένα τηλέφωνο από κάποιο μέλος της οικογένειάς σου προκειμένου να το βοηθήσεις σε μία δουλειά ή προκειμένου να σου ζητήσει μία χάρη. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε εκνευρίσει καθώς  η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο θα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει την έντονη αντίδρασή σου, και μάλιστα σε σημείο που μπορεί να αδικήσεις και τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα όσον αφορά τις σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους, με τους συνεργάτες αλλά και με τον/τη σύντροφό σου ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου θα σε κρατήσουν μακριά από τον/τη σύντροφό σου και αυτό ίσως να είναι το θετικό, καθώς θα παρατηρήσεις πως υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις καθώς η ήμερα δεν ευνοεί έντονες διεκδικήσεις.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να βρεθείς με αγαπημένους σου ανθρώπους προκειμένου να συνομιλήσεις μαζί τους, να ακούσεις τα νέα τους και φυσικά να τους πεις τα δικά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και βοηθά σε τέτοιου είδους συναντήσεις και συζητήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει διαφωνίες οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Μία σοβαρή διαφωνία μπορεί να ξεκινήσει ακόμα και από μία πλάκα για αυτό απόφυγε τη σήμερα καθώς η ήμερα δεν τη σηκώνει. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς  η βιασύνη και η νευρικότητα δεν θα σε βοηθήσουν.

Σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσεις μακριά τον/τη σύντροφό σου από την πολυκοσμία, καθώς κάτι που θα ειπωθεί σε μία παρέα μπορεί να γίνει η αιτία να δημιουργηθεί ρήξη ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η  ρίξε τους τόνους σε μία συζήτηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, αν θέλεις να έχεις συνέχεια.

Ζυγός

Οι υποχρεώσεις και οι λογαριασμοί τριγυρίζουν στο μυαλό σου σήμερα και σου δημιουργούν μια ένταση ακόμα και άθελα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Σκορπιό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού σχετικά με τα έξοδά σου. Καλό θα ήταν να είσαι πολύ φειδωλός/η με αυτά που θα ξοδέψεις μιας και μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο και να χρειαστεί να ξοδέψεις περισσότερα από ότι υπολόγιζες.  Προτίμησε να φερθείς με σύνεση αν δεν θέλεις στο τέλος της ημέρας να διαπιστώσεις πως το ταμείο θα είναι μείον.

Σήμερα ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να γίνει αφορμή για να έρθεις σε ρήξη με τον/η σύντροφό σου για αυτό καλύτερα αποφύγετε τέτοιου είδους συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η στιγμές έντασης ανάμεσα σε εσένα και σε αυτόν/ην που σου αρέσει θα σου δείξουν τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς έπειτα.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να φέρνει αλλαγές στη διάθεση σου ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο, γεγονός που θα κάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου να αναρωτηθούν τι σου συμβαίνει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο θα δημιουργήσει ένταση με αφορμή ένα οικογενειακό ζήτημα  και εσύ καλείσαι να κρατήσεις τα προσχήματα. Από τις δικές σου αντιδράσεις θα εξαρτηθεί αν και κατά πόσο αυτή η ένταση θα γίνει μεγαλύτερη ή αν θα μπορέσει να ξεθυμάνει. Υπερβολές δεν θα σε βοηθήσουν για αυτό απέφυγε τες  και προσπάθησε να κρατήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο σπίτι.

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις κουραστεί με κάποια δουλειά που απορρέει από το σπίτι σου. Αυτή την κούραση καλείται να πληρώσει ο/η σύντροφός σου με τον/ην οποίο/α θα εκνευριστείς ακόμα και αν δεν υπάρχει λόγος. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως το να είσαι ο εαυτός σου απέναντι σε κάποιον/α που σου αρέσει δεν θα σε βοηθήσει, καθώς ο εαυτός σου έχει νεύρα!

Τοξότης

Σήμερα διάφορες σκέψεις έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό σου με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου εύκολο να χαλαρώσεις ώστε να μπορέσεις να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο  Σκορπιό και λειτουργεί σαν μεγεθυντικός καθρέφτης για τις ανησυχίες, τα άγχη και τις φοβίες σου για αυτό και θα νιώθεις έξω από τα νερά σου.  Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο  είναι πιθανό να δημιουργήσει έριδες, εντάσεις και διαφωνίες με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.  Προσπάθησε να διαχωρίσεις αν σου φταίνε για κάτι που είπαν ή για μία διαφορετική γνώμη που έχουν ή απλά αν σου φταίνε επειδή κάπου πρέπει να εκτονώσεις τα νεύρα σου! 

Σήμερα  αν δεν θέλεις να έρθεις σε ρήξη με τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να κρατήσεις  εκτός της σχέσης σου τρίτους ακόμα και αν αυτοί είναι αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία μπορεί να σου «δείξει» τις διαφορές σας.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως μαζί τους μπορείς να είσαι ο εαυτός σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από το  Σκορπιό δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις  για να έρθετε κοντά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα έχεις μία τάση για υπερβολές με αυτά που θα ξοδέψεις όταν βρεθείς με την παρέα σου. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την τάση σου για σπατάλες καθώς όταν το συνειδητοποιήσεις δεν θα σου αρέσει καθόλου.  Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα διατυπώσεις κάποιες απόψεις σου καθώς αυτές θα γίνουν η αιτία για να έρθεις σε ρήξη με κάποιο φίλο σου. 

Σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα και ένταση για αυτό αξίζει να είσαι προσεκτικός/η κατά την αλληλεπίδραση με τον/τη σύντροφό σου, καθώς το κλίμα μπορεί να  πάρει φωτιά από τη μία στιγμή στην άλλη. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκθέσεις κάποιο φίλο σου που σου σύστησε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου να κερδίσεις το θαυμασμό κυρίως σε οτιδήποτε αφορά τη δουλειά σου και τις επαγγελματικές σου ενέργειες μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και υποδηλώνει πως είναι μία ημέρα  γεμάτη από επαγγελματικά ζητήματα και σκέψεις που σχετίζονται με αυτά.  Όσο και να θέλεις να κάνεις ένα βήμα εδώ και τώρα για να δείξεις τι αξίζεις, καλό θα ήταν να το αφήσεις για σήμερα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως σήμερα δεν θα είσαι εσύ ο κερδισμένος/η.  Απόφυγε τις διεκδικήσεις στη δουλειά καθώς όχι μόνο δεν θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις τους στόχους σου αλλά μπορεί να έχουν και ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορείς εύκολα να μπερδέψεις επαγγελματικά με προσωπικά ζητήματα και τελικά να μεταφέρεις την ένταση από τη δουλειά σου στη σχέση με τον/τη σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν είναι καλή ιδέα να ξεκινήσεις μία ερωτική ιστορία  με κάποιον άνθρωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ιχθύες

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να αποκομίσεις νέες πληροφορίες, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανταλλάξεις τις απόψεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σου δημιουργεί δίψα για μάθηση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μπορεί να έρθεις σε ρήξη με όσους δεν έχουν την ίδια άποψη με εσένα. Προσπάθησε να υπερασπιστείς τις απόψεις σου όχι όμως και να τσακωθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι να τις υπερασπιστείς και μάλιστα «αναίμακτα».  Σήμερα εκτός από νευριασμένος/η σε περίπτωση διαφωνιών θα έχεις την τάση να είσαι και βιαστικός/η και αυτό θα είναι κάτι που θα πρέπει να προσέχεις κατά τις μετακινήσεις σου. 

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργηθεί ένταση ανάμεσα σε εσένα και τον/τη σύντροφό σου από το πουθενά, για αυτό  χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που διατυπώνεις τα πάντα, ιδιαίτερα τα παράπονά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να μην είναι τυχερή ημέρα για κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, για αυτό μη βγάλεις συμπεράσματα και δώσε του/ης λίγο χρόνο.

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr