current views are: 54

8 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση16:06

Ζήσε το μεγαλείο του ερωτικού πάθους!

Διαβάστε παρακάτω πώς ζουν το πάθος τα ζώδια.

Δημοσίευση 16:06’

Διαβάστε παρακάτω πώς ζουν το πάθος τα ζώδια.

Το πάθος είναι ένα έντονο συναίσθημα, μια ισχυρή συγκίνηση, μία δυνατή επιθυμία, ένας παράφορος ενθουσιασμός. Μπορεί να έχουμε πάθος για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε. Όλοι έχουμε μια βασική ανάγκη να αισθανθούμε πάθος. Με άλλα λόγια, το πάθος είναι η φωτιά στα μάτια μας, στο σώμα μας, στο μυαλό μας, στην ψυχή μας, στη ζωή μας, που μας οδηγεί προς τα εμπρός, είτε πρόκειται για τη δουλειά μας, τα χόμπι μας, είτε για τις ερωτικές σχέσεις μας. Πάθος σημαίνει ότι είμαστε ειλικρινείς, έχουμε δύναμη, αλλά είμαστε και ευάλωτοι, έχουμε τη θέληση να δημιουργήσουμε μια στέρεη σχέση, αφήνουμε την εσωτερική μας ακτινοβολία να λάμψει και φυσικά είμαστε ανοικτοί στους άλλους, καθώς και στους εαυτούς μας. Όταν έχουμε πάθος, το αισθανόμαστε μέσα μας…

Ακόμα κι αν είχαμε μια παρεξήγηση με τον αγαπημένο μας, η οποία θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια άσχημη κατάσταση, αφήνουμε τις καρδιές μας ανοιχτές ο ένας στον άλλον και συνεχίζουμε να δουλεύουμε τις διαφορές μας, κρατάμε το πάθος ο ένας για τον άλλον και διατηρούμε τη σχέση μας ζωντανή, την καλλιεργούμε. 

Διαβάστε παρακάτω πώς ζουν το πάθος τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παθιασμένος με τα τρέχοντα ενδιαφέροντά του και την υψηλή ενεργητικότητά του και οι ενθουσιώδεις προσπάθειές του χρειάζονται μια θετική διέξοδο, μέσα από τους νέους στόχους. Στον ερωτικό τομέα, αν και είναι πολύ καλός στο να διατηρεί τη σεξουαλική επιθυμία και το πάθος στα ύψη δεν είναι και τόσο εφευρετικός και καινοτόμος κατά τη σεξουαλική πράξη. Δεν αποκαλύπτει τις πραγματικές σεξουαλικές επιθυμίες του και τα συναισθήματά του. Η γνώση του για το …σεξ πηγάζει από τη φυσική ορμή του και δε βασίζεται σε θεωρίες ή σε διαβάσματα από βιβλία. Νιώθει ευτυχισμένος, αν μπορεί να έχει δίπλα του ένα δημιουργικό και επιθετικά σεξουαλικό ερωτικό σύντροφο που θα γίνει «σκλάβος» του πάθους του και της σεξουαλικής ορμής του και που θα του δώσει την υπέρτατη ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι γνωστό ότι είναι πολύ ρομαντικός. Του αρέσει η αισθησιακή ατμόσφαιρα, θέλει να προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο και …τριαντάφυλλα, πριν να κάνει έρωτα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες εκδηλώνει το πάθος του. Είναι ανοιχτόμυαλος και του αρέσει να δοκιμάζει νέα στυλ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Μην εκπλαγείτε, αν ο Ταύρος προσπαθεί να επιδοθεί συχνά σε σεξουαλικά τεχνάσματα, καθώς έχει πολύ ενεργητική σεξουαλική φαντασίωση. Δε θα διστάσει να δοκιμάσει οποιαδήποτε ριζοσπαστική τεχνική και έχει πολύ έντονες σεξουαλικές φαντασιώσεις. Το πάθος του αυξάνεται σταθερά και αργά, αλλά όταν τα συναισθήματα του ξυπνήσουν, γίνεται πολύ παθιασμένος. Εκτιμά τις αισθησιακές απολαύσεις και παρόλο που είναι παθιασμένος εραστής, ανακύπτουν προβλήματα, όταν το πάθος του οδηγεί σε ζήλια και κτητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι παθιασμένοι για πνευματική διέγερση και το πάθος τους εκτονώνεται μέσα από τη μελέτη, την έρευνα και την εξεύρεση τρόπων για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους. Στον ερωτικό τομέα, είναι άτομα με πλήρη… σεξουαλική κατανόηση. Προσπαθούν πάντα να καταλάβουν τις σεξουαλικές επιθυμίες του συντρόφου τους, δεν ενεργούν απερίσκεπτα κι αν ο σύντροφός τους δε θέλει να κάνει σεξουαλική σχέση, τότε δεν επιμένουν καθόλου και περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμος, για μια άλλη φορά. Ποτέ δεν πιέζουν το σύντροφό τους να κάνει έρωτα, γιατί πάνω απ’ όλα σκέφτονται σοφά και ώριμα. Αν είστε σε σχέση με έναν Δίδυμο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο εραστής σας διαθέτει ένα μυστηριώδη και πνευματικό χαρακτήρα. Το πάθος του είναι περισσότερο εγκεφαλικό παρά σωματικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι υπέροχα ευφάνταστος και άκρως αισθησιακός, ένας συνδυασμός που φέρνει κοντά του έντονο πάθος και αγάπη. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το σεξ, αν και ενεργεί συχνά ντροπαλά, αλλά για να δείτε πόσο πάθος έχει μέσα του, πρέπει να είστε έξυπνοι για να διαβάσετε τη συμπεριφορά του. Ξέρει πότε πρέπει να ζητήσει να κάνει έρωτα και να εκφράσει το πάθος του και θέλει πάντα ο σύντροφός του να είναι χαρούμενος στο κρεβάτι. Εκφράζει το πάθος του με ασυνήθιστο τρόπο. Για παράδειγμα, ο ίδιος προτιμά να κάνει έρωτα στον καναπέ από ό, τι στο κρεβάτι ή προτιμά να κάνει σεξ …όρθια παρά ξαπλωμένος. Γι’ αυτόν το σεξουαλικό πάθος είναι ένας συναισθηματικός δεσμός και όχι απλά μια σωματική ευχαρίστηση.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι παθιασμένος και ενθουσιώδης εραστής, έχει ένα ακόρεστο σεξουαλικό πάθος και δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να απορρίπτεται από κανέναν. Μπορεί να είναι εγωκεντρικός, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει να δώσει όλο το συναισθηματικό και σεξουαλικό του πάθος στο αγαπημένο του πρόσωπο. Το πάθος καίει το μυαλό και το σώμα του. Ακτινοβολεί από σεξουαλική αυτοπεποίθηση και σαν βασιλιάς της ζούγκλας, του αρέσει να αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο στο κρεβάτι. Ο Λέων θέλει να διερευνήσει τις απολαύσεις του σεξ. Να μην πληγωθεί το «εγώ» του και να τον υμνούν. Απολαμβάνει το σεξουαλικό πάθος. Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να είναι τόσο μεγαλοπρεπές και θεατρικό στον έρωτα. Τρυφερός και πιστός, μπορεί, επίσης, να γίνει αυταρχικός και απαιτητικός, όταν οι σεξουαλικές ανάγκες του δεν ικανοποιούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος είναι παθιασμένη με τη δουλειά της και αυτό αποτελεί μια θετική διέξοδο για τα υψηλά επίπεδα της νευρικής της ενέργειας. Επειδή η Παρθένος δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και είναι σχολαστική, απαιτεί …καθαριότητα, όταν κάνει έρωτα. Και βεβαιωθείτε ότι όλα θα είναι τέλεια. Μαλακό κρεβάτι, ευχάριστος χώρος, και οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να την κάνει να απολαύσει το σεξ και να ανάψει το πάθος της. Θέλει τα απλά και εύκολα πράγματα και κατόπιν αρκετής σκέψης. Προς τα έξω διατηρεί μία ήρεμη ψυχραιμία, αλλά μέσα της είναι θαμμένα βαθιά μεγάλα πάθη. Η σεξουαλική σχέση με έναν εραστή Παρθένο δεν μπορεί να είναι ένα κρεβάτι στρωμένο με τριαντάφυλλα… Πρέπει να γίνει προσπάθεια για να ξεθάψετε τα βαθιά θαμμένα πάθη σας και τότε θα γίνει η δίνη της ζωής σας! 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι παθιασμένος με το ρομαντισμό, αλλά όχι με απαιτητικό ή επιθετικό τρόπο. Μια βόλτα στην παραλία, δείπνο κάτω από το φως των κεριών, δώρα και ερωτικές προσκλήσεις τροφοδοτούν την ανάγκη του για ρομαντισμό και συντροφικότητα, αλλά είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί από τα πάθη του. Αλλά είναι και πολύ αισθησιακός. Αυτό είναι το όπλο του για να κατακτήσει το άτομο που τον ενδιαφέρει. Ο τρόπος για να κατακτήσετε ένα Ζυγό είναι να δείχνετε τον αισθησιασμό και το πάθος σας στη σχέση, γιατί πραγματικά απολαμβάνει την ποιότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας. Σύμφωνα με αυτόν, η γνώση για το σεξ είναι πολύ σημαντική, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει και να εφαρμόσει όλα αυτά. Το γρήγορο σεξ είναι αρκετό για να τον κάνει να αισθάνεται ικανοποιημένος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει έντονα πάθη ή έχει χαμηλή λίμπιντο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα εκφράσει το πάθος του και την ανάγκη του για συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση στη σχέση. Έχοντας μια ισχυρή σεξουαλική ορμή και πολύ συναισθηματισμό, με αποφασιστικότητα και πάθος, θα κατακτήσει αυτόν που θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του. Όταν κάνει μια σχέση, ζει πραγματικά το πάθος του, αλλά όταν απογοητευτεί, αυτομάτως, το πάθος του εξανεμίζεται αλλά του είναι δύσκολο να συμβιβαστεί με αυτό. Η σεξουαλική του όρεξη είναι ακόρεστη και ηφαιστειακή. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το σεξουαλικό πάθος για να ελέγχει το σύντροφό του. Υπάρχει έντονος ισχυρός μαγνητισμός και φυσικά ένταση στην αγάπη του. Και αυτό δεν αφορά μόνο την αγάπη, αλλά και την καθημερινή του ζωή επίσης. Τα συναισθήματα του είναι θυελλώδη και άγρια. Η αγάπη του είναι τόσο παθιασμένη που μερικές φορές μπορεί να γίνει και βίαιη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα βάλει τον ενθουσιασμό και το πάθος στην επίτευξη των στόχων που επιδιώκει, σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, άσχετα από τα εμπόδια που θα συναντήσει. Μπορεί να γίνει απρόβλεπτος, με αυθόρμητες παθιασμένες ενέργειες. Θα αναζητήσει ένα σύντροφο που έχει καλή κοινωνική θέση. Σε αντάλλαγμα, δίνει το πάθος και την αφοσίωσή του. Υπάρχουν δύο αντικρουόμενες πλευρές της προσωπικότητάς του. Η σεξουαλική σχέση με ένα σύντροφο χωρίς περιπέτεια και ανανέωση τον κάνει να βαριέται και ως εκ τούτου το πάθος αρχίζει και φεύγει. Είναι άγριος, παθιασμένος και περιπετειώδης στον έρωτα και του αρέσει να εξερευνά. Το σεξουαλικό πάθος είναι γι’ αυτόν ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξει για να κερδίσει. Είναι ιδιαίτερα δημιουργικός στο …κρεβάτι και το πάθος του θα μπορούσε να σας καταπλήξει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι παθιασμένος με τις φιλοδοξίες του και θα προσπαθήσει να πετύχει σε ό, τι κάνει. Έχει συνήθως έντονα σεξουαλικά πάθη, γιατί η λίμπιντό του είναι επίσης υψηλή. Η ικανότητά του στο κρεβάτι δε θα μπορούσε να αμφισβητηθεί, αλλά πολλές φορές συγκρατεί τα πάθη του. Η σεξουαλική φύση του είναι τόσο ισχυρή, όσο και οι φιλοδοξίες του. Θα παραμείνει αδιάφορος και δε θα κάνει την πρώτη κίνηση, μέχρι να νιώσει αληθινά ερωτευμένος. Είναι απόμακρος και αντιστέκεται στο πάθος, γιατί ο ίδιος φοβάται μη χάσει το αγαπημένο του πρόσωπο και υποφέρει. Τα παθιασμένα του ένστικτα δεν αποκαλύπτονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην πραγματικότητα, είναι ικανοποιημένος με ελάχιστη ευχαρίστηση, γιατί θέλει ελάχιστο πόνο.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι παθιασμένος με τις απόψεις του και με στόχους που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της ζωής του. Το πάθος του Υδροχόου είναι μερικές φορές ασταθές και εξαρτάται πραγματικά από τη διάθεσή του. Όταν η διάθεσή του είναι καλή, θα προσπαθήσει να κάνει το σύντροφό του χαρούμενο και να δώσει σεξουαλική ικανοποίηση. Όταν όμως η διάθεσή του δεν είναι και τόσο καλή, είναι απρόσωπος και ανέκφραστος. Το πάθος του μπορεί να είναι άγριο και εντελώς απρόβλεπτο. Δε θέλει μόνο να του δώσετε το σώμα σας, αλλά θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό σας. Το σεξ είναι καθαρά λαγνεία και ζει το πάθος του σεξ καλύτερα, όταν υπάρχει και έντονο συναίσθημα. Η απότομη έκρηξη τον διεγείρει και τον παθιάζει. Είναι επινοητικός και πειραματίζεται στον έρωτα.  

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθείς είναι παθιασμένοι με τα συναισθήματά τους, κατευθύνοντας το πάθος τους σε δημιουργικές προσπάθειες, διαμέσου των οποίων μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με απτό τρόπο. Το πάθος τους είναι περίπλοκο και αινιγματικό. Πολλές φορές προσποιούνται αδιαφορία για να το κρύψουν. Στην πραγματικότητα, φοβούνται ότι το πάθος θα τους δέσει συναισθηματικά. Θέλουν να κάνουν ερωτικά παιχνίδια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι πολύ καλοί στο να ελέγχουν την ερωτική επιθυμία τους, προκειμένου να απολαύσουν το ερωτικό πάθος στο maximum. Είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και προσελκύουν έναν σύντροφο, ο οποίος θα τους ανταποδώσει το πάθος τους. Πετυχαίνουν τους σκοπούς τους σταθερά και προσπαθούν να αποφύγουν τη φθορά του πάθους, με συνεχή προσοχή και συναίσθημα. 

Πηγή: Μάθε πως θα ζήσεις το μεγαλείο του ερωτικού πάθους! από e-zwdia.gr