Breaking News

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Σεισμός τώρα αισθητός στην Αττική

current views are: 9

1 Δεκεμβρίου 2018
Δημοσίευση06:30

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια – Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Δημοσίευση 06:30’
ζωδια-προβλεψεις

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε προτρέπει να μη σταματήσεις τώρα που πήρες φόρα και μπορείς  να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες από τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Βάλε τα δυνατά σου καθώς μέχρι το απόγευμα η οργανωτική σκέψη και το πείσμα σου θα σε βοηθήσουν να φέρεις  εις πέρας οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και υποδηλώνει πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία συζήτηση με ένα συνεργάτη σου ή τον/τη σύντροφό σου θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου καθώς μέσα από αυτή μπορεί να μάθεις και κάτι καινούργιο.

Σήμερα προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να δεις το ταίρι σου καθώς το πρώτο μισό θα είναι γεμάτο εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες  ενδεχομένως να σε αποσυντονίσουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα βρει τρόπο για να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και υποδηλώνει πως έχεις ακόμα χρόνο για να ασχοληθείς με  ανθρώπους και δραστηριότητες που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Μέχρι το απόγευμα βρες λίγο χρόνο προκειμένου να τον επενδύσεις σε ένα χόμπι σου ή στον/τη σύντροφό σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και κάποιοι εργασιακές υποθέσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Ενδέχεται να σου ανατεθεί μία έξτρα δουλειά ή να χρειαστεί να φέρεις εις πέρας μία αγγαρεία ενός δικού σου ατόμου. Φρόντισε να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου από το πρωί ώστε να μπορέσεις να έχεις την απαιτούμενη ενέργεια για  το υπόλοιπο της ημέρας!

Σήμερα  προσπάθησε να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς μετά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις και το ενδιαφέρον σου να στραφεί εκεί με αποτέλεσμα να τον/ην παραμελήσεις. Αν είσαι  ελεύθερος/η  ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα σε απασχολήσει ευχάριστα με την εξέλιξη του.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου δημιουργώντας σου την ανάγκη να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες είτε επαγγελματικές είτε οικογενειακές, προκειμένου να μπορέσει να βρεις λίγο χρόνο για εσένα. Η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Ο/η σύντροφός σου και οι φίλοι σου θα φροντίσουν να περάσεις ευχάριστες στιγμές για αυτό επεδίωξε την επαφή μαζί τους. Μία βόλτα που μπορεί να κάνεις σήμερα παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα, πιθανόν να έχει ευχάριστες εξελίξεις για την προσωπική σου ζωή αν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί από το απόγευμα και έπειτα, καθώς  όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα ανεβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές προμηνύοντας τη θετική εξέλιξη της.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα  θέλεις να βγεις έξω, να κάνεις μία βόλτα και να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο θα σιγοντάρει αυτή τη διάθεση. Προτίμησε να επιδιώξει συναντήσεις και επαφές με άτομα του περιβάλλοντός σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς τότε θα είναι πιο ευνοϊκές. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και είναι πιθανόν να χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ένα θέμα που σχετίζεται με μία υποχρέωση του σπιτιού. Κοίταξε το διεξοδικά και μην  βιάζεσαι να τελειώσεις γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος.

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για  να συναντήσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες η διάθεσή σου θα γίνεται πιο εσωστρεφής. Αν είσαι ελεύθερος/η μία  πρόσφατη γνωριμία θα χρησιμοποιήσει ως αγγελιοφόρο του ενδιαφέροντος της ένα πρόσωπο του στενού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς μόνο με δραστηριότητες και ανθρώπους που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου εξακολουθεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια! Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να βάλεις  μικρούς στόχους τους οποίους μπορείς να επιτύχεις και ένα έχουν  εξαιρετική επίδραση στην αυτοπεποίθησή σου.  Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα παρατηρήσεις πως τα τηλέφωνα από ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, γνωστούς ακόμα και γείτονες θα αρχίσουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο!

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί νιώθεις εξαιρετικά καλά αρκεί να βρίσκεσαι με αγαπημένους σου ανθρώπους  όπως είναι ο/η σύντροφός σου, οπότε αυτό είναι που πρέπει να επιδιώξεις ώστε να ανέβει η διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω κάποιου γνωστού σου θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να διεκδικήσεις πράγματα  που θέλεις καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Να θυμάσαι πως η κυκλοθυμία που θα νιώθεις κατά διαστήματα μπορεί να σε αποσυντονίσει, για αυτό προσπάθησε να μην την αφήσεις να πάρει τα ηνία. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και προμηνύει πώς θα αρχίσουν να σε απασχολούν ζητήματα που σχετίζονται με λογαριασμούς, υποχρεώσεις και οικονομικές διευθετήσεις! Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς τα λάθη παραμονεύουν.

Σήμερα  θα έχεις έναν εξαιρετικό τρόπο να πείσεις τον/τη σύντροφό σου για οτιδήποτε και αν θέλεις, όμως πρόσεξε καθώς κάποια στιγμή μπορεί να εκνευριστείς και έτσι να χάσεις το παιχνίδι. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και δεν θα θέλεις τίποτε άλλο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου γεγονός που υποδηλώνει πως  μπορεί να μην ξυπνήσεις με την καλύτερη διάθεση, όμως θα έχεις όλη την ημέρα μπροστά σου για να τη φτιάξεις! Προσπάθησε να αποβάλεις από το μυαλό σου ανησυχίες οι οποίες δεν έχουν λόγο ύπαρξης και μην κάνεις υποθετικά σενάρια καθώς αυτά θα είναι υπεύθυνα για το άγχος σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει το ζώδιό σου και θα σου υπενθυμίσει πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θελήσεις χωρίς να αγχώνεσαι για τις λεπτομέρειες! Η επαφή με ένα στενό συνεργάτη ή με τον/τη σύντροφό σου θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, για αυτό επεδίωξε τη.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις κοντά με τον/τη σύντροφό σου καθώς η επαφή μαζί του θα σου φτιάξει τη διάθεση  και το δεύτερο μισό της ημέρας προμηνύεται πολύ καλό για εσάς. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσεξε καθώς  ενδέχεται να φανείς εγωκεντρικός/η σε κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου για επαφή με φίλους σου και ανθρώπους που ξέρεις πως έχετε κοινές απόψεις θα είναι εμφανής και σήμερα, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται  στην Παρθένο εξακολουθεί να σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η. Μία βόλτα με φίλους σου ή μία συζήτηση με κάποιο συνάδελφό σου θα είναι αρκετή για να σου φτιάξει  το κέφι και να σας φέρει πιο κοντά. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και είναι πιθανόν να φέρει στο μυαλό σου ανησυχίες, οι οποίες θα προέλθουν από ημιτελείς εργασιακές υποχρεώσεις ή γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτές τις ανησυχίες να πολλαπλασιαστούν, καθώς αν τις σκεφτείς λογικά θα δεις πως δεν  θα έπρεπε να υπάρχουν.

Σήμερα προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις τον/τη σύντροφό σου καθώς μετά ενδέχεται να προτιμήσεις  την ξεκούραση σου μόνος/η, μακριά από όλα! Αν είσαι ελεύθερος/η προσπάθησε να μην πέσεις στην παγίδα να κάνεις  υποθετικά σενάρια σχετικά με κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο υποδηλώνοντας πως ξεκίνησε άλλη μία μέρα γεμάτη με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ανησυχίες που απορρέουν από αυτό τον τομέα. Κάνε λίγο υπομονή και προσπάθησε να φέρεις εις πέρας τις εκκρεμότητες σου μέχρι το απόγευμα, καθώς η προσοχή σου θα είναι στραμμένη αποκλειστικά σε αυτές γεγονός που θα σε βοηθήσει πολύ. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σου  υπενθυμίσει πως πέρα από τη δουλειά έχεις και προσωπική ζωή που έχεις παραμελήσει! Μία βόλτα ή έστω μία τηλεφωνική συζήτηση με έναν αγαπημένο σου φίλο θα μπορέσει να σου φτιάξει τη διάθεση και να τραβήξει το μυαλό σου μακριά από τα επαγγελματικά άγχη.

Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι εξαιρετικό για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερο θα βρίσκεις την καλή σου διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φίλου σου μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα, για αυτό μην αρνηθείς κάποια πρόταση για έξοδο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και να σου δημιουργεί  την έντονη ανάγκη να αποδράσεις από τις δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Προσπάθησε να βρεις έστω και λίγο χρόνο προκειμένου να  παρακολουθήσεις μία αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση, να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να κάνεις μία εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό προκειμένου το μυαλό σου να μπορέσει να χαλαρώσει. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο Ζυγό και θα σημάνει την επιστροφή σε επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς θα  τις φέρει στο προσκήνιο. Προσπάθησε να ασχοληθείς και με τα πρέπει ώστε  μετά να μπορέσεις να βρεις χρόνο και για αυτά που θέλεις!

Σήμερα  προτίμησε να δεις τον/τη σύντροφό σου κατά το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, και είναι πιθανόν να τις μεταφέρεις και μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή μία συζήτηση για κοινά ενδιαφέροντα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες της Παρθένου υποδηλώνοντας πως είναι πολύ πιθανό να νιώθεις υποτονικά καθώς οι σκέψεις σου, οι ανησυχίες και η συναισθηματική ένταση θα χρειαστούν όλα τα αποθέματα ενέργειας σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού υποδηλώνοντας πως η εσωστρέφεια έφτασε στο τέλος της. Μία συζήτηση με ένα πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και  κάποια νέα που θα φτάσουν στα αυτιά σου από κάποιο πρόσωπο που αγαπάς αλλά δεν το βλέπεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες, θα είναι αρκετά για να σε κάνουν χαρούμενο/η! Επιδίωξε να κάνεις μία βόλτα καθώς η επαφή με κόσμο θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε βγάλει από  τη γενικότερη ανησυχία των προηγούμενων ημερών.

Σήμερα μπορεί να μην ξυπνήσεις με διάθεση να κάνεις και πολλά πράγματα όμως ο/η σύντροφός σου θα καταφέρει να το αναστρέψει, για αυτό μην αρνηθείς την πρόταση του/ης για μία βόλτα! Αν είσαι ελεύθερος/η  ένας άνθρωπος που θα γνωρίσεις θα  σου κάνει εντύπωση με το ταπεραμέντο του!

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο υποδηλώνοντας πως το πρωί θα υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με αγαπημένους σου ανθρώπους, και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου αμείωτο. Όσο περνούν οι ώρες θα υπάρξει μετατόπιση του ενδιαφέροντος σου καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο Ζυγό  υποδηλώνει πως θα υπάρξουν άλλα πράγματα τα οποία θα σε κρατήσουν απασχολημένο/η. Ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με τρίτους ή ακόμα και μία έντονη  συζήτηση με τον/τη σύντροφό σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους και να θυμάσαι πως με το διάλογο μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται απίθανο.

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία στον/τη σύντροφό σου για αυτό προτίμησε μέχρι το απόγευμα να έχεις περάσει χρόνο μαζί του/ης καθώς θα βοηθήσει τη διάθεση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς ούτε στιγμή. 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr