current views are: 6

29 Νοεμβρίου 2018
Δημοσίευση14:53

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2018

Κάρτα του μήνα: ΔΥΝΑΜΗ

Δημοσίευση 14:53’

Κάρτα του μήνα: ΔΥΝΑΜΗ

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Δεκεμβρίου 2018 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ. 

Κάρτα του μήνα: ΔΥΝΑΜΗ

Ξεδιπλώνουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες και τις αισθησιακές μας επιθυμίες, δε θέλουμε να κρύψουμε τη δίψα και τα θέλω μας για το ταίρι που αγαπάμε, προσπαθούμε να ενεργήσουμε με μυστικότητα και ρομαντισμό, αισθανόμαστε ενθουσιασμό και απόλυτη αισιοδοξία πως μπορούμε να κερδίσουμε τις καθημερινές ερωτικές μάχες με τα εμπόδια και τους διαξιφισμούς στο δεσμό μας. Έχουμε τη διάθεση να ζευγαρώσουμε με εκρηκτικό και φλογερό τρόπο, να επιτρέψουμε στη λάβα του έρωτα και του πάθους να φλογίσει την καρδιά μας, να δημιουργήσουμε ηφαιστειώδεις στιγμές στη σχέση μας, να ξεσηκωθεί η ψυχή και η σάρκα με τους ίδιους δοτικούς και αφοσιωμένους ρυθμούς, να αναγκάσουμε τις αισθήσεις μας να παραδοθούν δίχως όρους και όρια στην αληθινή αγάπη, να θέλξουμε το άλλο μας μισό με ένα ατέλειωτο ταξίδι πόθου και έρωτα.

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για το πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σας τον Δεκέμβριο του 2018, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι’ αυτό το μήνα: Διάβαστε ΕΔΩ τις μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Δεκεμβρίου 2018

Πηγή: Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018. από e-zwdia.gr