ΖΩΔΙΑ

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video)

Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου 2018, 17:42 / Ανανεώθηκε 30 Νοεμβρίου 2018, 17:44
Facebook Twitter Whatsapp

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018, από την Σμάρω Σωτηράκη 

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. 

Μετά από όλες, τις σχεδόν αμέτρητες, συμπληγάδες που μας έβαλε το 2018, ιδιαίτερα από το τέλος της άνοιξης και μετά, ο Δεκέμβριος είναι σαφώς καλύτερος ή –έστω- μας δίνει ένα καλό δεκαπενθήμερο για να χαλαρώσουμε κάπως και να περάσουμε ευχάριστα τις γιορτές μας.

Ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό (όπου κινούμενος ανάδρομα περνάει στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου στη 1 Δεκεμβρίου) μέχρι τις 6 του μηνός αλλά καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι τις 15 για να κάνετε τις αγορές σας, κυρίως αν αφορούν σε ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά αντικείμενα. Επίσης, πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου και για τα καινούργια ξεκινήματά σας.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 7 Δεκεμβρίου στις 15 μοίρες του Τοξότη, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς τα Φώτα (Ήλιος – Σελήνη) θα βρίσκονται σε θέση τετραγώνου με τη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα. Αυτό το σχήμα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους που θα προέρχονται από αυταπάτες, εξαπατήσεις, αμέλειες, αφηρημάδες. Τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει, κυρίως στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), θα είναι οι συνέπειες αυταπατών ή εξαπατήσεων, δηλαδή συναισθήματα ματαίωσης. Προσοχή φίλοι μου: μην προβάλετε στους άλλους ιδιότητες που θα θέλατε να έχουν αλλά δεν τις έχουν. Δείτε καθαρά τα άτομα με τα οποία συνδιαλλάσσεστε τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά, αποφασίστε με καθαρό μυαλό κι αν μπερδευτείτε, ρωτήστε κάποιον πιο αντικειμενικό για να σας βοηθήσει.  

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Δεκεμβρίου στην πρώτη μοίρα του άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου θα μας εξωθεί στο να βρούμε τις ισορροπίες μεταξύ κοινωνικής / επαγγελματικής ζωής και οικογένειας.

Αξιοποιείστε τον Δεκέμβριο, κλείνοντας υποθέσεις του παρελθόντος στην αρχή του μήνα. Στη συνέχεια προσπαθήστε να μην γίνετε θύματα απατεώνων ή να μην παίξετε το ρόλο του θύματος λόγω αυταπατών, προσπαθήστε να παραμένετε εστιασμένοι στον σκοπό, να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας, να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. Στο τέλος του μήνα απολαύστε το γιορτινό κλίμα και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με όσους αγαπάτε! 

Πηγή: Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018 από τη Σμάρω Σωτηράκη. από e-zwdia.gr