ΖΩΔΙΑ

Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Δημοσίευση 9 Δεκεμβρίου 2018, 08:01 / Ανανεώθηκε 4 Δεκεμβρίου 2018, 14:54
Ημερήσια πρόβλεψη για τα 12 ζώδια - Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018
Facebook Twitter Whatsapp

Διαβάστε πως θα πάει η μέρα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας.

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τα ζώδια σήμερα και σας παρέχει το ημερήσιο ωροσκόπιό σας σύμφωνα με τις διελεύσεις των πλανητών και τις αστρολογικές όψεις διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας. 

Κριός

Η Σελήνη έχει μπει για τα καλά στο ζώδιο του Αιγόκερου και αυτό σημαίνει πως θα έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά ζητήματα και ανησυχίες σχετικά με την καριέρα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως η ημέρα θα είναι αρκετά «σκληρή» σε κάθε επίπεδο  και  σε προτρέπει να δουλέψεις καθώς χωρίς τη δική σου προσπάθεια δεν γίνεται τίποτα. Είναι πιθανό να αισθανθείς πως οι προσπάθειες σου δεν αναγνωρίζονται, όμως προτού βγάλει συμπεράσματα άφησε αυτή την ημέρα να περάσει καθώς δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις. Προτίμησε απλά να δουλέψεις χωρίς να  κάνεις οποιοδήποτε άλλο σενάριο.

Σήμερα θα έχεις την τάση να φερθείς στον/τη σύντροφό σου  σαν να είναι υφιστάμενος/η σου στη δουλειά και αυτό είναι κάτι το οποίο θα εγείρει αντιδράσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν θα ευνοήσει αισθηματικά ζητήματα καθώς στο μυαλό σου βρίσκονται μόνο τα επαγγελματικά.

Ταύρος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να «θρέψει» το πνεύμα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Αιγόκερω σε προτρέπει να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Είναι πιθανόν να κάνεις μία έρευνα σχετικά με ένα σεμινάριο που θέλεις να παρακολουθήσεις ή ακόμα και να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο υποδηλώνει πως δεν πρόκειται να ξεκινήσεις τίποτα αν δεν έχεις πάρει χαρτί και μολύβι  ώστε να υπολογίσεις αν θα σου βγουν όπως θέλεις. Σήμερα θα είσαι αρκετά «γειωμένος/η» και αυτό από τη μία είναι πολύ ευνοϊκό όμως από την άλλη μπορεί να προσγειώσει απότομα τα όνειρα και τα σχέδιά σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να βάλεις φρένο στις επιδιώξεις και στα θέλω του/ης συντρόφου σου  όμως το θέμα είναι με τι τρόπο θα το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με χαμηλές προσδοκίες όμως αν σταματήσεις να είσαι καχύποπτος/η και να προδικάζεις τις καταστάσεις, μπορεί να σε εκπλήξει!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα τα οποία έχεις φροντίσει να κρατήσεις για εσένα.  Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο υποδηλώνει πως σήμερα θα κινείσαι στα δύο άκρα και θα υπάρχει μόνο άσπρο ή μαύρο. Είναι πιθανόν να ασχοληθείς με κάποια θέματα αισθηματικού χαρακτήρα με θέρμη και ιδιαίτερη προσήλωση σε αυτά. Από την άλλη είναι πιθανό να είσαι παγερά αδιάφορος/η προς κάποια θέματα οικονομικού χαρακτήρα με τα οποία θα έπρεπε να ασχοληθείς περισσότερο. Προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε οτιδήποτε σε απασχολεί και μην φτάνεις στα άκρα σε κανέναν τομέα καθώς αυτό θα είναι κατά σου.

Σήμερα  θα είναι δύσκολο να βρεις ένα κοινό σημείο επαφής με τον/τη σύντροφό σου και  αν η συμπεριφορά σου είναι αλλόκοτη τότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να αποφύγετε και τους καυγάδες. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να φανείς παγερά αδιάφορος/η προς κάποιον/α που σε ενδιαφέρει και μετά να το μετανιώσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και από αυτή τη θέση θα επηρεάσει ιδιαίτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να είσαι πλήρως αποδεκτός/η και αρεστός/η στους άλλους και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει, θα εκνευριστείς πολύ. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως  θα είναι μία ημέρα που μπορεί να υπάρξει συναισθηματική απομάκρυνση από τους ανθρώπους γύρω σου. Προσπάθησε να βρεις άλλο τρόπο να εκφράσεις  τυχόν διαφωνίες που έχεις μαζί τους και προσπάθησε να συζητήσεις τα θέματα που σε απασχολούν και σχετίζονται με εκείνους. Αν επιλέξεις την απομάκρυνση τότε θα είναι πολύ δύσκολο να ξανά βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σας.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί ο/η σύντροφός σου να ασκήσει κριτική σε κάτι που θα κάνεις και εσύ θα το πάρεις βαριά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ζητήματα μεταξύ σας. Συζήτησε κάτι που θα σε ενοχλήσει και μην απομακρύνεσαι. Αν είσαι ελεύθερος/η  η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αισθηματικά ζητήματα καθώς θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις από όλα!

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αρκετές υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Αιγόκερω θα φροντίσει να «διανθίσει» την ημέρα σου με έξτρα δουλειές και αγγαρείες κοντινών σου προσώπων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως είναι πιθανό να κουραστείς αρκετά από τις δουλειές σου και να μεταφέρεις αυτή την κούραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ακόμα είναι πιθανόν να νιώσεις έναν αδιόρατο εκνευρισμό χωρίς  προφανή αιτία. Προτίμησε να περάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο χαλαρώνοντας το σπίτι και μην κανονίσεις συναντήσεις και εξόδους, καθώς  η διάθεσή σου δεν θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά παρέα με κόσμο.

Σήμερα  η ημέρα είναι λίγο περίεργη και αν έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις προτίμησε να πάρεις  «ρεπό» από τον/τη σύντροφό σου προκειμένου να ξεκουραστείς, διαφορετικά θα είσαι αρκετά εκνευρισμένος/η! Αν είσαι ελεύθερος/η  προτίμησε να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο σου χρόνο για να ξεκουραστείς ώστε να επανέλθεις δριμύτερος/η από αύριο!

Παρθένος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να  ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με τη διασκέδασή σου και με οτιδήποτε σου δίνει χαρά. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και σε προτρέπει να δώσεις βάση σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σου ανεβάζουν τη διάθεση όπως είναι οι φίλοι σου, ο/η σύντροφός σου ή ένα χόμπι σου. Η καλή διάθεση θα σου χρειαστεί καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως η ατμόσφαιρα θα είναι λιγάκι βαριά. Επικεντρώσου σε οτιδήποτε σου αρέσει προκειμένου να καταφέρεις να κρατήσεις τη θετική σου ενέργεια. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να γίνεις καυστικός/η ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα απευθύνεσαι στο ταίρι σου καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνεις αρκετά επικριτικός/η μαζί του ακόμα και αν  το κάνεις ασυναίσθητα. Αν είσαι ελεύθερος/η  και έχεις κάποια ερωτήματα σχετικά με μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει μην προσπαθήσεις να βρεις τις απαντήσεις σήμερα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και υποδηλώνει πως θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Είναι πιθανόν να έχουν μαζευτεί αρκετές δουλειές που απορρέουν από το χώρο που ζεις ή να θέλεις εσύ να κάνεις μία αλλαγή μέσα σε αυτόν με αποτέλεσμα να έχεις επικεντρωθεί εκεί.  Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δείχνει πως κάποιες αποφάσεις σου δεν θα βρουν σύμφωνα κάποια μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα ήρεμο κλίμα στο σπίτι και να συζητήσεις τυχόν διαφορές που μπορεί να προκύψουν ακόμα και με τα πιο απλά ζητήματα, όπως  μία αλλαγή στη διακόσμηση ή την αγορά ενός αντικειμένου που θέλεις.

Σήμερα  θα έχεις την τάση να απορρίπτεις κάθε ιδέα του/ης συντρόφου σου πριν καλά-καλά την ακούσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μην προδικάζεις καταστάσεις καθώς τις κάνεις να συμβούν.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και  σε προτρέπει να δεις κόσμο, να βγεις μία βόλτα με αγαπημένους σου ανθρώπους ή να κάνεις μία επίσκεψη σε ένα στενό συγγενή σου.  Οτιδήποτε και αν έχει το πρόγραμμά σου σήμερα δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις κατά  τη συναναστροφή σου με τους άλλους, οι οποίες θα δημιουργήσουν μία προσωρινή απομάκρυνση. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι να μην παθιάζεσαι με τη γνώμη σου και να είσαι ανοιχτός/η στη γνώμη των άλλων, ακόμα και αν αυτή είναι διαφορετική από τη δική σου.

Σήμερα είναι μία ημέρα που ενδέχεται να δημιουργηθούν διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου οι οποίες θα σου ξυπνήσουν εγωιστικές τάσεις,  για αυτό άφησε καλύτερα σημαντικά θέματα για άλλη μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με έντονο, «φασαριόζικο»  τρόπο και μπορεί να σε αποσυντονίσει.

Τοξότης

Σήμερα είναι μία ημέρα που καλείσαι να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σου στα χρήματα. Είναι πιθανόν να σκεφτείς πως αύριο θα χρειαστεί να περάσεις από την τράπεζα προκειμένου να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θα έχεις μία απαισιόδοξη διάθεση σχετικά με οτιδήποτε σχετίζεται με το πορτοφόλι σου και αυτή θα  σε επηρεάσει σε γενικότερο πλαίσιο. Προσπάθησε να θυμηθείς πως είσαι το κατεξοχήν ζώδιο της αισιοδοξίας και μην αφήνεις σενάρια που κάνεις με το μυαλό σου να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Σήμερα ενδέχεται να  επιρρίψεις ευθύνες στον/τη σύντροφό σου σχετικά με τον τρόπο που σε αντιμετωπίζει όμως η αλήθεια είναι πως ότι και αν κάνει για εσένα, εσύ σίγουρα θα θέλεις κάτι παραπάνω! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με δισταγμό για αυτό καλύτερα να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα δώσει στους άλλους πολλούς λόγους για να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως μπορεί να είσαι απόμακρος/η ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα στην προσπάθειά σου να γίνει το δικό σου. Πρόσεξε την εγωκεντρική συμπεριφορά καθώς μπορεί να επηρεάσει σημαντικά είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές σχέσεις. Στα θετικά της ημέρας είναι πως δεν θα υπάρχει κάτι το οποίο δεν θα μπορέσεις να κάνεις, αρκεί μόνο να το βάλεις στο μυαλό σου. Πρόσεξε τον τρόπο που θα προσπαθήσεις να το κάνεις καθώς εκεί είναι το μεγάλο ζήτημα! Επίλεξε το διάλογο  και άφησε εκτός τις εγωιστικές τάσεις.

Σήμερα είναι μία ημέρα που μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου, για αυτό καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να πιέσεις καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθεια προκειμένου να μην φανείς απόμακρος/η σε αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία ημέρα που θα προτιμήσεις λίγους και καλούς για να συναναστραφείς μαζί τους καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Αιγόκερω θα σε βάλει στη διαδικασία να διαλέξεις πολύ προσεκτικά τα πρόσωπα που θέλεις να σε περιβάλλουν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως είναι πολύ πιθανό να επιλέξεις να περάσεις την ημέρα μοναχικά παρέα με τις σκέψεις σου. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνεις οτιδήποτε δεν θέλεις. Αν νιώσεις πως σε έχει κουράσει η πολυκοσμία και η φασαρία των τελευταίων ημερών πάρε το χρόνο σου και βρες τρόπο για να ξεκουραστείς στο σπίτι σου, διαφορετικά σίγουρα θα την πληρώσουν άνθρωποι που δεν φταίνε!

Σήμερα ενδέχεται να είσαι αρνητικός/η σε οτιδήποτε σου πει ο/η σύντροφός σου πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση του/ης και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις καθώς η δράση θα φέρει αντίδραση. Αν είσαι ελεύθερος/η άκουσε τις βαθύτερες επιθυμίες σου και έπειτα κάνε τη σωστή επιλογή.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σε ωθήσει να αφιερώσεις χρόνο στους φίλους σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα καθώς η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να γίνεις κτητικός/η με τους φίλους σου, ιδιαίτερα αν νιώσεις πως η θέση σου στην παρέα απειλείται! Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να αναλύεις κάθε κουβέντα που θα σου πουν και καθετί που θα συμβαίνει σήμερα ακόμα και αν αυτό δεν έχει σημασία. Αποτέλεσμα είναι να κρατήσεις μία καχύποπτη στάση απέναντί τους, η οποία μπορεί να τους βάλει σε σκέψεις. Προσπάθησε να χαρείς την ημέρα χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση των γεγονότων και των λέξεων  ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις!

Σήμερα δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφό σου για θέματα που αφορούν τρίτους, για αυτό αν θέλεις να προλάβεις κάτι τέτοιο απόφυγε να ανοίξεις συζητήσεις που δεν αφορούν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει  μέσω ενός φιλικού σου προσώπου, όμως να θυμάσαι πως  από ένα σημείο και μετά υπεύθυνος/η για την εξέλιξη της θα είσαι εσύ! 

Πηγή: Ημερήσιες προβλέψεις από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr