ΑΜΥΝΑ

Eπίσκεψη της Μ.Κόλλια-Τσαρουχά σε Ξάνθη-Πομακοχώρια- Αλεξανδρούπολη

Δημοσίευση 21 Νοεμβρίου 2018, 21:17 / Ανανεώθηκε 24 Νοεμβρίου 2018, 21:56
Eπίσκεψη της Μ.Κόλλια-Τσαρουχά σε Ξάνθη-Πομακοχώρια- Αλεξανδρούπολη
Facebook Twitter Whatsapp

Δηλώσεις της Υφυπουργού Εθνικής ’Άμυνας από το Δ’ Σ.Σ Θράκης

Στις προσπάθειες που καταβάλλονται από την παραμεθόριο αναφέρθηκε η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επισκεπτόμενη το Δ΄ Στρατιωτικό σώμα, τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου .

«Ο χώρος ευθύνης του Δ’ Σώματος Στρατού δεν είναι ξένος για μένα, είναι οικείος, γιατί στο παρελθόν με την ιδιότητα της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, τον έχω επισκεφθεί επανειλημμένα και με τιμάει που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Αγαπητοί Αξιωματικοί και Στελέχη, είναι αδιαμφισβήτητο, ότι εσείς, το ανθρώπινο δυναμικό είστε ο μεγαλύτερος πολλαπλασιαστής ισχύος.”, τόνισε μεταξύ άλλων προσθέτοντας: «Είμαστε περήφανοι για το έργο που επιτελείτε, ενώ δικαιώνετε καθημερινά τις προσδοκίες του ελληνικού λαού. Γνωρίζουμε ότι καθημερινά έρχεστε αντιμέτωποι με τον εχθρό και στέκεστε αγέρωχοι απέναντί του με το ρητό του εμβλήματος του Δ’ ΣΣ “ΤΩ ΞΙΦΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΟΝ ΛΕΛΥΣΘΑΙ”».

Η περιοδεία της ΥΦΕΘΑ συνεχίστηκε την Τρίτη 21/11 με την επίσκεψή της στην την έδρα του Στρατηγείου της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας, όπου έλαβε ενημέρωση από τους αρμόδιους επιτελείς. Ακολούθως, η ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αναγνωρισμένου Κέντρου Εξομοιωτών (ΚΕΞ) στο στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ». Επόμενος σταθμός της ΥΦΕΘΑ ήταν η όριος γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, στο φυλάκιο «ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΗΠΩΝ». Τέλος, μετέβη στο φυλάκιο «ΓΕΜΙΣΤΗΣ», όπου συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για την σημαίνουσα αποστολή τους.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr