ΑΜΥΝΑ

Αρχηγός ΓΕΣ Γ. Καμπάς: Είμαι μια χαρά - Είναι υπερβολές αυτά που γράφουν

του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη - Δημοσίευση 26 Ιανουαρίου 2019, 21:00 / Ανανεώθηκε 26 Ιανουαρίου 2019, 22:28
Αρχηγός ΓΕΣ Γ. Καμπάς: Είμαι μια χαρά - Είναι υπερβολές αυτά που γράφουν
Facebook Twitter Whatsapp

Σήριαλ καθησυχαστικών δηλώσεων για την υγεία του νέου Α/ΓΕΣ Αντιστρατήγου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με συνδυασμένες ενέργειες και ανακοινώσεις από όλες τις πλευρές επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι στο θέμα του σοβαρού θέματος υγείας, που προέκυψε ξαφνικά από την έκτακτη εισαγωγή του νέου Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Γεωργίου Καμπά, μέχρι χθες Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού της Θράκης, στην Καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Κοινή συνισταμένη όλων αυτών ότι «δεν είναι τίποτα σοβαρό», δεν ανακοινώνεται το αίτιο της αιφνιδιαστικής εισαγωγής του νέου Α/ΓΕΣ στο Νοσοκομείο, όπως επίσης και κανένας δεν αναφέρει ημερομηνία εξόδου του από αυτό, αναφέροντας απλώς και αόριστα: «σύντομα».
Η κυβέρνηση, με «κύκλους του Μαξίμου» σημείωνε τα εξής: «Ας σταματήσει η σπέκουλα για τον νέο Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Καμπά, ότι δήθεν η κυβέρνηση γνώριζε ότι είναι άρρωστος και παρόλα αυτά τον τοποθέτησε Αρχηγό ΓΕΣ. Ο Α/ΓΕΣ υπέστη ένα επεισόδιο λίγο μετά το τηλεφώνημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Β.Αποστολάκη χθες βράδυ όταν και του ανακοίνωσε ότι τον επιλέξαμε αρχηγό. Ούτε στις ελληνικές ταινίες δεν γίνονται αυτά…Αλλά αυτή είναι η αλήθεια».

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης, σε επίσημη ανακοίνωσή του, σημείωνε τα εξής: «Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα».

Ο ίδιος ο νέος Αρχηγός επικοινώνησε με δημοσιογράφους όπου σημείωσε ότι «Είμαι μια χαρά. Είναι υπερβολές αυτά που γράφουν».

Πριν λίγη ώρα επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για το θέμα εκδόθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρουπόλεως. Συμφώνως με αυτό, που δεν αναφέρεται και αυτό, όπως και όλα τα προαναφερθέντα στο αίτιο της εισαγωγής του Αρχηγού στο Νοσοκομείο, σημειώνεται ότι ο Αντιστράτηγος Καμπάς προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα σήμερα Σαββάτου (01.00), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. Και προστίθενται τα εξής: «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα». Αυτό το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφει ο Διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης.

Σε κάθε περίπτωση, να είναι καλά ο νέος Αρχηγός και να μπορέσει να επιστρέψει γρήγορα στα νέα του καθήκοντα, αρχής γενομένης από τη συμμετοχή του στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) για τις κρίσεις και τις συμπληρώσεις των κενών θέσεων Αντιστρατήγων στο νέο Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο και εν συνεχεία να παραστεί στην τελετή παραδόσεως – παραλαβής των καθηκόντων του που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, στη Βάρη Αττικής, χωρίς εισέτι να έχει προσδιοριστεί όπως είναι φυσικό η ακριβής ημερομηνία.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr