ΠΕΡΙ ΓΕΥΣΕΩΝ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου επισκέπτονται την ΑΒ Βασιλόπουλος

Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου 2021, 11:00 / Ανανεώθηκε 25 Νοεμβρίου 2021, 11:56
Οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου επισκέπτονται την ΑΒ Βασιλόπουλος
Facebook Twitter Whatsapp

Μέσα από ξεχωριστά χαρμάνια που κλείνονται σε 4 θεϊκές και … βιοδιασπώμενες κάψουλες.

Οι δώδεκα Θεοί του Ολύμπου για τους περισσότερους αποτελούν σύμβολο του ελληνικού πολιτισμού και της αρχαιότητας. Για μερικούς άλλους, ίσως αποτελούν απλά μια ανάμνηση των παιδικών τους χρόνων. Για ένα καινοτόμο ελληνικό startup όμως, αποτέλεσαν έμπνευση για 4 μοναδικά και ευεργετικά για την υγεία μας ροφήματα. 

Πάμε να τα γνωρίσουμε και να… ταξιδέψουμε; 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πρωτοπόρος στο να φέρνει στο τραπέζι και το… ποτήρι μας καθετί καινοτόμο που συνδυάζει άριστη ποιότητα, εντοπιότητα, θρεπτικότητα αλλά και αειφορία, φέρνει στα καταστήματά της τη νέα μάρκα ροφημάτων 12 Gods.  

Έτσι, ένα αναπάντεχο ταξίδι στον μαγικό κόσμο των ελληνικών βοτάνων ξεκινά από ένα κατάστημα ΑΒ! 

Με μοναδικές ιδιότητες για την υγεία και υπέροχη γεύση σε μια κάψουλα single serve συμβατή με μηχανές Nespresso, η σειρά ροφημάτων 12GODS φιλοδοξεί να βάλει το φυσικό πλούτο των Ελληνικών βοτάνων και πάλι στη σύγχρονη διατροφή και να επαναφέρει την πίστη στην ευεργετικότητά τους.

Η σύνδεση του ονόματος των βοτάνων με την ελληνική μυθολογία και το δωδεκάθεο γίνεται εύκολα αντιληπτή! Ωστόσο, πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι στην αρχαιότητα, οι πρώτοι Ιατροί και Βοτανολόγοι, θέλοντας να προσδώσουν το θεϊκό στοιχείο στις ιδιότητες των βοτάνων, συχνά έδιναν ονόματα από τους Θεούς και ημίθεους του Ολύμπου; 

Η 12GODS, η νέα σειρά η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος τιμά λοιπόν, αυτή την αρχαία πολιτιστική κληρονομιά με τον καλύτερο τρόπο, φιλοδοξώντας να βάλει το φυσικό πλούτο των Ελληνικών βοτάνων και πάλι στη σύγχρονη διατροφή. 

Πλέον, ο πλούτος της ελληνικής γης, φτάνει σε κάθε σπίτι με τις τέσσερις θεϊκές κάψουλες που θα βρει κανείς στα ράφια της ΑΒ:

  • Η Minthi περιέχει μέντα, μολοχάνθη, ιξό και μάραθο. Δροσερή, γλυκιά και αναζωογονητική, συνεισφέρει στην ομαλή εντερική λειτουργία.
  • Η Aphrodite με ιβίσκο, λουΐζα, χαμομήλι και κάρδαμο είναι διεγερτική και τονωτική. Ενισχύει την αντοχή έναντι της φυσικής και νοητικής κόπωσης, ενώ συνεισφέρει στη νεφρική απέκκριση του νερού.
  • Η Zeus περιέχει τσάι Ολύμπου, ευκάλυπτο, χαμομήλι, τσουκνίδα και θυμάρι. Ενισχύει την φυσική άμυνα του οργανισμού και καταπολεμεί συμπτώματα κρυολογημάτων όπως ο πόνος στον λαιμό.
  • Η Erodas περιέχει δίκταμο, τριβόλι, τσουκνίδα, μέντα και γλυκάνισο. Αποτελεί ένα «αφροδισιακό ελιξίριο» που συνεισφέρει στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας και επίδοσης, ενώ στηρίζει και την υγεία των αναπαραγωγικών οργάνων. 

Δεν είναι όμως μόνο οι ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων που καθιστούν την 12 Gods μια ιδιαίτερη μάρκα. Σημαντική είναι και η συμβολή της στη στήριξη των μικρών, τοπικών καλλιεργητών. Και αυτό, γιατί η 12Gods συνδέει τους παραγωγούς που καλλιεργούν με σύγχρονες μεθόδους βιολογικής γεωργίας, σε ένα βιώσιμο δίκτυο αξιοποίησης αυτών, μέσω καινοτόμων προϊόντων. Ταυτόχρονα, δίνει προτεραιότητα στις ακριτικές περιοχές της χώρας που αντιμετωπίζουν δημογραφικά αλλά και οικονομικά προβλήματα. 

Επίσης, οι κάψουλες των 12 Gods δεν προστατεύουν μόνο το σώμα και το πνεύμα, αλλά και τον πλανήτη μας. Οι καινοτόμες κάψουλές της είναι πλήρως κομποστοποιήσιμες, με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα, καθώς βιοδιασπώνται πλήρως εντός μόλις 23 εβδομάδων στο χώμα. Επιπλέον, το χάρτινο διηθητικό φίλτρο, το οποίο είναι πλήρως οικολογικό, σφραγίζει την ποιότητα των βοτάνων, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής τους στο ράφι χωρίς τη χρήση συντηρητικών.

Οι αξίες της 12Gods ταιριάζουν απόλυτα με αυτές της ΑΒ, καθώς και οι δυο εταιρίες μοιράζονται ένα κοινό όραμα: βιωσιμότητα, εντοπιότητα, συμπεριληπτικότητα, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που η μάρκα αυτή λανσάρεται για πρώτη φορά, μέσα από τα καταστήματα της ΑΒ, καθώς με αυτόν τον τρόπο η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει ένα ελληνικό startup που ενισχύει την τοπική οικονομία και τους μικρούς παραγωγούς, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να απολαμβάνουν ένα καινοτόμο προϊόν με ευεργετικές ιδιότητες και αειφόρο σχεδιασμό. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr