ΤΕΧΝΗ

Πάνω από 500 παιδιά από ΜΚΟ στη νέα παράσταση του «Cirque du Soleil»

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2014, 16:51 / Ανανεώθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2014, 16:55
Πάνω από 500 παιδιά από ΜΚΟ στη νέα παράσταση του «Cirque du Soleil»
Facebook Twitter Whatsapp

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ παρουσιάζει το Cirque du Soleil στην Ελλάδα, με τη νέα μαγική παράσταση “Quidam”, που για πρώτη φορά φέτος, μετά την Αθήνα, θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο ΟΤΕ παρουσιάζει το Cirque du Soleil στην Ελλάδα, με τη νέα μαγική παράσταση “Quidam”, που για πρώτη φορά φέτος, μετά την Αθήνα, θα ταξιδέψει και στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΤΕ και φέτος δίνει χαρά σε παιδιά που φροντίζουν μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, διαθέτοντάς τους δωρεάν προσκλήσεις για τη μοναδική αυτή παράσταση. Συνολικά, το μοναδικό υπερθέαμα θα παρακολουθήσουν περισσότερα από 500 παιδιά και εκπρόσωποι από 7 φορείς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Για τις παραστάσεις του τσίρκου του ήλιου στην Αθήνα προσκλήσεις διατέθηκαν σε παιδιά από τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Κιβωτός του Κόσμου», Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και Χατζηκυριάκειο ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Αντίστοιχα, τις παραστάσεις «Quidam» στη Θεσσαλονίκη, θα παρακολουθήσουν παιδιά και εκπρόσωποι των φορέων: Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Ορφανοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα», «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Η παράσταση “Quidam” συμπίπτει με την επέτειο 30 χρόνων από την ίδρυση του Cirque du Soleil. Διατηρώντας τη μεγαλοπρέπεια, την υψηλή αισθητική, το χιούμορ, το συνδυασμό όλων των σκηνικών τεχνών, και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει το Cirque du Soleil, το “Quidam” δημιουργεί με τα τεράστια επιβλητικά σκηνικά, τη ζωντανή μουσική και τα χειροποίητα κουστούμια του ένα σύγχρονο καλλιτεχνικό υπερθέαμα.

Υπενθυμίζεται ότι για άλλη μια χρονιά ο ΟΤΕ εξασφάλισε για τους πελάτες του 30% έκπτωση στα εισιτήρια 2 αποκλειστικών παραστάσεων, στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη στις 30 Σεπτεμβρίου με προπώληση αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων OTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr