current views are: 2

5 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση12:34

Κερδίστε προσκλήσεις για το «Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»!

To newpost.gr χαρίζει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση “Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ” για σήμερα Παρασκευή 5/12 και ώρα 20.00 στο θέατρο Χυτήριο.

Δημοσίευση 12:34’
αρθρο-newpost

To newpost.gr χαρίζει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση “Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ” για σήμερα Παρασκευή 5/12 και ώρα 20.00 στο θέατρο Χυτήριο.

To newpost.gr χαρίζει ΠΕΝΤΕ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση “Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ” για σήμερα Παρασκευή 5/12 και ώρα 20.00 στο θέατρο Χυτήριο.

«Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» είναι το πιο πολυδιαβασμένο βιβλίο όλων των εποχών μετά τη Βίβλο. Την ίδια θερμή αποδοχή έχει και το ομώνυμο θεατρικό έργο, όποτε και όπου ανέβει στο θέατρο. Στο παρελθόν η παράσταση παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε  γνωστή αθηναϊκή σκηνή σε μετάφραση Βάσιας Παναγοπούλου – Δημήτρη Μοθωναίου και έτσι επιλέχθηκε να παρουσιαστεί εκ νέου στο θέατρο Χυτήριο τη φετινή σεζόν 2014-15 σε νέα σκηνοθετική προσέγγιση και με καινούριο cast.

Βασισμένο στο πασίγνωστο ημερολόγιο της έφηβης Γερμανοεβραίας από τη Φρανκφούρτη, το έργο των Φράνσες Γκούντριχ και Άλμπερτ Χάκετ, περιγράφει την ζωή της ίδιας και του οικείου περιβάλλοντός της, ενόσω κρύβονταν σε καταφύγιο κατά την περίοδο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου προκειμένου να αποφύγουν τους διωγμούς των Ναζί. Ως θεατρικό έργο – ντοκουμέντο είναι μια καταγραφή του απάνθρωπου φυλετικού κατατρεγμού, που παραμένει διαχρονικό και συγκινεί το κοινό κάθε ηλικίας. Συγχρόνως, ως έργο – σύμβολο παραδίδει μαθήματα ζωής, απολύτως χρήσιμα ως προς την επικαιρότητά τους.

Οι πέντε πρώτοι που θα στείλουν το πλήρες ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο της παράστασης στο info@newpost.gr θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση σήμερα Παρασκευή 5/12. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν μέσω μαιλ.


σχετικα αρθρα