ΤΕΧΝΗ

65.000 φωτογραφίες και βίντεο είναι Public

Δημοσίευση 31 Μαΐου 2016, 14:48 / Ανανεώθηκε 31 Μαΐου 2016, 15:05
65.000 φωτογραφίες και βίντεο είναι Public
Facebook Twitter Whatsapp

Πάρε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό Public Moments Awards ψηφίζοντας τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και βίντεο έως τις 5 Ιουνίου

Πάρε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό Public Moments Awards ψηφίζοντας τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και βίντεο έως τις 5 Ιουνίου

Ο διαγωνισμός Public Moments Awards μπήκε στη δεύτερη φάση του. 65.000 φωτογραφίες και βίντεο υποβλήθηκαν από 50.000 περίπου συμμετέχοντες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες και τώρα η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του κοινού, που καλείται να επιλέξει τις αγαπημένες του φωτογραφίες και βίντεο στην κατηγορία «Είναι το χόμπι μου» (η κατηγορία των ερασιτεχνών) και να κερδίσει πλούσια δώρα (φωτογραφικές μηχανές, smartphones, drones & action cameras).

Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλή:

  • Μπαίνεις στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του διαγωνισμού www.publicmoments.gr
  • Κάνεις γρήγορη εγγραφή με το mail σου ή το Facebook, Instagram λογαριασμό σου
  • Ψηφίζεις τους μεγάλους νικητές των Public Moment Awards οι οποίοι θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.000 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public.
  • Μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις κι εσύ πλούσια δώρα (φωτογραφικές μηχανές, smartphones, drones, action cameras κ.α)

Στην κατηγορία «Είμαι Επαγγελματίας», διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα ψηφίσουν τα καλύτερα έργα. Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού απαρτίζουν ο Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters και Πρόεδρος της  κριτικής επιτροπής, η Ειρήνη Βουρλούμη – βραβευμένη φωτογράφος των New York Times, ο Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής, ο Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας, ο Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος και ο Γιώργος Φρέντζος – κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC.