ΤΕΧΝΗ

Στις 30 Νοεμβρίου ανοίγει στην Αθήνα η μεγάλη έκθεση για τον Leonardo Da Vinci

Δημοσίευση 13 Σεπτεμβρίου 2018, 07:01 / Ανανεώθηκε 19 Νοεμβρίου 2018, 12:24
Στις 30 Νοεμβρίου ανοίγει στην Αθήνα η μεγάλη έκθεση για τον Leonardo Da Vinci
Facebook Twitter Whatsapp

Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Nτα Βίντσι ενώνονται για πρώτη φορά σε μία στο παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ

Μετά από την επιτυχία της έκθεσης «Van Gogh Alive - The Experience» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών –η έκθεση μεταφέρεται στον χώρο της Δ.Ε.Θ. στη Θεσσαλονίκη-, μια ακόμα εμβληματική καλλιτεχνική φυσιογνωμία ετοιμάζεται να κάνει τη γνωριμία των αθηναίων.

Ο Leonardo Da Vinci, αρχιτέκτονας, ζωγράφος, γλύπτης, μουσικός, εφευρέτης, μηχανικός, ανατόμος, γεωμέτρης, παλαιοντολόγος και γιατρός, έρχεται κοντά μας μέσα από μια επικών διαστάσεων διαδραστική έκθεση, συγκερασμό τριών μικρότερων εκθέσεων.

Τι είναι το «Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius»:
Εκθέματα:

75 μοντέλα των εφευρέσεών του, αναπαραγωγές σε φυσικό μέγεθος, διαδραστικές μηχανές, αντίγραφα των περίφημων κωδίκων του και συνολικά πάνω από 200 εκθέματα σχεδιασμένα σε συνεργασία με το Μουσείο Leonardo da Vinci της Ρώμης.

Da Vinci Alive – The Experience:
Μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη.

Τα Μυστικά της Μόνα Λίζα:
Τα μυστικά του πιο διάσημου έργου τέχνης στον κόσμο, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά από τον Pascal Cotte και το Lumiere Technology Institute. Μία λεπτομερής επιστημονική ανάλυση και παρουσίαση του αινιγματικού αυτού πίνακα.

Το «Leonardo Da Vinci – 500 Years of Genius», που πραγματοποιείται με τη συνεργασία της εταιρείας παραγωγής Λάβρυς, της Grande Exhibitions, του Μουσείου Leonardo da Vinci στη Ρώμη, του Ινστιτούτου Lumiere Technology στο Παρίσι και ομάδας ιταλών και γάλλων ειδικών, θα φιλοξενηθεί στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Leonardo da Vinci – 500 years of Genius, Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι, από 30 Νοεμβρίου 2018 έως 30 Μαρτίου 2019. Τιμές εισιτηρίων: από 8 έως 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλ. 11876. Για ομαδικές κρατήσεις (ισχύουν ειδικές τιμές) καλέστε στο 210 7258510.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr