ΤΕΧΝΗ

Έκθεση γελοιογραφίας του Δημήτρη Χαντζόπουλου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου 2019, 13:00 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2019, 14:48
Έκθεση γελοιογραφίας του Δημήτρη Χαντζόπουλου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
Facebook Twitter Whatsapp

Ο γνωστός γελοιογράφος παρουσιάζει δουλειά του από τα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων σε μια έκθεση με τίτλο «Και διηγώντας τα να γελάς»

Με τίτλο «Και διηγώντας τα να γελάς», ο γελοιογράφος της εφημερίδας Καθημερινή, Δημήτρης Χαντζόπουλος, παρουσιάζει γελοιογραφίες του  από τα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων.

Με έμφαση στην εικαστική διάσταση των σκίτσων του, η έκθεση έχει άμεσες αναφορές και στο ζωγραφικό έργο του καλλιτέχνη-γελοιογράφου, του οποίου τα σκίτσα λειτουργούν και σαν αυτόνομα έργα μικρών διαστάσεων.

Παράλληλα με την έκθεση, θα παρουσιαστεί και το πρόσφατο Graphic Novel «Η Πάπισσα Ιωάννα» του Εμμ. Ροΐδη (έκδοση The Athens Review of Books) ‒και ένα σχετικό video ‒ για το πάντα επίκαιρο έργο στο πέρασμα του χρόνου και των καιρών.

Οι γελοιογραφίες εκδίδονται σε περιορισμένη έκδοση (1/6 έως 6/6), υπογεγραμμένες από τον καλλιτέχνη, σε ψηφιακή εκτύπωση Giclée από την Graphicon.

Δημήτρης Χαντζόπουλος - Και διηγώντας τα να γελάς, Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20, Κολωνάκι. Ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τρ., Πέμ. & Παρ. 11:00 -15:00 &17:00–20:00, από 3 έως 12 Οκτωβρίου.

Τα εγκαίνια θα συνοδεύσει το κρασί Μελισσόμαντρα-Καλλιγά Λευκό, από την Ελληνικά Κελάρια Οίνων.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr