ΑΡΘΡΑ

Νο 44 : Ο τυχερός αριθμός του ΠΑΣΟΚ

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2011, 13:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νο 44 : Ο τυχερός αριθμός του ΠΑΣΟΚ
Facebook Twitter Whatsapp

il Postino

Μετά από 44 ημέρες απεργίας πείνας, οι λαθρομετανάστες πέτυχαν αυτά που ήθελαν. Μπράβο τους και μπράβο στην κυβέρνηση που απέδειξε πως ένας καλός εκβιασμός πάντα πιάνει.

il Postino

Μετά από 44 ημέρες απεργίας πείνας, οι λαθρομετανάστες πέτυχαν αυτά που ήθελαν. Μπράβο τους και μπράβο στην κυβέρνηση που απέδειξε πως ένας καλός εκβιασμός πάντα πιάνει.

Ας υποθέσουμε όμως ότι η κυβέρνηση είχε δείξει τα ίδια ανακλαστικά και σε άλλα θέματα. Φανταστείτε τι θα είχε γίνει τους τελευταίους δεκαοχτώ μήνες που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ.

Σε 44 μέρες θα είχαν τοποθετηθεί στις θέσεις τους όλοι οι κυβερνητικοί παράγοντες (γενικοί γραμματείς κ.α) που χρειάστηκαν έως και ένα χρόνο για να αναλάβουν καθήκοντα, μέσω των διαδικασιών του δήθεν e-govern…

Σε 44 μέρες θα είχε αποφασίσει ο κ. Παπανδρέου ότι χρειάζεται η χώρα να δανειστεί με χαμηλά spreads για να τη βγάλει ολόκληρο το 2010.

Σε 44 μέρες δεν θα είχε προλάβει να μιλήσει στον Γιούνκερ και στον Μπαρόσο λέγοντάς τους ότι κυβερνά μια χώρα απατεώνων.

Σε 44 μέρες θα είχε καταλάβει ο υπουργός Οικονομικών αυτό που δήθεν κατάλαβε προσφάτως, ότι δηλαδή ο Δ. Γεωργακόπουλος γενικός γραμματέας εσόδων «δεν είναι και τόσο ικανός για τη δουλειά» που κάνει επί ενάμιση χρόνο.

Σε 44 μέρες θα είχε συνεχίσει τις συμφωνίες της κυβέρνησης Καραμανλή με την κινεζική Cosco και δεν θα είχαμε επί μήνες απεργίες και αποκλεισμούς στο λιμάνι.

Σε 44 μέρες θα έλυνε τις συναρμοδιότητες των υπουργών που ακόμη τόσον καιρό μετά είναι απολύτως μπλεγμένες.

Σε 44 μέρες θα έλυνε το πρόβλημα των κλειστών επαγγελμάτων.

Σε 44 μέρες θα έλυνε το πρόβλημα των φαρμάκων.

Σε 44 μέρες θα είχε καταλάβει πως ο ίδιος ως πρωθυπουργός πρέπει να στρωθεί και να συντονίσει την κυβέρνησή του και όχι να φτιάχνει κάθε τόσο αποτυχημένα σχήματα με αποτέλεσμα και η κυβέρνηση να μην λειτουργεί και η χώρα να μην κυβερνιέται.

Αν, λέω αν, όλοι οι Έλληνες πολίτες αποφασίσουν να αρχίσουν από τα μεσάνυχτα σήμερα (10.3) μια απεργία πείνας ζητώντας από τον κ. Παπανδρέου να τηρήσει όσα υποσχόταν ενώ ήξερε την αλήθεια και κορόιδευε μπορούμε να  ευελπιστούμε σε 44 μέρες από σήμερα να δούμε Ανάσταση, ως χώρα;

Κοίτα συμπτώσεις 44 μέρες χρειαζόμαστε και για την κανονική Ανάσταση τα μεσάνυχτα της 24ης Απριλίου. Λέτε;;;

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr