ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Δημητρέλος νέος πρόεδρος της ΑΕΚ

Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου 2012, 12:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
O Δημητρέλος νέος πρόεδρος της ΑΕΚ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ. Αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή στο Δ.Σ. 
Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ. Αυτή θα είναι η μοναδική αλλαγή στο Δ.Σ. 

Η θητεία του κ. Δημητρέλου στην προεδρία της ΑΕΚ θα είναι μέχρι τον Ιούνιο και γίνεται αντιληπτό ότι έχουμε να κάνουμε με μεταβατικό πρόεδρο. Ο κ. Δημητρέλος επανέρχεται στη θέση του προέδρου ύστερα από εννιά χρόνια και στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι κατεστραμμένος. Διέλυσα το σπίτι μου και την οικογένειά μου για την ΑΕΚ. Καταστράφηκα οικονομικά και μπαίνω μπροστά ως πρόεδρος. Η ΑΕΚ δεν έπρεπε να πάει σε λύση Πρωτοδικείου».

Στα Σπάτα βρέθηκαν και κάποιοι μικρομέτοχοι-φίλοι της ΑΕΚ. Ενας  από αυτούς μίλησε  άσχημα προς τον κ. Αδαμίδη, τον απερχόμενο πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο κ. Αδαμίδης επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς και αρνήθηκε να παραμείνει για μία εβδομάδα στην προεδρία της ΠΑΕ.  Είπε ο κ. Αδαμίδης: « Δεν έχουν ευδοκιμήσει οι επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές. Οι μέτοχοι του 2004 θα αποφασίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο για το θέμα των χρημάτων που τους αναλογούν». Να προσθέσουμε, εδώ, ότι ο κ. Αδαμίδης διέψευσε πως η ΑΕΚ συζητά με ΠΑΕ μικρότερης κατηγορίας προκειμένου να πάρει το ΑΦΜ της. Τέλος, όπως αποφάσισε ηη Γ.Σ. θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 2, 5 εκατ. ευρώ.


πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr