ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σισέ: «Στο Euro μέσω ΚΠΡ»

Δημοσίευση 3 Φεβρουαρίου 2012, 21:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σισέ: «Στο Euro μέσω ΚΠΡ»
Facebook Twitter Whatsapp
Η αγάπη του Σισέ για την Εθνική του ομάδα είναι γνωστή και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τη φιλοδοξία του να βρεθεί στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού για το Euro.
Η αγάπη του Σισέ για την Εθνική του ομάδα είναι γνωστή και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τη φιλοδοξία του να βρεθεί στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού τεχνικού για το Euro. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από τη Λάτσιο, εξηγώντας πως έφυγε από τη Ρώμη γιατί δεν αισθανόταν ευτυχισμένος.

«Η ΚΠΡ μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω στην Premier League και την άρπαξα. Δεν έπαιζα πλέον συχνά στην Λάτσιο. Εδωσα οκτώ ασίστ αλλά με πόναγε που δεν έβαλα γκολ», τόνισε ο Γάλλος στην «L'Equipe» και συνέχισε:

«Δεν με έβαζαν να παίξω στο κέντρο της επίθεσης, αλλά είτε δεξιά είτε αριστερά, όταν δεν ήμουν στον πάγκο. Ποτέ άλλοτε δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο. Ημουν ειλικρινής με τους παράγοντες της Λάτσιο. Κατάλαβαν πως δεν ήταν προς το συμφέρον κανενός να με κρατήσουν. Στην αρχή όμως ήθελα αληθινά να μείνω».

Αναφορικά με το Euro 2012 τόνισε: «Εφυγα από την Λάτσιο, ειδικά για αυτό. Όμως δεν ήμουν επίσης χαρούμενος άλλο στην Ρώμη. Ημουν κακόκεφος μέσα και έξω από το γήπεδο. Η διάθεσή μου ήταν άθλια. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και χρειάζομαι να είμαι μέσα στο γήπεδο».

Τέλος ο Σισέ μίλησε και για την ΚΠΡ: «Το πιο σημαντικό για να πάω στο Euro, θα είναι το τι θα πετύχω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εάν είμαι σε καλή κατάσταση και πετύχω 10 ή 12 τέρματα πριν το τέλος της σεζόν, σίγουρα ο Λοράν Μπλαν θα σκεφτεί να με καλέσει».

Πηγή: Woop.gr