current views are: 1

13 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση13:53

Κερδίζει τη μάχη με το χρόνο ο Αθανασιάδης!

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ συμμετείχε την Δευτέρα ο Στέφανος Αθανασιάδης, αφού προπονήθηκε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Δημοσίευση 13:53’
αρθρο-newpost

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ συμμετείχε την Δευτέρα ο Στέφανος Αθανασιάδης, αφού προπονήθηκε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ συμμετείχε την Δευτέρα ο Στέφανος Αθανασιάδης, αφού προπονήθηκε με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο 23χρονος επιθετικός έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για το παιχνίδι στην έδρα της Ουντινέζε για τη φάση των «32» του Europa League.

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Ιβιτς απουσίασε από την προπόνηση. Ο Σέρβος μέσος έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί για πόσο διάστημα απουσιάσει από τα γήπεδα. Επίσης, δεν προπονήθηκε ο Στέλιος Μαλεζάς λόγω ίωσης

Οι Ετο, Κατσικάς, Γλύκος ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί αύριο στις 11:00 στη Σουρωτή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα για το παιχνίδι με την Ουντινέζε, όπως το “μοίρασε” η ΠΑΕ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ

Ο Laszlo Boloni και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στις 18:30 (τοπική ώρα) στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου Friuli.

Θα προηγηθεί στις 14.45 (τοπική ώρα) η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Udinese Calcio, Francesco Guidolin και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου Friuli.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο Stadio Friuli στις 19:00 (τοπική ώρα) και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της Udinese θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 (τοπική ώρα) στο Stadio Friuli και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Πηγή: sport-fm.gr


σχετικα αρθρα