current views are: 1

28 Φεβρουαρίου 2012
Δημοσίευση19:04

«Συμφωνία Ποντόλσκι-Άρσεναλ»

Ο Λούκας Ποντόλσκι φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με την Άρσεναλ, όπως αποκαλύπτει η Bild. Το μόνο που απομένει είναι τα βρουν οι «κανονιέρηδες» και με την Κολωνία.

Δημοσίευση 19:04’
αρθρο-newpost

Ο Λούκας Ποντόλσκι φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με την Άρσεναλ, όπως αποκαλύπτει η Bild. Το μόνο που απομένει είναι τα βρουν οι «κανονιέρηδες» και με την Κολωνία.

Ο Λούκας Ποντόλσκι φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με την Άρσεναλ, όπως αποκαλύπτει η Bild. Το μόνο που απομένει είναι τα βρουν οι «κανονιέρηδες» και με την Κολωνία. Ο Γερμανός επιθετικός διανύει την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, ενώ είναι δεδομένο ότι το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Κολωνία. Κάτι οι κακές του σχέσεις με τον Στάλε Σολμπάκεν, κάτι οι δηλώσεις του περί αθέτησης των υποσχέσεων της διοίκησης για την δημιουργία ομάδας που θα μπορεί να διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη, τον έβαλαν σε διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας.

Το συμβόλαιο του Ποντόλσκι φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2013 και ο ίδιος δεν προτίθεται να το ανανεώσει, μη αφήνοντας άλλη επιλογή στα «κριάρια» από το να τον πουλήσουν. Η Λοκομοτίβ Μόσχας κατέθεσε επίσημη πρόταση τον περασμένο Ιανουάριο για την απόκτησή του, όμως από τη μία το EURO και από την άλλη η Ρωσία τον άφησαν αδιάφορο. Σύμφωνα με την Bild ο Πόλντι έφτασε σε συμφωνία με την ΄Άρσεναλ για το προσεχές καλοκαίρι και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι να τα βρουν και οι δύο ομάδες, κάτι που δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, αν όντως ο Ποντόλσκι τα έχει βρει σε όλα με τους Λονδρέζους…

Πηγή: gazzetta.gr


σχετικα αρθρα