current views are: 1

10 Οκτωβρίου 2013
Δημοσίευση13:02

Ο Βάις «πρόδωσε» τον Μήτρογλου

Τι είπε για τον Έλληνα επιθετικό ο Σλοβάκος;

Δημοσίευση 13:02’
αρθρο-newpost

Τι είπε για τον Έλληνα επιθετικό ο Σλοβάκος;

Ελλάδα – Σλοβακία θα δούμε το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014. Ένας αγώνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που κυνηγούν τη νίκη, ώστε να επωφεληθούν σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα της πρωτοπόρου στον όμιλο Βοσνίας.

Η αναμέτρηση, όμως, έχει… παρασκήνιο. Παρασκήνιο με επίκεντρο τον φορμαρισμένο Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει κάνει το προπονητικό τιμ των αντιπάλων να “αγχώνεται”, με δεδομένη και τη δύναμη της ελληνικής έδρας.

Εξ ου και η κατασκοπεία από πλευράς Σλοβάκων με έναν “δικό” μας, πλέον, ποδοσφαιριστή. Ποιος είναι ο… διπλός πράκτορας που προδίδει τα μυστικά του 25χρονου σέντερ φορ; Ο Βλάντιμιρ Βάις. Ο ακραίος επιθετικός γνωρίζει καλά τον “Μητρογκόλ”, αφού οι καθημερινές κοινές προπονήσεις τους στο Ρέντη, του επιτρέπουν να έχει εικόνα και άποψη τόσο για τα προσόντα του Έλληνα διεθνή, όσο και για τα μυστικά του.

Ο ίδιος ο Βάις δεν αρνήθηκε να μιλήσει σε ΜΜΕ της πατρίδας του και να αναφερθεί στον “ερυθρόλευκο” συμπαίκτη του, ενώ -όπως είναι φυσιολογικό- δεν θα μπορούσε να αρνηθεί τις γνώσεις του στον ομοσπονδιακό τεχνικό των Σλοβάκων, αλλά και να εκμηστηρευτεί τις κινήσεις και τις αρετές του “πιστολέρο” στους αμυντικούς της χώρας του.

Χ.


σχετικα αρθρα