current views are: 1

9 Μαρτίου 2014
Δημοσίευση15:51

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος ο Κώστας Φιλιππίδης (Βίντεο)

Μία μέρα μετά το άλμα επί… χρυσό του Κώστα Φιλιππίδη, έφθασε η ώρα της απονομής.

Δημοσίευση 15:51’
αρθρο-newpost

Μία μέρα μετά το άλμα επί… χρυσό του Κώστα Φιλιππίδη, έφθασε η ώρα της απονομής.

Μία μέρα μετά το άλμα επί… χρυσό του Κώστα Φιλιππίδη, έφθασε η ώρα της απονομής, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στο Σόποτ της Πολωνίας.

Στην Ergo Arena ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος και αυτό που ευελπιστούμε όλοι είναι να μας χαρίσει κι άλλες τέτοιες στιγμές ο 27χρονος πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πέμπτη φορά που αθλητής μας παίρνει το χρυσό σε παγκόσμιο κλειστού, ενώ ήταν το δέκατο μετάλλιο για τα γαλανόλευκα χρώματα σε αυτή τη διοργάνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα, Στην ουσία είναι το επιστέγασμα μια προσπάθειας που κάνω όλα αυτά τα χρόνια με τον προπονητή μου Δημήτρη Κυτέα, καθώς έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Οι προσπάθειες κρίνουν το αποτέλεσμα σε έναν μεγάλο αγώνα. Ήμουν συγκεντρωμένος σε αυτό το στόχο και εκ του αποτελέσματος σωστός», ήταν τα λόγια του μετά την απονομή και πρόσθεσε: «Σε καμία στιγμή του αγώνα δεν αισθάνθηκα πως έχω εξασφαλίσει το μετάλλιο. Κι αυτό γιατί στον αγώνα υπήρχαν αθλητές που είχαν την δυνατότητα να ανέβουν ακόμη υψηλότερα. Μη ξεχνάμε πως ο Μορ πριν λίγες μέρες ξεπέρασε τα 5,90 μέτρα».


σχετικα αρθρα