ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kοντά στο χωρισμό ΑΕΚ-Μπλάνκο

Δημοσίευση 6 Απριλίου 2011, 10:53 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Kοντά στο χωρισμό ΑΕΚ-Μπλάνκο
Facebook Twitter Whatsapp

Το ενδεχόμενο «χωρισμού» ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ίσμαελ Μπλάνκο είναι πλέον, περισσότερο πιθανό από ποτέ.

Το ενδεχόμενο «χωρισμού» ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ίσμαελ Μπλάνκο είναι πλέον, περισσότερο πιθανό από ποτέ.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού συναντήθηκε σήμερα με τον Σταύρο Αδαμίδη στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν οι δύο άνδρες για την απόφασή του παίκτη στην τελική πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που έχει γίνει.

Ο Οναϊντία απέφυγε να απαντήσει θετικά ή αρνητικά, και απλώς ζήτησε από την ΑΕΚ να δοθεί χρόνος για να σκεφτεί και να απαντήσει. Αυτό επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που ανέφερε στο σημερινό της δημοσίευμα η SPORTDAY.

Όμως, τα κακά μαντάτα έρχονται από την Ένωση. Αυτό που διαρρέεται από την ομάδα είναι ότι ο Αργεντινός ζήτησε χρόνο όχι για να σκεφτεί την πρόταση που του έχει καταθέσει, αλλά για να έχει την πρόταση αυτή, ως δεύτερη επιλογή.

Και αυτό, γιατί στην Ένωση υποστηρίζουν ότι ο Αργεντινός ναι μεν χαρακτήρισε σεβαστή την πρόταση, αλλά αναζητά ήδη άλλη ομάδα, η οποία θα του προσφέρει ένα συμβόλαιο με καλύτερους όρους από αυτό που του έχει προτείνει αυτή.

Ποιοι θα είναι οι όροι αυτοί; Χρονική διάρκεια τριών ετών, αντί για δύο χρόνια που προσφέρει η Ένωση και αποδοχές κατά πολύ μεγαλύτερες. Συνολικά τριάμισι με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, περίπου 1,2 με 1,3 «καθαρά» τον χρόνο.

Μια τέτοια πρόταση, φυσικά και δεν μπορεί να την προσφέρει ή έστω δεν υπάρχει διάθεση να προσφέρει η Ένωση στον Αργεντινό.

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr