ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερουλάνος: Θα κάνουμε τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Δημοσίευση 11 Μαρτίου 2011, 13:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Γερουλάνος: Θα κάνουμε τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Facebook Twitter Whatsapp

Τη συνδρομή της κυβέρνησης για την εξάλειψη της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο υποσχέθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

Τη συνδρομή της κυβέρνησης για την εξάλειψη της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο υποσχέθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό ώστε να βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από το λάκκο που βρίσκεται, ενώ οι όποιες ενέργειές μας θα είναι συνυφασμένες με την ΕΠΟ», υποστήριξε ο κ. Γερουλάνος με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αυτό το οποίο επείγει είναι να αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν και να γνωρίζει ο ελληνικός λαός κάθε λεπτομέρεια για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, είτε μιλάμε για βία, είτε για διαφθορά. Το ελληνικό ποδόσφαιρο σκάβει από μόνο του το λάκκο με τη βία και τη διαφθορά. Δική μας δουλειά δεν είναι να βάλουμε την ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο, αλλά να το βγάλουμε από το σημείο όπου βρίσκεται», πρόσθεσε, τονίζοντας πως η ελληνική πολιτεία θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της.

«Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, ξεκινώντας από τη χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου. Οι όποιες ενέργειές μας θα είναι συνυφασμένες με την ΕΠΟ Ο ρόλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι κομβικός. Την στηρίζουμε και την παροτρύνουμε για να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν», σημείωσε.

Αναφορικά με τη χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου, ο υπουργός Πολιτισμού ξεκαθάρισε, ότι θα είναι σε συνάρτηση με τις αποφάσεις που θα λάβει η ΕΠΟ. Ακόμα υπογράμμισε: «Στηρίζουμε απολύτως την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Εάν δεν γίνουν αυτά που πρέπει, η Πολιτεία θα διακόψει τη χρηματοδότηση του ποδοσφαίρου. Εμείς δεν πρέπει να μπούμε στον βούρκο, αλλά να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βγει από αυτόν».

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr