ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έξι ποδοσφαιριστές βίασαν δύο ανήλικες

Δημοσίευση 19 Μαρτίου 2011, 15:20 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έξι ποδοσφαιριστές βίασαν δύο ανήλικες
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκαν έξι ποδοσφαιριστές από τη Βρετανία με τη κατηγορία ότι βίασαν ομαδικά δυο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας μόλις 12 ετών.

Σε ποινή φυλάκισης καταδικάστηκαν έξι ποδοσφαιριστές από τη Βρετανία με τη κατηγορία ότι βίασαν ομαδικά δυο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας μόλις 12 ετών.

Ο 19χρονος Courtney Amos, ο 20χρονος Ashley Charles, ο 18χρονος Dennis De Sousa, ο 20χρονος Jahson Downes, ο 19χρονος Jahvon Edwards και ο 21χρονος Luke Farrugia, όλοι παραδέχτηκαν τον βιασμό.Ο Downes ήταν πρώην αθλητής της ακαδημίας Reading FC, ενώ μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν για την Basingstoke Town στο Hampshire. Αθλητής σε ακαδημία είναι και ο Ashley Charles, ενώ ο Luke Farrugia παίζει για την Reading Town και ο Courtney Amos μόλις τελείωσε τη δεύτερη χρονιά του στην ακαδημία.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, οι παίχτες ενθαρρύνθηκαν από τις ανήλικες μαθήτριες με προκλητικά μηνύματα στο κινητό, που όπως ισχυρίζονται, τους έλεγαν ότι η κάθε μια μπορεί να πάει με τρεις από αυτούς. Το περιστατικό συνέβη στις 21 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους.

Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο που ολοκληρώθηκε σήμερα, οι έξι άνδρες πήραν τις κοπέλες από το σπίτι τους με δυο αυτοκίνητα Vauxhall Corsa και τις οδήγησαν σε ένα πάρκο στο Berkshire, όπου τη μια 12χρονη βίασαν οι πέντε από τους έξι άνδρες.

Η άλλη κοπέλα, στάθηκε πιο τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς ήρθε σε σεξουαλική επαφή μόνο με έναν παίχτη.
Οι κοπέλες, υποτίθεται ότι είπαν στους παίχτες πως είναι 16 χρονών και το είχαν σκάσει από ένα πάρτι για να μπορέσουν να βρεθούν μαζί τους. Όταν έφτασαν στο πάρκο οι δυο 12χρονες χωρίστηκαν, και παρότι η μια αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τους ποδοσφαιριστές, η άλλη πήγε στην άλλη άκρη του πάρκου και καλούσε τον έναν μετά τον άλλο τους άνδρες για να προβούν σε σεξουαλικές επαφές.

Οι δυο κοπέλες βρέθηκαν να περιπλανιόνται στο δρόμο από αστυνομικούς, όταν η μητέρα της μιας από τις δυο 12χρονες είχε ειδοποιήσει την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή τους. Όταν έγινε η έρευνα για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη, τα ονόματα των έξι ποδοσφαιριστών αναφέρθηκαν και τότε εκείνοι παραδέχτηκαν τα πάντα.

Οι έξι συλληφθέντες δήλωσαν στο δικαστή ότι μετάνιωσαν για τη πράξη τους, χαρακτηρίζοντάς την ως «το μεγαλύτερο λάθος της ζωή τους» και παραδέχτηκαν ότι κάτι τόσο σημαντικό θα είναι εμπόδιο για την μετέπειτα καριέρα τους. Οι Amos, Charles, De Sousa και Edwards καταδικάστηκαν σε εγκλεισμό σε ίδρυμα για εφήβους, ενώ ο Ferrugia ήρθε αντιμέτωπος με δυο χρόνια φυλάκιση.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις