ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ: Ο «Ζιζού» διαδέχεται τον Βαλντάνο

Δημοσίευση 26 Μαΐου 2011, 11:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρεάλ: Ο «Ζιζού» διαδέχεται τον Βαλντάνο
Facebook Twitter Whatsapp
Η απομάκρυνση του Χόρχε Βαλντάνο από τη θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από απαίτηση του τεχνικού της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, προκάλεσε αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της διάσημης ισπανικής ομάδας.
Η απομάκρυνση του Χόρχε Βαλντάνο από τη θέση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από απαίτηση του τεχνικού της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο, προκάλεσε αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της διάσημης ισπανικής ομάδας. Ετσι ο Ζινεντίν Ζιντάν, που ως τώρα κατείχε τη θέση του ειδικού συμβούλου, αναβαθμίζεται και πλέον θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της «βασίλισσας».

Ο Γάλλος σούπερ σταρ, από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θα είναι ο σύνδεσμος της διοίκησης με τον Μουρίνιο, καθώς ο ιδιόρρυθμος Πορτογάλος προπονητής σέβεται τον «Ζιζού» και είναι αυτός που εισηγήθηκε στον πρόεδρο των «μερένχες», Φλορεντίνο Πέρεθ, την προαγωγή του. Ο Ζιντάν θα αντικαταστήσει στη θέση του αθλητικού διευθυντή τον Μιγκέλ Παρντέσα, ο οποίος ήταν άνθρωπος του Βαλντάνο.