ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση της Θύρας 7 στηρίζει τους Αγγελόπουλους

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 15:29 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ανακοίνωση της Θύρας 7 στηρίζει τους Αγγελόπουλους
Facebook Twitter Whatsapp
Στο πλευρό του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου τάχθηκε με ανακοίνωσή της η «ΘΥΡΑ 7», η οποία κάνει λόγο για ασυλία διαιτητών και καταστρατήγηση των μέτρων ασφαλείας στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ.
Στο πλευρό του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου τάχθηκε με ανακοίνωσή της η «ΘΥΡΑ 7», η οποία κάνει λόγο για ασυλία διαιτητών και καταστρατήγηση των μέτρων ασφαλείας στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7:

«Επειδή "κάποιοι" προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα παραποιώντας ή "μεταφράζοντας" κατά το δοκούν κάποιες απόψεις, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την προσπάθεια των Αγγελόπουλων, για την επιστροφή της ομάδος στην κορυφή... Άλλο πράγμα ο καταμερισμός ευθυνών για μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά και άλλο, ότι επιθυμούμε ή ζητούμε την απομάκρυνσή τους από την προεδρία...

Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα... Μαζί θα σπάσουμε το κατεστημένο... Και τη στήριξή μας, θα τη δούνε όλοι τη νέα χρονιά... Το μόνο που ζητάμε, είναι να είναι πιο δυναμικοί σε ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ.

ΥΓ1. Δεν είναι δυνατόν να ξεκινάει ο τέταρτος τελικός όταν έχουν καταστρατηγηθεί τα μέτρα ασφαλείας που είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη... Απαιτούμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα...
ΥΓ2. Περιμένουμε την ενεργοποίηση των... βίντεο!
ΥΓ3. Κύριε Μπιτσαξή, για μια ακόμη φορά βγήκατε αναξιόπιστος και "προστάτης" των συμφερόντων της ομάδας σας...
ΥΓ4. Τέλος η ασυλία των διαιτητών.. Ανοχή τέλος... Θα πάει το κεσεδάκι σύννεφο...».

Πηγή: www.gazzetta.gr