ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε βαρύ κλίμα το ΔΣ του Παναθηναϊκού

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 19:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σε βαρύ κλίμα το ΔΣ του Παναθηναϊκού
Facebook Twitter Whatsapp
Μπορεί το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού να μην έβγαλε την είδηση σε ό,τι αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο, η συνεδρίαση μόνο ήρεμη δεν ήταν. Δείγμα του διχασμού που επικρατεί μεταξύ των μελών ήταν και η απουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και του Παύλου Γιαννακόπουλου από τη διαδικασία. Παραιτήσεις, πάντως, όπως φημολογείτο πριν την έναρξη του Δ.Σ., δεν υπήρξαν, εκτός του Γιάννη Βεκρή, που ήταν ήδη γνωστή...
Μπορεί το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού να μην έβγαλε την είδηση σε ό,τι αφορά το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο, η συνεδρίαση μόνο ήρεμη δεν ήταν. Δείγμα του διχασμού που επικρατεί μεταξύ των μελών ήταν και η απουσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και του Παύλου Γιαννακόπουλου από τη διαδικασία. Παραιτήσεις, πάντως, όπως φημολογείτο πριν την έναρξη του Δ.Σ., δεν υπήρξαν, εκτός του Γιάννη Βεκρή, που ήταν ήδη γνωστή... Το σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Μίμη Δομάζου και του εκπροσώπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Αργύρη Μήτσου, ήταν αυτό που "σημάδεψε" τη σημερινή συνεδρίαση. Ο παλαίμαχος άσος και ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού τιμ, αλλά και πρόεδρος της ΠΑΕ, αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, αλληλοαπειλήθηκαν με μηνύσεις και για να "αποκατασταθεί η τάξη" χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Μίμης Δομάζος και Αντώνης Αντωνιάδης είχαν έντονο διάλογο και με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα, για τους χειρισμούς του στο θέμα του τεχνικού διευθυντή («ολόκληρος Παναθηναϊκός κατάντησε να περιμένει την απάντηση του Ζήση Βρύζα» φέρεται να είπε ο πρώτος στον κ. Γόντικα), ενώ και ο εκπρόσωπος του Ανδρέα Βγενόπουλου, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, εξέφρασε τα παράπονά του: «Δεν διοικείς σωστά, δεν έχεις τις γνώσεις για να το κάνεις. Υποπίπτεις σε πολλά λάθη» φέρεται να είπε ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γιώργου Βαρδινογιάννη στον Δημήτρη Γόντικα.

Ο άνθρωπος που "τρέχει" τα θέματα της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα, τόνισε εξερχόμενος από την αίθουσα ότι το θέμα του τεχνικού διευθυντή θα τελειώσει σύντομα, ενώ προτίμησε να "υποβαθμίσει" το επεισόδιο, Δομάζου-Μήτσου: «Η πρόσληψη του Ζήση Βρύζα δεν προχώρησε. Μας εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί να αποδεχτεί την πρόταση και είναι ανθρώπινοι. Η διοικούσα επιτροπή θα επανέλθει πολύ σύντομα για το θέμα με τη σχετική εισήγηση προς το συμβούλιο. Έχουμε δύο ή τρεις περιπτώσεις που θα κοιτάξουμε πάρα πολύ άμεσα», επισήμανε ο κ. Γόντικας, ο οποίος, αναφερόμενος στο επεισόδιο που "σημάδεψε" τη συνεδρίαση, είπε: «Δεν υπήρξε διακοπή της διαδικασίας και το Δ.Σ. ολοκληρώθηκε κανονικά. Υπήρξε συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης και αφορά τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι «ο κ. Βεκρής παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από μέλος της διοικούσας επιτροπής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ., αλλά παραμένει ως μέλος. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες για τις υπηρεσίες του. Θα υπάρξει σύντομα σύγκληση τακτικής γενικής συνέλευσης που θα εκλέξει νέο Δ.Σ.».