ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόμα: Αναληθή όσα ακούγονται

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 09:06 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρόμα: Αναληθή όσα ακούγονται
Facebook Twitter Whatsapp
Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρόμα, μετά από δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον σύλλογο με το σκάνδαλο που ξέσπασε, σχετικά με τους στημένους αγώνες που ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές της Κρεμόνα.
Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρόμα, μετά από δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον σύλλογο με το σκάνδαλο που ξέσπασε, σχετικά με τους στημένους αγώνες που ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές της Κρεμόνα. Τα ιταλικά ΜΜΕ, μάλιστα συνδέουν το όνομα του Φραντσέσκο Τότι, αρχηγού της ομάδας της «αιώνιας πόλης». Οι «τζιαλορόσι» από την πλευρά τους ξεκαθαρίζουν πως όσα ακούγονται είναι αναληθή, ενώ υποστηρίζουν πως πρόκειται να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους με όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουν.

«Ακόμη και σήμερα διάφορα άρθρα σε εφημερίδες συνδέουν το όνομα της Ρόμα και του Φραντσέσκο Τότι με την ιστορία που ερευνά ο δημόσιος κατήγορος της Κρεμόνα. Η διοίκηση του συλλόγου δηλώνει απερίφραστα ότι όλα ακούγονται και γράφονται για την ομάδα και τους παίκτες της είναι παντελώς αναληθή.

Η εταιρεία πρόκειται να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, αλλά και του αρχηγού της με όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτει. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βλάπτει τα συμφέροντα της ομάδας και να θίγει προσωπικότητες»