ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αδαμίδης: Η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 15:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αδαμίδης: Η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο
Facebook Twitter Whatsapp
Στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2011-2012, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο για να βοηθήσει την ομάδα και τόνισε πως: "Για μας τους ΑΕΚτζήδες, η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο...". Τι είπαν οι Νίκος Γεωργέας αλλά και Γρηγόρης Μάκος.
Στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2011-2012, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο για να βοηθήσει την ομάδα και τόνισε πως: "Για μας τους ΑΕΚτζήδες, η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο...". Τι είπαν οι Νίκος Γεωργέας αλλά και Γρηγόρης Μάκος. Ο Σταύρος Αδαμίδης, μίλησε για την αναγκαία παρουσία του κόσμου δίπλα στην ομάδα και εξήγησε τις αποφάσεις της διοίκησης για το κλείσιμο του επάνω διαζώματος.

Φυσικά αναφέρθηκε στις τιμές που μειώθηκαν από 10% έως 25% τονίζοντας πως: "καταλαβαίνουμε το δύσκολο της εποχής" και κάλεσε για ακόμα μια φορά τον κόσμο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

- Για το κλείσιμο του πάνω διαζώματος

"Αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες, έχουμε προβεί σε μεγάλες μειώσεις. Για να μπορούν όλοι να πάνε στο γήπεδο. Πήραμε μια συνειδητοποιημένη απόφαση να κλείσουμε το πάνω διάζωμα, προκειμένου να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και στο ΟΑΚΑ. Το τονίζω συνεχώς, πως βασική δύναμη και αρωγός της προσπάθειας, είναι ο κόσμος. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Και οποιαδήποτε ομάδα για να είναι πετυχημένη, πρέπει να έχει τον κόσμο δίπλα της".

- Για την βία και για την προσπάθεια να γίνει έδρα το ΟΑΚΑ

"Πρώτο μέλημα μας, είναι το ΟΑΚΑ να γίνει έδρα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα βίας. Και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να το πετύχουμε. Σε συνεργασία με τον κόσμο και με τις άλλες ΠΑΕ. Πιστεύω πως η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων είναι υγιής. Οι λίγοι έχουν καταλάβει το πρόβλημα που δημιουργούν. Τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ του χρόνου θα είναι αυστηρά. Η ΑΕΚ μας έχει όλους ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Η ΑΕΚ έχει τεράστια δυναμική και καλώ όλους τους Ενωσίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

- Για την διαφορά του να είσαι ΑΕΚ και την εγγύηση για ανταγωνιστική ομάδα

"Για μας τους ΑΕΚτζήδες, η ΑΕΚ δεν είναι θέατρο για να δούμε τους πρωταγωνιστές πρώτα και μετά να αποφασίσουμε αν θα πάμε στο γήπεδο. Είμαστε ΑΕΚ και δεν περιμένουμε την μεγάλη μεταγραφή για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα. Γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Θα γίνουν προσεκτικές επιλογές. Η ΑΕΚ από την νέα χρονιά θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι. Θα έχει ελληνική ομάδα και ανταγωνιστική. Θα έχει λίγους ξένους και καλούς Έλληνες παίκτες".

"Να γίνει έδρα το ΟΑΚΑ"

Υπέρ της κίνησης που έκανε η ΠΑΕ και έκλεισε το πάνω διάζωμα, τάχθηκαν οι Νίκος Γεωργεας και Γρηγόρης Μάκος, που εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές στην σημερινή εκδήλωση.

Ο αγαπημένος Φούλης της ομάδας αλλά και της κερκίδας, τόνισε πως πρέπει να γίνει έδρα το ΟΑΚΑ και έδειξε σίγουρος για την βοήθεια του κόσμου προς την ομάδα.

"Είναι πολύ σημαντικό το άνοιγμα μόνο της κάτω κερκίδας για να φαίνεται το ΟΑΚΑ έδρα. Η ΑΕΚ έχει κόσμο, θα πάρουν διαρκείας και θα βοηθήσουν την ομάδα. Και μπορεί να χρειαστεί να ανοίξουμε και το πάνω διάζωμα. Να βοηθήσει ο κόσμος την ομάδα, τον έχουμε ανάγκη".

Ίδια άποψη είχε και ο μεσοαμυντικός του δικεφάλου, Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος πρόσθεσε: "πως μακάρι να ανοίξουν και οι πάνω κατά τη διάρκεια της χρονιάς".

"Ξέρουμε πως είναι δύσκολη η οικονομική κατάσταση για όλο τον κόσμο. Αλλά πιστεύω πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί γιατί αγαπάει την ομάδα. Σημαντικό που ανοίγουν μόνο τα κάτω διαζώματα, αλλά μακάρι να ανοίξουν και τα πάνω, χωρίς επεισόδια. Πιστεύω πως ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα".

Πηγή: www.sport24.gr