ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνάντηση Μπιτσαξή-Πιλάβιου με εκπρόσωπο της FIFA

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 19:05 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνάντηση Μπιτσαξή-Πιλάβιου με εκπρόσωπο της FIFA
Facebook Twitter Whatsapp
«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όριο του οποίου είναι το δημόσιο συμφέρον και στηρίζει κάθε προσπάθεια εξυγίανσής του». Αυτή είναι η πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, στη σημερινή συνάντησή του με την εκπρόσωπο της FIFA, Εύα Πασκιέ, την οποία συνόδευε αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Σοφοκλή Πιλάβιο.
«Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, όριο του οποίου είναι το δημόσιο συμφέρον και στηρίζει κάθε προσπάθεια εξυγίανσής του». Αυτή είναι η πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, στη σημερινή συνάντησή του με την εκπρόσωπο της FIFA, Εύα Πασκιέ, την οποία συνόδευε αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Σοφοκλή Πιλάβιο. Στη συνάντηση αυτή έγινε συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης των θεμάτων, αλλά και των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και για τις προοπτικές του. Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού έκανε ειδική αναφορά στις προϋποθέσεις, κάτω από τις οποίες το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο μπορεί να στηρίζεται στην άμεση ή έμμεση συνδρομή της Πολιτείας.

Παράλληλα, ο κ.Μπιτσαξής ενημέρωσε την κ. Πασκιέ για τη συνεργασία της ΕΠΟ με την Πολιτεία, σε θέματα βίας και προσυνεννοημένων αγώνων, ενώ ζήτησε την αρωγή της FIFA, με την τεχνογνωσία που διαθέτει στα θέματα αυτά.