ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήτσου: Οργανωμένο σχέδιο ο καυγάς στο Δ.Σ.

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 19:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μήτσου: Οργανωμένο σχέδιο ο καυγάς στο Δ.Σ.
Facebook Twitter Whatsapp
Σκληρή απάντηση του Αργύρη Μήτσου στον Μίμη Δομάζο για όσα έγιναν στο τελευταίο Δ.Σ. και την μεταξύ τους αντιπαράθεση.
Σκληρή απάντηση του Αργύρη Μήτσου στον Μίμη Δομάζο για όσα έγιναν στο τελευταίο Δ.Σ. και την μεταξύ τους αντιπαράθεση. «Οργανωμένο σχέδιο» υποστήριξε πως είναι αυτοί οι τσακωμοί, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Στρατηγική που δημιουργεί προβλήματα με σκοπό την υποβάθμιση των Δ.Σ», συμπλήρωσε ο Αργύρης Μήτσου, που ζήτησε από τα… αφεντικά των εκπροσώπων του Συμβουλίου, να δηλώσουν εάν τους εκφράζει η θέση των ανθρώπων που παρίστανται στη θέση τους.

Νωρίτερα, ο Μίμης Δομάζος σε συνέντευξή του στο leoforos.gr, δήλωσε, πως ο Αργύρης Μήτσου του είπε: «Ποιος είσαι εσύ που μιλάς για τον Παναθηναϊκό», για αυτό θύμωσε και του επιτέθηκε. Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου «…ξεφτιλίζουν τον σύλλογο». Η αντίδραση του Αργύρη Μήτσου ήταν άμεση με την γραπτή δήλωσή του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., με μεγάλη μου λύπη και προς έκπληξή μου, έγινα αποδέκτης σφοδρότατης και απροκάλυπτης φραστικής επίθεσης από συγκεκριμένο άτομο. Ανάλογες επιθέσεις δέχτηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. με θεσμικό ρόλο.

Ορισμένοι μέτοχοι έχουν ορίσει ως αντιπροσώπους τους στο Δ.Σ. άτομα που αναλώνονται σε μια διαρκή προσπάθεια δημιουργίας εντάσεων και επιδιώκουν την αντιπαράθεση. Μάλιστα δε, εκ των υστέρων εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά αυτή την αντιπαράθεση και προβαίνουν σε ανακοινώσεις ή συνεντεύξεις, όπως άλλωστε έγινε σήμερα.

Εάν οι εν λόγω εκπρόσωποι λειτουργούν αυτοβούλως και εν αγνοία των μετόχων τους οποίους εκπροσωπούν, κρίνονται από τις πράξεις τους. Διαφορετικά, οι μέτοχοι θα πρέπει να δηλώσουν ρητά και απερίφραστα εάν οι θέσεις, οι τοποθετήσεις και η εν γένει συμπεριφορά των εκπροσώπων τους, τους εκφράζει καθώς και να αξιολογήσουν την προσφορά αυτών στο Δ.Σ.

Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι αντιπαραθέσεις αυτές, σε μια συνεδρίαση μάλιστα για εντελώς τυπικά θέματα, αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Η στρατηγική αυτή υπαγορεύει την δημιουργία συνεχών προβλημάτων με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση του Δ.Σ.

Μάλιστα οι συγκρούσεις αυτές προκαλούνται από τα ίδια άτομα, κατ' εξακολούθηση στα τελευταία τρία Δ.Σ. Κατά τη διάρκεια της 30αχρονης παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς μου στον Παναθηναϊκό, ουδέποτε έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Το ήθος και η επιστημονική μου ιδιότητα, δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τις ανακρίβειες και φαιδρότητες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα για πράξεις που φέρομαι ότι έκανα σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο. Σεβόμενος την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν επιθυμώ να δώσω άλλη διάσταση σε αυτό το συμβάν.

Στην κρίσιμη στιγμή που βιώνει ο Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και όλα τα μέλη οφείλουμε να διαφυλάξουμε το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία του».


Πηγή: www.sport-fm.gr