ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To πιο παράξενο γκολ του 2011! (vid)

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 19:37 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
To πιο παράξενο γκολ του 2011! (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο αλλά τέτοιο πέναλτι ποτέ άλλοτε! Η μπάλα προσκρούει στο δοκάρι, ο γκολκίπερ πανηγυρίζει, όμως παίρνει αντίθετο φάλτσο σαν να μαγνητίζεται και καταλήγει στα δίχτυα. Πέναλτι που έκρινε την άνοδο! Το πιο παράξενο ίσως γκολ για το 2011.
Έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο αλλά τέτοιο πέναλτι ποτέ άλλοτε! Η μπάλα προσκρούει στο δοκάρι, ο γκολκίπερ πανηγυρίζει, όμως παίρνει αντίθετο φάλτσο σαν να μαγνητίζεται και καταλήγει στα δίχτυα. Πέναλτι που έκρινε την άνοδο! Το πιο παράξενο ίσως γκολ για το 2011. Η Τερμένο αντιμετωπίζει την Ντρο σε ένα ματς όπου ο νικητής προβιβάζεται στην έκτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου που ονομάζεται Εσελέντσα.

Ο ποδοσφαιριστής της Τερμένο ονόματι Πάλμα παίρνει φόρα για να εκτελέσει το πιο κρίσιμο πέναλτι όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Η μπάλα προσκρούει στο δοκάρι. Θεωρεί πως όλα έχουν τελειώσει και απογοητευμένος σωριάζεται στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τερματοφύλακας της Ντρο, Αντζέλι έχει αρχίσει τα πανηγύρια. Σε εκείνο το σημείο ως δια μαγείας η μπάλα αφού έχει πάρει ύψος, προσγειώνεται και παίρνει αντίθετο φάλτσο καταλήγοντας βασανιστικά στην ανυπερσάσπιστη εστία.

Άπαντες θεώρησαν πως είχε χαθεί το πέναλτι. Ο Θεός του ποδοσφαίρου είχε διαφορετική γνώμη επιθυμώντας την άνοδο της Τερμένο. 

Δείτε το απίστευτο πέναλτι! Πηγή: www.sport24.gr